Hazır Miu yokken kilomu yazıp kaçayım
Geçen hafta :64.1 çıkmıştı ama ben hepfite su içtim ,az yedim diye önceki hafta olan 63.9 yaz demiştim ,vazgeçtim 64.1 olsun o
Bu hafta :64.6 WC yok ,olaydı eyiydi
Ben işlerimi yapayım
Oyy miden mi ağrıyorEvet öyleymiş ben de hiç bu kadar yoğun deneyimlememiştim..
Selamkızlar kg bildirimi yapayim
108 kg
Yüzden kaç ondan haber vermorticim berabere olmuşuz
Farkettim onu hala inanmiyon mu senTesekkur ederim kizlar sagolun miu da gorse kilo bildirimini hala inanamiyorumhepfit 6 lara profilin yazisini bile degistirmedim
Aaaa kızların yok mu sen mi yapıyorsun tüm işiKac gundur cok yogunum ondan yazamadim kusura bakmayın tasinma islerim var ondan
Kuzum bi süre et yeme, et midede daha uzun kalıyor sindirimi zorOlabilir..
Dün akşama kadar iyiyidim, hamburger köftesi yedikten sonra böyle oldu, bir süre hafif şeyler yiyeceğim ama bir kere daha olursa kesinlikle evde katlanmam, hastaneye atarım kendimi, iğne vs neyse yapsınlar..
Yemek yemeğe korkuyorum..
7 ler geliyorduuuu
Sayfadaki reklama bakEki Görüntüle 2140915
Skma canını bu hafta daha iyi olacak eminim kuzubilmiyorum berna akşam , 69,6 idim sadece 400 gt inmiş
6 da tartıldımmm
kız o kadar emege +100 bile olsa canım sıkılır
hatta sabit bile olsam sıkılır canım
hergün sporda yaptım birde
ben kahvaltı yapalı bayaa oldu
bencede ama bazen cok degsik seylerde cikabiliyoİşte bunlar hep google dan ne bakıyorsan o. Mesela bende tatil yerleri çıkıyor bir ara da dambıl çıkıyordu hep
hakikatrn çok acimasizca yapilan bir kacamk sonu artı getiriyoryahuu bi kaçamakla nasıl yaaaa
bu kadar mı zalımmm ya bu kiloooooo
Oha lan esra şuan bende de aynı reklam var
Hiç alakası yok bi kerem
Geçmişin fotosunu atarım baksana
Ama tadlarını merak etmedim degil
@Bonus der ki;
Herkes reklamına şükretsin bence. Onda şu çıkıyormuş
Eki Görüntüle 2140916 Eki Görüntüle 2140916 Eki Görüntüle 2140916
tsbrik edeim canimGunaydinnnnn sonunda gördüm
84.8 i gördümsırada 80 olmak var
Eski kilo 85.2
Yeni kilo 84.8
Fark 0.4 umudum kalmamıştı
@MiuLegohepfit @Whiteblacklife
Tebrikler kuzuuuuEvet arkadaşlar hatırlarsanız sayfaya ilk geldiğimde @cakil80 veMelegiimm22 ile 70 kilo mortisi olmuştuk
Veeee ilk 70 e varan ben oldum yani kazanan bennn
Allahım yine bir mortilik ve yine kazanan ben
Inanamiyoreeeeeee
Diyicem ama aliskinim kazanmaya
Tabrik ederimmm
hayirdır bonuscan yemeye gidiyor gibisin@My SouL minnakmıymış
Tebrik ederimmm
bazen insanin modu düsüyo bazen buraya biseler yaziyorum sonra siliyorum diyorum kimsenin modunu dusurmeyeyeim ama konusmayada ihtiyaci oluyo insaninAyy nolur kusura bakmayın modunuzu düşürmeyim ben
1 puan sudan gittiSonunda Simay sonunda ya güzel menü suyu kilona göre az içiyorsun 2.5 tamamla perşembe spor sormuyorum normal güne göre az ama
Puanın:9 suyu cogalt
ayni durumdayim aynı harfi harfineeeO da var haklısın. Mesele şu aslında, herkese diyet yapıyorum diyorum aylardır ama hani olduğum uerdr sayıyorum millet dalga geçse yeri yani
kuzu ben hergun 15 dk leslie yaptimEki Görüntüle 2140946 kızlar tablomuzu kontrol edelim mi?
Esra_4378
hepfit
tevafuk55
@pempisler
@Konyakk
gel koru beni portim
çok üzdüler sabah sabah
ama ben onlara söyledim benim aslan portim geliyor ayağınızı denk alın dedim Eki Görüntüle 2140949
kesinlikle dewam baciEki Görüntüle 2140946 kızlar tablomuzu kontrol edelim mi?
