Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hadi ya bende içiyom vayt niye yalan söyleyeyim kızımda içiyor vazgeçiremedim ben içmezsem unutur belki içmeyecem artık onun yerine kahvaltıda. Ne içebiliriz kuru kuru olmuyor oyle
Kızın kaç yaşında da çay veriyorsun kuzum sen en büyük kansızlık sebebi yapma ne olur yazık ona onun içinde ki kafein bebeğine ne kadar zararlı yediği peynirin zeytinin hiç bir faydası kalmıyor benim oğlum 5 yaşına girecek daha ağzına sürmedi ayran veriyorum kahvaltıda neden ayran içir miyorsun

Araya bir menü sıkıştırayım
Yoldan çıkmak üzereyken toplanmış bir menü
Sabah geç kaçtım 9:00 kahvaltı yapayım diye kahve ve kiraz sapı çayı ritüelini es geçtim
Sabah kahvaltı
1 yumurta
2 k.b peynir
3 zeytin 1 ceviz
3 dilim çavdar ekmeği
Dere otu,roka, nane, salatalık,domates ve kiraz sapı çayı

Ara 11.30
Kahve 1 hurma

Öğlen (dışarda)
1 izgara alabalık
Salata,birazda kuru domates salatası
1 bardak ayran 1 dilime yakın ekmek
1 de maden suyu

Ara 1 elma 1 çay 1 Türk kahvesi

Akşam
1 tabak kepekli makarna (öğlen yemediğim karbonu akşama kaydırdım )
1 kase caçık
1 dilim çavdar ekmeği

Ara sadece süt

Gelelim nerde sapma var diyeceksiniz, benim büyük cadı ben dışarıdayken yanıma gelmek istedi. hadi Haburgerciye gidelim bende yeni yemek yedim sana eşlik ederim benimde ikindi aramada denk geliyor dedim. Sanada birşeyler buluruz diyerekten AVM’ de buluştuk sevgili cadı kızım karşımda hamburgeri yedi banada izzetti ikramda bulunuyor benimde şekerim düşmüş dilim dışarda onu izliyorum ne yesem,ne yesem bana uygun sadece taze meyve suyu sıkma stantı var ama meyve suyu olmaz satıcının yanına gittim “biraz tuhaf bir istek biliyorum bana bir elma verebilirmisiniz dedim kadın tabi ablalığım buyur diyerekten bir elma aldım “kızım karşısına geçip bir güzel yedim anne diyet uğruna yapamayacağın Yok dedi he Yok havada karada Avmde bilem olsa yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…