canım sen bilirsin.. eğer ödem yapıyor ve gitmiyorsa ya da ödemle uğraşmak istemiyorsan yeme.. ama ben yerim ödemini de indiririm dersen ye :)Şimdi gidiyorum yemekyapmaya @MiuLego aksama barbunya yapicam bu hafta hic kuru yemesem mi napsam kuzu
Tamam dogru diyorsun da..aldı zaten.miu
Eki Görüntüle 2141051
Haydiiii kızlar geçmisi birakallimmmmmmmm
bu hafta tamm canlanmaaa haftasımayisaaa girerken 10 kilo verme aski adina ne kadar kalanimiz olacak
Kalan 6 diyebilecek miyiz 4.haftamiz olacakk
Ha gayret bu hafta bu tablo adina guzel sonuclar getirecegim
Bu pazartesi kilo bildiriminizi beni etiketleyebilir misniz bu haftasonu kacamaksiz gecirelim
Nare83 @Esra_4378
Benim gireceğim haftaya bırak en kotu ben onu elega ederim diğer kızlarda iyi gelirse
ama dereceyi etkilerse alama yüzden düşük çıktı daha yüksek çıkacak sanıyordum.. belki de haftaya kalacak
ama dereceyi etkilerse alama yüzden düşük çıktı daha yüksek çıkacak sanıyordum.. belki de haftaya kalacak
BU BİR MİU DRAMIDIRKilo bildirimi
Geçen hafta 99.2
Bu hafta 97.9
Fark 1.3
@MiuLego
Tamam yemiyeyim en iyisi ben zaten yedikce yiyeyim geliyocanım sen bilirsin.. eğer ödem yapıyor ve gitmiyorsa ya da ödemle uğraşmak istemiyorsan yeme.. ama ben yerim ödemini de indiririm dersen ye :)
A
ayy canim terlikler çok hoş yeni mi aldın
Terliği göstermek için çektin dimi resmi
vaşşşş
benden kilolusun ama benden zayıfsınçünkü boyun uzun
basenlerde çok göze batmıyo bence
harikasın
Yendik miuyu
a mesajı göremiyorum , mesaj içerigi görünmüyorrrr
BENCE DE kafan da rahat olur yesen hep dert..Tamam yemiyeyim en iyisi ben zaten yedikce yiyeyim geliyoo barbunyaya bayilirim en iysii agzima hic surmiyeyim baska bi sey yaparim kendime
helal be esra helel be canısı
Aboww yanlis yapmisimcnm benim kilo 69,2
Pazartesi versem olur mu?
Çok mutluyum bitmeden inmezdim
Dellendirmeyin la beni gelirim yimeyeee
Miu olculerini cok merak ediyorum.
Belki senin aynan da benimki gibi zayif gosteriyodur
Ya miu boyun kac?BENCE DE kafan da rahat olur yesen hep dert..
O zmn şimdi kendini çok zorlama wayt.. meta durmasınListeye girdiğim hafta hedef eksi 2 kilo yüzde 3 üstünde olmalı yoksa kendimi çivili ile dovecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?