Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kendime bitter çikolata aldım 65e düşücem diye kaç zamandır yemedim çikolata .. bi sürü çeşit içinden en masumunu seçtim kahve ile yerim inş bi kaç kare oğlan uyusunda

Tamam kaptanım artık listedeyim sormadan yiyip içmeyecem
Cnm ben de emziriyorum ya.. geceleri ders çalışıyorum gece uzun malum.. Gece 11 12 gibi ( ama ben 2 gibi uyuyorum saati ayarla kendine) az sütlü üstüne su doldurup tarçınlı nescafe yapıyorum kendime.. çok çok açsam yanına incir ceviz ya da hurma ceviz ekliyorum. Tabi bol da su...

Whiteblacklife vaytım ve diğer hatunlar bişey sorucam.

Şimdi ben 12 de evden çıktım çıkarken bişeyler yedim.
Geldiğimde 2 olmuştu açtım ama öldüm yorgunluktan bide sıcak fena oldum dinlendim biraz kahvaltı yapamadım.

3 te baktım olmuyo kendime gelemiyorum kahvaltı hazırladım kendime ve dolu dolu yedim.
Karatay kahvaltısına ek yarım dilim ekmek yedim.

Şimdi ben akşamı nasıl yapayım ne yiyeyim? 5 saatim 8 den sonra olur o saatte geç olabilir.

Bu akşamlık 5 saati düşünmim yada zaten kahvaltıyı öğlen yapınca 5 saat yine bozuldu.

Ne yedim

12:00
3-4 ceviz, 1 incir, 5-6 tane kuru üzüm, 1 fincan tarçınlı süt

15
2 yumurta tavada
2 kk süzme peynir, 3 dilim tost kaşarı
15 zeytin, yarım dilim kızarmış tost ekmeği
Salatalık
2 ceviz, 8 dut kurusu

Sabah 3 mil party olan hoplamalı zıplamalı lesli yaptım suyu 2 ye tamamlarım inş.

canım benim akşam yeme içmem yok da bugunu erken kapatınca ondan içeyim dedim

Eğer cuma olmasaydı yoğurt ye derdim.. ama küçük bi tabak yemek ile yoğurt ye 7de bence...

niye acıyon kız
Yaa canım kötü anlamda demedim küsme sakın... yaa hani hocadan izin alıyoz gibi soruyoruz ya.. bende yapıyorum miu ya.
Şunu yesem olur mu bunu yiyebilir miyim diye?? Bi keresinde bi dilim tt ekmeğe sarelle sürüp yemek için yalvarmıştım :)) bu dediğim 10 ay önce yalnız..

yok be canım niye küseyim ki malum listeye girdik korkuyorum hatta felan olmasın menude diye birde benim telden emoji aklına estikçe koyuyor şimdide koymayınca ciddi sandın herhalde. Ben kolay kolay alınmamda kusmemde canlarım benim

Darısı basimaaaaa yaaaa
Bende sevindim cnm.. ben seni hep 38 biliyordum zaten .. öle hatırlıyorum..
Selvi boylum inceciksin maşaallah
çok güzel bir duygu canım maşallah darısı bizlerin başına
Ayy ne hos bi duyguduuurr
Bende 44 48 den
40 42 düştüm
Darisi 38lereeee

Canm.cok gecmis olsn cok zor bas agrisi
sagol kuzum teşekkur ederim

ayyyy bu buyuk bir mutluluk allahm yaaaaaa harikaaa bise buu

nasil oldun flavrm

+200 gr sanki 2 kg mus gibi yazmissin canım haftaya toparlarsin üzülme

Ponponlarimi kaptım geldim

Harikasın canım sen zaten cidden çok fit zayıf duruyorsun
çok çok geçmiş olsun kuzucum ya.. bugün nasılsın? neden böyle oldu senin mide ya

yavrum inceciksin ne 42 si ne 40 ı yahu

maşallah sana maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Canlarım çok teşekkür ederim darısı olmak isteyen herkesin başına
yasasiiinnnn
tevafuk55 spor yapmaya devam edicek misin peki?

bide mezun olsaydı neden bildirimsiz ayrılıyo peki tevo @MiuLego
Edecem canım sporu bırakmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…