su koyvermek yok masummakşamları kocamla çocuklarımı 10 dk olsun görebilirim inş
kız senin mesajını vaytın alıntısında gördüm he görmediydim.. he yap bi güzellik listeye almak zorunda kalayımhiçte vurmam keyfim yerinde
tam bel pantolonum göbek deligimin altında kalıyordu
demin fark ettimde migdeme çıkıyor
Vurmaz o benikim ne yaparsa yapar ben yapılan diyet şekline karışılmasına karşıyım, hiç kimse herkesin diyeyim karışamaz çok entel yazdım aferin bana
Şaka yaptım bende zatenkız senin mesajını vaytın alıntısında gördüm he görmediydim.. he yap bi güzellik listeye almak zorunda kalayım
ben tam tersi düşünüyorum. Kimse kimsenin diyetine karışmıyor ki.. yani doğru yanlış yapma etme bunu yap diyor yönetim elbette.. ama onun dışında karışan yok.. ama diyet takımıyız.. bunları konuşamayacaksak, tartışamayacak , ne bileyim bilmediğimizi öğrenip sormayacaksak paylaşmayacaksak aklımızdakini ne anlamı var ki??
amaçtan saparız o zaman..
alıyorum ben ilaç ama ilerlemiş benimki artık. Tamam listeye devam:)bence süper olur masumm
iki hafta fire vermek yok ama fururum
hadi gel keleklere kaydını yapalım
aaa nilişkoyla yanlış bi laf mı ettik yoksa,dur furuyum bize
portim yanlışlık oldu sanırım takımda kişi kısıtlaması yok sadece kişi sayısını eşit tutmaya çalışıyoruz o kadar ama illa öyle olacak diye bi şart yok zaten ortalama alınıyor,sen o konuyu dert etme
birde o migren benide mafediyo,havalar ısınıyoya bugün soldan soldan gelemey başladı mesela
çokta dayanamazsam yarım ağrı kesici alıyorum yarım saate geçiyo,sen ilaç almıyosun sanırım
bencedee
Ben de sana dil çıkarırımSen alındın mı oyy kıyamam orada senlik bir durum yoktu kiSeni vurmak keyif veriyor ne yapalım istemezsen vurmam bir daha özlersin ama
Nasıl oldun çiçekBegüm benim dün de 45 dak tempolu yürüyüş vardı 112.5 p
bu habere ponpon çıkarırım arkadaşhiçte vurmam keyfim yerinde
tam bel pantolonum göbek deligimin altında kalıyordu
demin fark ettimde migdeme çıkıyor
Taş taşBr kere ben bu emoji ile foto koymuştum da çok gülmüşlerdi bana. Dur bende sana gülüyüm
akşamları kocamla çocuklarımı 10 dk olsun görebilirim inş
Özele bakkkk acilllkız senin mesajını vaytın alıntısında gördüm he görmediydim.. he yap bi güzellik listeye almak zorunda kalayım
ben tam tersi düşünüyorum. Kimse kimsenin diyetine karışmıyor ki.. yani doğru yanlış yapma etme bunu yap diyor yönetim elbette.. ama onun dışında karışan yok.. ama diyet takımıyız.. bunları konuşamayacaksak, tartışamayacak , ne bileyim bilmediğimizi öğrenip sormayacaksak paylaşmayacaksak aklımızdakini ne anlamı var ki??
amaçtan saparız o zaman..
tamammÖzele bakkkk acilll
bildirim zamanııı
geçen hafta : 77,8 ( +500 idi )
bu hafta : 76,3
fark : -1500
Kilo bildirimi
Geçen hafta 99.2
Bu hafta 97.9
Fark 1.3
@MiuLego
Gecen hafta = 73.8
Bu hafta = 72.9
Fark = 0.9
Yuzde = 1.23
@MiuLego @hepfitWhiteblacklife Eki Görüntüle 2141013
Bende kilo bildirimine geldim...
Geçen hafta 66.3
Güncel 65.0(64.9 da çıktı ama fazla olanı aldım)
Fark 1.3
Yüzde %1.96
@MiuLego @pempisler @matematik61
bu habere ponpon çıkarırım arkadaş
nabak suratımızı mı gösterek
hunharca güldüm
Esahtan kiz hic hayal edemiyordumYetiştin bana :))
Sut ve yogurt tuketiyorum bitki cayi ama cok emmiyor benimkiyoldan çıkmış
Esra_4378
aaa emziriryorsanız zinhar olmazz daha çok yemilisiniz saglıklı ve çok
ben bilmiyorum sizinn emzirdginizi
ben emzirdigimde 6 ögün 3+3 beslendim hep gece meyve ve sütümm vardı
zaten açılırsa hemen bırakırım cnm
ama o saatte ara yapmak çok güzel
esra sen emzirene göre az yiyormuşsun zaten
Gercektenmi ayy çok heyecanlıyımMaşallah Esra maşallah sahane sahane
Bugün inandım sanirim ama ne kadar eminim dimiFarkettim onu hala inanmiyon mu sen
Özele bakkkk acilll
tamamm
Maalesef cnm dün staj günümdü pert oldum@Melegiimm22 dün sporun yok mu etiketledim gördün mü ?
@Nevreste son 2 günün sporu yok kuzu sen yapmışsındır diye düşünüyorum ?
@elfkkk dün sporun yok mu ?
retro_hippo dün sporun yok mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?