ya bende işte bi keyifmi yapsam diyorum mesela
hurmanın arasına fındıkları tıkıştırıp i bi kahve ile
yada ncir ceviz
yogutlu ceviz, taçın mesela
ama yok yeme yemeyi doguruyor , şimid biraz dizginlendi iştahım
o yüzdne haftaya bir deneme yapacagım 4 gibi bir minik ara ile
Kız baya zayıflamışsın tartıda siluetinden belli :)Gecen hafta = 73.8
Bu hafta = 72.9
Fark = 0.9
Yuzde = 1.23
@MiuLegohepfit @Whiteblacklife Eki Görüntüle 2141013
Kız baya zayıflamışsın tartıda siluetinden belli :)
Tartıdaki silüete varana kadar inceliyor,yetişin anamKız baya zayıflamışsın tartıda siluetinden belli :)
Az da olsa emziriyorum cok şükürBacım senle ben emziriyoruz sayılmaz :)) bende gece 12 gibi sütlü kahve içiyor.. bi ara yanına incir ceviz de yedim.. çünkü hece emziriyorum.. bide 2 de 3 te yatıyordum.. 70e gelince inciri çıkardım ama sütlü kahve içerim çünkü bebeğin sağı solu belli olmuyor.. bazı geceler kalkıyor aç olmıyim de gözüm dönmesin bide süt olsun :))
Özelden at ekliyimhic fark etmedim orayi
Instgrmn varmi.orda oncesi sonrasiyi atim
Yetiştin bana :))Tesekkur ederim kizlar sagolun miu da gorse kilo bildirimini hala inanamiyorumhepfit 6 lara profilin yazisini bile degistirmedim
Millete özelden de istek atıyor,gittikçe sakıncalı olmaya başladıÖzelden at ekliyim
Dur kız kiblicem seni :))Millete özelden de istek atıyor,gittikçe sakıncalı olmaya başladı
HippoKız baya zayıflamışsın tartıda siluetinden belli :)
Bebegim okuldayim tenefuslerde ya da cocuklara soru dagitinca arada bakiyom sutekli yazma firsatim olmuyo.matematik61 okuyorsun yazsana...
Benim leptin leptinlikten cıkmış o zaman
Bacım senle ben emziriyoruz sayılmaz :)) bende gece 12 gibi sütlü kahve içiyor.. bi ara yanına incir ceviz de yedim.. çünkü hece emziriyorum.. bide 2 de 3 te yatıyordum.. 70e gelince inciri çıkardım ama sütlü kahve içerim çünkü bebeğin sağı solu belli olmuyor.. bazı geceler kalkıyor aç olmıyim de gözüm dönmesin bide süt olsun :))
zaten açılırsa hemen bırakırım cnmdene bakalım masum ama sonra evde iştahım açıldı demezsin inşallah
Az da olsa emziriyorum cok şükür
Begüm benim dün de 45 dak tempolu yürüyüş vardı 112.5 pEki Görüntüle 2140946 kızlar tablomuzu kontrol edelim mi?
Esra_4378 fazla söze gerek yok
hepfit
tevafuk55
@pempisler
@Konyakk konyakcım iki haftadır spora asılmadın, bugün inşallah gelip önümüzdeki iki haftalık süreçte çok süper spor yapacağını söylersin yoksa takımda revizyona gitmek zorundayım
@malahit
@Whiteblacklife waytım ben eklemedim sanırım pazartesinden beri sporun yok görünüyor
Floweroflife
@Portakal Sulu Ordek portim biraz daha atağa geçmeni bekliyorum
@smykmy öğretmenim nasıl oldun iyileştin mi? iki haftalık dönemde spora asılcaz demi? takımda bırakıyorum seni
@Sherrysherrylady şericim önümüzdeki iki hafta spor yapıcaksın değil mi? devam ediyoruz yine bol bol spora demi
kızlar spor takımına girmek isteyen varsa beni etiketleyebilirsiniz
Begüm benim dün de 45 dak tempolu yürüyüş vardı 112.5 p
Bilmiyorum neden böyle olduğunu..çok çok geçmiş olsun kuzucum ya.. bugün nasılsın? neden böyle oldu senin mide ya
yavrum inceciksin ne 42 si ne 40 ı yahu
maşallah sana maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?