- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Ayyy esra bilmiyorum gerçektenŞortla atlayınca bacaklar bingil bingil tombik nasıl ses çıkıyor biliyormusun iste o
aynençöpe mi gitsin dimi yazıhh
Ye ye sonra sopalarıBende yerim ki
Sen bebiş dogurcan, bizim kaptan ikinci popo mu doğursun
Bonus sen niye üstüne aliniyorsun kuzum benim demek istediğim başka birşey yani aslında çoğumuz farketmeden if yapiyoruz demeye çalışıyorum
Kronğini düşünemedim 1 ay devam etti hayata küstüm şerimkronik bende birazdan geçer kuzuş.
iyileştiğine sevindim. o pastillere ben de inanıyorum ama cidden iyiler
Tam olarak onu dedim deynep bah ne güzel anlaşıyoruz bizHerkesin diyetine kimse karışamaz ,o şu şekil zayıflar ,bu bu şekil diyorsun yani
Benim yakınımda silahçıda çalışıyor,O beni korur ,ben yazabilirim
dartı ne didi neeeeeeeee
Üstüme almıyorum vayt if bana göre uygun değil dediğim için açıkladım kendimce.
Puhahaha esra hunharca güldümA
ayy canim terlikler çok hoş yeni mi aldın
Terliği göstermek için çektin dimi resmi
Yendik miuyu
Üstüme almıyorum vayt if bana göre uygun değil dediğim için açıkladım kendimce.
He he gömün gömün biz okumuyoz zaten şu anNare83
Ortmenim ortmenim ben de if yapiyomisum haberim yokmuş zaten 1 aya if ciyim geçen ramazan bebekle tutamadım bu ramazanı dört gözle bekliyorum sonuçta oda if dimi
aynen masumm
ayy cevizli ekmek bayadır yemedim kız,artık beyaz leblebi yiyom ara öğünlerde
ıf yapabilseydim yapmak isterdim,bana göre mantıklı
karatayda yapmak isterdim oda mantıklı,zaten ıf le karatay benzer gibi bişey karatayda iki öğün karar diyo ama karbondan uzak kalamıyorum ben işte(yanii kısıtlı yiyorum ama karataya göre çok)
ıf'te karatayın karbonlu hali yani karbon yasak değil bildiğim kadarıyla
bende kendime göre bi yol buldum az karbonlu ama ara öğünlü bu sayede bende kilo verdim ve herkes kendine uygun olanı yapmalı,zaten başka bişey yapmak istesede yapamıyo,vücut sinyal veriyo
misal şuan elim ayağım titremeye başladı yemeğin gelmesine 10 dakika var biraz daha geç kalısa titremekten dayak yemiş gibi oluyorum sonra kendime gelemem eğer öğleden sonra ara yapmazsam gözüm kararır evin yolunu bulamam
gibi gibi
herkesin hayatına kimse karışamazherkesin fücudu kendine
Ben evdeyim ev anasıyım. İf yapmıyorumhiç sevmem. Zaten 55 oldum asabiyim ifi sevmem nehir de beni vurup duruyor
Bi beğendiremedik biAzcık basen kalmış önceki hallerine göre.. 2 kilo daha ver yeter bence..
yani karbonlu hali derken if yapıp hunharca yiyenler var ama ben yemiyorumm tatlı vs
bakliyat , kuruyemiş,peynir, çorbalar , hepsini yiyorum baya yiyorum yani aslında
if zaten benim gibi yeme bozuklugu olan insalara öneriliyor canımm ,
cidden nefsini körlüyor sende yapmıştın hattan geçenlerde hatırlıyorum
yaaa deme sen öyleben de ev danası
Kilo bildirimi
Geçen hafta 99.2
Bu hafta 97.9
Fark 1.3
@MiuLego
kesinlikle ıf yapıyorum deyipte tatlı,hamur işinin dibine vurmakta mantıksız olur zaten
senin yediklerin diyete ve sağlıklı beslenmeye gayet uygun
evet bi ara bende yaptım masum ama dayanamadım yani olmadı olmuyor
ay sen ev anası deyince .. ben de ..yaaa deme sen öyle
tebrik ederim öperim
Esra gene konusturmus yuzdesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?