- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Evet200 önemli diyosunnn
Detoksun amacı o ya hani :))Bence de
Kız 100 gram patates 83 kalori
3 patates eder sana 500 gram
Toplam 415 kalori
800 bile değil
Olmaz ki bu kaloriyle
Seni döverim evire çevire döverim git Ausum yazısını oku git doktorlara sor kahvaltıda yediğin peynirin demirini mahvediyor zaten diyet yapıyoruz vitamine ihtiyacımız varçayıma dokunma waytttttevet o menü benim değil ama kahvaltı çay dedin, çaysız kahvaltı mı olur kahvaltı yapmam daha iyi
waytın elinde kalacam
akşam ekmek yemiyorum canım sadece sabah oluyor birde yarına yayla çorbası yapıp kahvaltıda ekmek yemesem yiyebilir miyim canımBibersiz yap acikirsan süt iç tarçınlı ama akşam ogunune ekmeğe hayir
Öyle de ne bileyim 800 kalori olsaydı bari, neyse bana uymaz o kadar az kalori, ben birkaç tane daha yerimDetoksun amacı o ya hani :))
Yoğurt yemedin mi?? Onun da kalorisi var..Öyle de ne bileyim 800 kalori olsaydı bari, neyse bana uymaz o kadar az kalori, ben birkaç tane daha yerim
Çorba ye tabi pembik :))akşam ekmek yemiyorum canım sadece sabah oluyor birde yarına yayla çorbası yapıp kahvaltıda ekmek yemesem yiyebilir miyim canım
Faydalı degıl bılıyorm ama bende yapamıyorm cay ıcmeyınce hıcbırsey yememısım gıbı hıssedıyorm ac hıssedıyormçayıma dokunma waytttttevet o menü benim değil ama kahvaltı çay dedin, çaysız kahvaltı mı olur kahvaltı yapmam daha iyi
waytın elinde kalacam
ayyyçok özür kuzuuuu düzenlerim ben şimdiÖhümm
Ben +400 üm bir yanlışlık olmuş
Geçen hafta53.6
Bu hafta 54
Fark +400
Yüzde:-0,74
Arz ederim
Ben demedim kaptan dediçaysız kahvaltıya hayır
dayak yiyeceğim
YemedimYoğurt yemedin mi?? Onun da kalorisi var..
ayyyçok özür kuzuuuu düzenlerim ben şimdi
pirinçli ya onun için sordum canımÇorba ye tabi pembik :))
Bu ne Berna harbi ağzın iki dakika boş kalmamış stick yedin sonra hurma sonra kabak çekirdeği sevmedim bu menüyü spor yap Berna spor yapMenumu vereyim bugun neredeyse hep actim sürekli biseyler tikamak istedim agzima,ve asiri tatli istegi..
Sabah 07.45
1 bardak süt
1 haslanmis yumurta
7 zeytin
1 dilim hellim
Salatalik
Ara 11.30
1 muz
Biraz kabak cekirdegi
Oglen 13.30
Urda kebap
2 yk bulgur pilavi
2 koz biber
Salata
Yaklasik yarim saat sonra
Sade nescafe
1 ince stick cikolata(arkadas almis 38 kalori yaziyodu)
Ara 16.00
Biraz kuru üzüm (cidden azdi)
Biraz kabak cekirdegi
2 hurma
Aksam 17.30
1 tabak taze fasulye
Salata
Uzerine 1 cilek
Yatmadan yesil cay icerim
Su 2yi geçti
Spor yapcam henüz yok
@MiuLegoWhiteblacklife
Bulgur ile yaparsan çorbayı olur pirinç ise hayır üstelik listede kesinlikle hayirakşam ekmek yemiyorum canım sadece sabah oluyor birde yarına yayla çorbası yapıp kahvaltıda ekmek yemesem yiyebilir miyim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?