- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Şimdi oldu miss gibi
Öğlen zeytinyağlı ıspanak yedim cnm.. Su fix 3 lt. içiyorum da bir onu yazmayı unutuyorum..
Sporda akşam kına var full oynayacam olur mu?
Normalde leslie yapıyorum ama onu da yazarım artık..
Gelelim bana canlarım
Listede iken az eksi sabit veya az da olsa artı olmak bana çok.agir geliyir ama bütün uğraşlarıma rağmen o aralıktan çıkamıyorum.
Şu an ideal kilomun 2 kilo kadar altındayım ve olmayınca olmuyor
Ama.su da var iki hafta içerisinde bana çok zayifladigimi söyleyen bir sürü kişi var demek ki yaptığım sporlar boşa gitmiyor
Gönül bambaşka isterdi listeye müthiş yüzdelerle katkı sağlamak gibi ama o yüzdeyi sağlayacak kiloda değilim. Bu ise yanlış hedef belirlememin sonucları
Bugunki fotomu atayım sizlere
Eki Görüntüle 2141105
Yerimi Aldım pisti açın geliyoreee iki gobecik atayimmmmm.Bu hafta miuyu yenmiştim dimi mi mi mi........ biri ekoyu açık unutmuş şşş şşş
O vakit show must go on @MiuLego
Kutlamayı zarifçe yapmak isterdim ama mümkün değil yapamadım. Zerafet ruhumda yok
Kutlama alayı yerini alsın
igdedali Whiteblacklife @Portakal Sulu Ordek @Esra_4378
Çok zayifsin kuzum nereden vereceksin ki verecek yerin kalmamisGelelim bana canlarım
Listede iken az eksi sabit veya az da olsa artı olmak bana çok.agir geliyir ama bütün uğraşlarıma rağmen o aralıktan çıkamıyorum.
Ama.su da var iki hafta içerisinde bana çok zayifladigimi söyleyen bir sürü kişi var demek ki yaptığım sporlar boşa gitmiyor
Gönül bambaşka isterdi listeye müthiş yüzdelerle katkı sağlamak gibi ama o yüzdeyi sağlayacak kiloda değilim. Bu ise yanlış hedef belirlememin sonucları
Eki Görüntüle 2141105
AyyyBonus listeye mi giriyosun super yaaa cok iyi gelecek sana cokk menulerin super zaten cok sevindim
Çok zayifsin kuzum nereden vereceksin ki verecek yerin kalmamisGelelim bana canlarım
Eki Görüntüle 2141105
UlaaaaaamBu hafta miuyu yenmiştim dimi mi mi mi........ biri ekoyu açık unutmuş şşş şşş
Kutlamayı zarifçe yapmak isterdim ama mümkün değil yapamadım. Zerafet ruhumda yok
İnş tutturamazsın
Listeyemi giriyomuşumağanın eli dutulmazmış bi güzellik yapacak demek ki deeeee -2 hedef koymuş bana
Şimdi oldu miss gibi
Puanın:10
HobbbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaBu hafta miuyu yenmiştim dimi mi mi mi........ biri ekoyu açık unutmuş şşş şşş
Gelen yeniyor giden yeniyor ne olacak senin sonun miuuuuuuuuuuuuu ay üzüldüm bakıyorum yooo hiçte uzulmemisimUlaaaaaambi de gitmiş en sevdiğim sahneyi koymuş
Ruhu çirkef nolcakiyi ki de yendin ben olsam sadece teşekkür ederim bonus hanım derdim
Öyle hunharca kutlama da neymiş
Çok iyi oynamıyorlar mı yaaa
TAMAM BEEEEEEEE BU HAFTALIK YENDİN
Güzelce dinlen öğretmenimAy resmen bacaklarim titriyo yaa cok yoruldum 8 saat araliksiz ayaktaydim bugun eve geldim yatiyorum direk pazara da kv gitti yine sagolsun hic halim yok
Yerimi Aldım pisti açın geliyoreee iki gobecik atayimmmmm.
Görürsünüz amaaaaaaaGelen yeniyor giden yeniyor ne olacak senin sonun miuuuuuuuuuuuuu ay üzüldüm bakıyorum yooo hiçte uzulmemisim
menu guzel begendim masumum
kahvaltı
10-12 fındık (akşam çok gözüm kalmıştı , tartıda inmeyince yiyiverdim hunharca)
3 tb unlu pogaça (ceviz kadar)
7 zeytin
1 kk peynir
domates
salatalık
biber
kapya biber
ara
200 ml süt lle kahve
2 kare bitter (yüzde 80 fındıklı)
öglen
1 porsiyon tavuk şiş
350 ml ayran
köz domates-biber
notide, pilav, ikram gelen baklavayı yemedim
şuan kahve içiyorum en sadesinden
su 2,5 lt 3 olur eve gidince
evde soda , kahve allah ne verdiyse
smykmy @MiuLego Whiteblacklife @Esra_4378
bu hafta mortim bkle beniAyy çok üzüldümmortin olarak
Takım arkadaşım olarak canim bide doğru dürüst beslemedin ama ekşin çok az
Süpersin ya verelim vereceğiz ins. @MiuLego nasıl
Eki Görüntüle 2141085 Eki Görüntüle 2141085 Eki Görüntüle 2141085 Eki Görüntüle 2141085 Eki Görüntüle 2141085 Eki Görüntüle 2141085 Eki Görüntüle 2141085 Eki Görüntüle 2141085 Eki Görüntüle 2141085 Eki Görüntüle 2141085 Eki Görüntüle 2141085 Eki Görüntüle 2141085 Eki Görüntüle 2141085 Eki Görüntüle 2141085 Eki Görüntüle 2141085 Eki Görüntüle 2141085 Eki Görüntüle 2141085
Bonus 1- 0 Miu
anlatmaya gerek yok görüyorsunuz..
2 olan kazanır
mortiliğimiz devam ediyor
haftaya kesin kazanmam lazım
ama bu hafta için de mortimi tebrik etmem lazım
TEBRİKLERBonus
VALLA HELAL NE DEYİM Kİ BAYA ETTİĞİM LAFLARI
BANA YEDİRE YDİRE YENDİN
ama
bunu rövanşı var
şimdi bekle beni bonus
Eki Görüntüle 2141098
maşallah harika gorunuyosun kuzuGelelim bana canlarım
Eki Görüntüle 2141105
Bu hafta miuyu yenmiştim dimi mi mi mi........ biri ekoyu açık unutmuş şşş şşş
bende iki gobek attim amaGörürsünüz amaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?