Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Şimdi gidiyorum yemekyapmaya @MiuLego aksama barbunya yapicam bu hafta hic kuru yemesem mi napsam kuzu
canım sen bilirsin.. eğer ödem yapıyor ve gitmiyorsa ya da ödemle uğraşmak istemiyorsan yeme.. ama ben yerim ödemini de indiririm dersen ye :)

cnm benim kilo 69,2

Yemek yapilcak yumurcak doyurulcak utu yapilcak bugun ise gitmiyorum ev temizligine girisiyorum.saat kac oldu ben buradayim hala.mutfak toplancak balkonlar yikanicak.ayyyy gidim bi muzik acayim baslayayim en iysi

Kilo bildirimi

Geçen hafta 99.2
Bu hafta 97.9
Fark 1.3

@MiuLego
BU BİR MİU DRAMIDIR

YENDİN BENİ HELAL AFERİN TEBRİK

BONUS 1 - 0 MİU

haftaya seni elimden kim alacak bonus

ama kaptan olarak da çok sevindim la 97 ye helal beeeee haftaya 96 hatta belki 95 lerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım sen bilirsin.. eğer ödem yapıyor ve gitmiyorsa ya da ödemle uğraşmak istemiyorsan yeme.. ama ben yerim ödemini de indiririm dersen ye :)
Tamam yemiyeyim en iyisi ben zaten yedikce yiyeyim geliyo o barbunyaya bayilirim en iysii agzima hic surmiyeyim baska bi sey yaparim kendime

A

ayy canim terlikler çok hoş yeni mi aldın
Terliği göstermek için çektin dimi resmi

vaşşşş
benden kilolusun ama benden zayıfsın çünkü boyun uzun

basenlerde çok göze batmıyo bence
harikasın
ay begüşüm yeminle telde bu kadar çirkin durmuyordu
fotoları buraya atınca aşırı çirkin gözüküyor ya
haftaya görürsünüz

İNTİKAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
a mesajı göremiyorum , mesaj içerigi görünmüyorrrr

Siparisler var ben kaçtım ancak yetiştiririmm.. kabakkarımı yapayım akşama çok seviyorum..ben 2 öğün besleniyorum ama detoxy 3 ogun olarak..dün çok acıktım. Mesela bugün 3 öğün olarak yiyecem kabagimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…