- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Cnm ben de emziriyorum ya.. geceleri ders çalışıyorum gece uzun malum.. Gece 11 12 gibi ( ama ben 2 gibi uyuyorum saati ayarla kendine) az sütlü üstüne su doldurup tarçınlı nescafe yapıyorum kendime.. çok çok açsam yanına incir ceviz ya da hurma ceviz ekliyorum. Tabi bol da su...Tamam kaptanım artık listedeyim sormadan yiyip içmeyecem
canım benim akşam yeme içmem yok da bugunu erken kapatınca ondan içeyim dedimCnm ben de emziriyorum ya.. geceleri ders çalışıyorum gece uzun malum.. Gece 11 12 gibi ( ama ben 2 gibi uyuyorum saati ayarla kendine) az sütlü üstüne su doldurup tarçınlı nescafe yapıyorum kendime.. çok çok açsam yanına incir ceviz ya da hurma ceviz ekliyorum. Tabi bol da su...
Eğer cuma olmasaydı yoğurt ye derdim.. ama küçük bi tabak yemek ile yoğurt ye 7de bence...Whiteblacklife vaytım ve diğer hatunlar bişey sorucam.
Şimdi ben 12 de evden çıktım çıkarken bişeyler yedim.
Geldiğimde 2 olmuştu açtım ama öldüm yorgunluktan bide sıcak fena oldum dinlendim biraz kahvaltı yapamadım.
3 te baktım olmuyo kendime gelemiyorum kahvaltı hazırladım kendime ve dolu dolu yedim.
Karatay kahvaltısına ek yarım dilim ekmek yedim.
Şimdi ben akşamı nasıl yapayım ne yiyeyim? 5 saatim 8 den sonra olur o saatte geç olabilir.
Bu akşamlık 5 saati düşünmim yada zaten kahvaltıyı öğlen yapınca 5 saat yine bozuldu.
Ne yedim
12:00
3-4 ceviz, 1 incir, 5-6 tane kuru üzüm, 1 fincan tarçınlı süt
15
2 yumurta tavada
2 kk süzme peynir, 3 dilim tost kaşarı
15 zeytin, yarım dilim kızarmış tost ekmeği
Salatalık
2 ceviz, 8 dut kurusu
Sabah 3 mil party olan hoplamalı zıplamalı lesli yaptım suyu 2 ye tamamlarım inş.
niye acıyon kızYaa miu böle soruyorlar yaa.. çok acıyorum valla
Eğer cuma olmasaydı yoğurt ye derdim.. ama küçük bi tabak yemek ile yoğurt ye 7de bence...
Yaa canım kötü anlamda demedim küsme sakın... yaa hani hocadan izin alıyoz gibi soruyoruz ya.. bende yapıyorum miu ya.niye acıyon kız
Banum istikrarlı olamıyorum onun için geliyorum
Hatrimi sormussun çok teşekkürler canım
Sen nasılsın
İşte bu balım.. şuan tek hedefin liste sorumluluğu.. ve sana çok güveniyorummmmTamam kaptanım artık listedeyim sormadan yiyip içmeyecem
yok be canım niye küseyim ki malum listeye girdik korkuyorum hatta felan olmasın menude diye birde benim telden emoji aklına estikçe koyuyor şimdide koymayınca ciddi sandın herhalde. Ben kolay kolay alınmamda kusmemde canlarım benimYaa canım kötü anlamda demedim küsme sakın... yaa hani hocadan izin alıyoz gibi soruyoruz ya.. bende yapıyorum miu ya.
Şunu yesem olur mu bunu yiyebilir miyim diye?? Bi keresinde bi dilim tt ekmeğe sarelle sürüp yemek için yalvarmıştım :)) bu dediğim 10 ay önce yalnız..
sağolasın kaptan inşallah o zamana rehl şişliğide gider belkiİşte bu balım.. şuan tek hedefin liste sorumluluğu.. ve sana çok güveniyorummmm
Görev: pazartesi en az -500 eksi ile gelmek
Listen hayırlı olsun kuzm bol eksili olsun inşaAllahTamam kaptanım artık listedeyim sormadan yiyip içmeyecem
Listen hayırlı olsun kuzm bol eksili olsun inşaAllah
Şifa olsun inşHaşlanmış pattis Galp ben
Darısı basimaaaaa yaaaa
Bende sevindim cnm.. ben seni hep 38 biliyordum zaten .. öle hatırlıyorum..
Selvi boylum inceciksin maşaallah
çok güzel bir duygu canım maşallah darısı bizlerin başına
Ayy ne hos bi duyguduuurr
Bende 44 48 den
40 42 düştüm
Darisi 38lereeee
Canm.cok gecmis olsn cok zor bas agrisi
sagol kuzum teşekkur ederim
ayyyy bu buyuk bir mutluluk allahm yaaaaaa harikaaa bise buu
nasil oldun flavrm
+200 gr sanki 2 kg mus gibi yazmissin canım haftaya toparlarsin üzülme
Ponponlarimi kaptım geldim
Harikasın canım sen zaten cidden çok fit zayıf duruyorsun
Canlarım çok teşekkür ederim darısı olmak isteyen herkesin başınaçok çok geçmiş olsun kuzucum ya.. bugün nasılsın? neden böyle oldu senin mide ya
yavrum inceciksin ne 42 si ne 40 ı yahu
maşallah sana maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Eki Görüntüle 2141047
kızlar tablomuzun son hali bu sanırım.
şimdi bu sonuca göre bir önceki haftanında puanlarını göz önüne aldığımızda,iki haftanın en sportmen karpuz ve keleğini açıklıyorum
hazırmıyızzzzzzz
önce karpuzlarım@Esra_4378 3316 puanla hatfanın en sportmen karpuzu esra
arden32 1813,5 puanla haftanın ikincisi pempişim
tevafuk55 1396,5 puanla haftanın üçüncüsü tevoomm
@hepfit 858,5 puanla haftanın dördüncücü hepfit
@Konyakk ve malesef 672,5 puanla haftanın sonuncusu konyakkk
sıra geldi keleklerime Whiteblacklife 1940 puanla haftanın keleği wayt
Floweroflife 1052,5 puanla haftanın ikincisi fılavırr
@Sherrysherrylady 786,25 puanla haftanın ücüncüsü şeryyim
@smykmy 889 puanla haftanın dördüncüsü öğretmenim simayy,hasta olmasa daha neler yapardı kimbilir
@begum75 767,5 puanla beşinci ben olmuşum
@malahit 663,75 puanla haftanın altıncısı malahit
@Portakal Sulu Ordek 632,75 puanla haftanın sonuncusu portim olmuşsenden bu hafta atak bekliyorum lütfen
*kızlar bu durumda iki keleğimiz yani;
Whiteblacklife
Floweroflife
artık birer karpuz,kızlar tebrik ederim yeni grubunuzda başarılar dilerim
*tabi birde karpuzlardan keleklere düşenler olacak onlarda;
@hepfit
@Konyakk
kızlar bu hafta daha coşkulu sporlarını olsun lütfenn
kızlar yeni iki haftalık sürecimiz başladı,herkese başarılar dilerim
gruplara katılmak isteyen olursa müracata danışınız
@nehirnil111 ballı çörek sizin puan durumu nedir?
Edecem canım sporu bırakmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?