Esra_4378 fazla söze gerek yok
hepfit
tevafuk55
@pempisler
@Konyakk konyakcım iki haftadır spora asılmadın, bugün inşallah gelip önümüzdeki iki haftalık süreçte çok süper spor yapacağını söylersin yoksa takımda revizyona gitmek zorundayım
@malahit
@Whiteblacklife waytım ben eklemedim sanırım pazartesinden beri sporun yok görünüyor
Floweroflife
@Portakal Sulu Ordek portim biraz daha atağa geçmeni bekliyorum
smykmy öğretmenim nasıl oldun iyileştin mi? iki haftalık dönemde spora asılcaz demi? takımda bırakıyorum seni
@Sherrysherrylady şericim önümüzdeki iki hafta spor yapıcaksın değil mi? devam ediyoruz yine bol bol spora demi
kızlar spor takımına girmek isteyen varsa beni etiketleyebilirsiniz
tebrik ederim harikaKilo bildirimim
Cumartesi: 60.7
Bugün: 57.8
Fark: 2.9
yüzde: 4.78
NOT: CUMA GÜNÜ MUŞ'TA İDİM O YÜZDEN CUMARTESİ SABAH TARTILMIŞTIM. yOLCULUK SÜRESİNCE DÜZGÜN BESLENEMEDİM EVET AMA O KİLONUN DA ÇOĞU ÖDEMDİ. O YÜZDEN BU bildirim çok da gerçekçi değil.. ama sonuçta ödem göndermek üstüne eksiye geçmek de önemliydi..
@Bonus mortim ile olan yarışımdaki bildirimin
18 Nisan çarşamba kilom (Muş'a gittiğim gün sabahki kilom) : 58.5
Bugün: 57.8
Fark: 0.7
Yüzde: 1.21
@Lunya ortim
hic yikatma halilarini bence yaz sonuna dogru yikatirsin bence daha iyi olur hemde bebis cisini yaptiginda sinirlenmezsinHanımlar malum bahar geldi yaz gelecek ne kaldı ben genel temizliğe girismedim daha. Çünkü boya badana şart. Halılar berbat halde yıkamaya versem çok saçma olacak hem boya yapılmadı daha ki umarım burdan bu yaz taşınırım da hiç gerek kalmaz çoooooook amin. Okullar 8 haziran da tatilmiş, bayram 15 haziran e ev pis mi olacak bayramdaoğlana bezi bıraktırıcam okul kapanınca, bayramı mı bekliyim yoksa kafamda deli sorular akıl verin bana.
Çok önemli not : Ev temiz olmadığı için ben çok çok gerginim
Heyyy masallahhhhh
Kuzu onuŞortla atlayınca bacaklar bingil bingil tombik nasıl ses çıkıyor biliyormusun iste o
Gerçekten sormuyorsun demi? Bununla ilgili çok tartışma çıktıSutun uzerine cikan kaymak kilo edermi
Hic hatırlamıyorum kzGerçekten sormuyorsun demi? Bununla ilgili çok tartışma çıktı
Elimde kalırsın
Ay esrabaktıgimiz sayfalar çikiyor bazen bazende sacma salak seyler
Skma canını bu hafta daha iyi olacak eminim kuzu
bencede ama bazen cok degsik seylerde cikabiliyo
hakikatrn çok acimasizca yapilan bir kacamk sonu artı getiriyor
tsbrik edeim canim
Tebrikler kuzuuuuyine yemissin birilerini
Tabrik ederimmm
hayirdır bonuscan yemeye gidiyor gibisin
Tebrik ederimmm
bazen insanin modu düsüyo bazen buraya biseler yaziyorum sonra siliyorum diyorum kimsenin modunu dusurmeyeyeim ama konusmayada ihtiyaci oluyo insanin
1 puan sudan gitti
ayni durumdayim aynı harfi harfineee
kuzu ben hergun 15 dk leslie yaptim
kesinlikle dewam baci
tebrik ederim harika
hic yikatma halilarini bence yaz sonuna dogru yikatirsin bence daha iyi olur hemde bebis cisini yaptiginda sinirlenmezsin
Heyyy masallahhhhh
Kuzu onuhepfit ne bilsin zayif kadın ne anlar halimizden ben direk hayal edebildim
morti ama olsun
Ayy neguzel yazisana ayrı alıntı yapmak istedim :)
bernam.. inan ki burada olman beni o kadar mutlu ediyor ki.. listede hedefe ulaşana kadar hep ama hep istikrarlıydın.. korumada da öylesin.. KORUMA NASIL YAPILIR O KADAR GÜZEL GÖSTERİYORSUN Kİ..
Bizim asıl ihtiyacımız olan bu aslında.. kloyu bir şekilde veriyoruz.. ama koruma? işte öğrenmemiz gereken kısım bu..
Senin burada her gün menü vermen.. hala spora karşı büyük sorumluluk hissetmen.. kaçamak varsa nasıl dengelediğini göstermen..
İnan çok kıymetli.. ve sen de öylesin..
iyi ki varsın.. ve hala benden zayıfsın :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?