O zaman sizde icmeyeceksiniz çay illaki tatdirilmistir çay ama çok zararlı kansızlığın en büyük sebebi süt de oyla kansız insanlara zararlı yumurta yiyorsa 2 tane yedir sabahlari
Ne yapayım yemesem diyetisyen dövecek yersemde sen. dedim bilmediğim ellerden dayak yemeyeyim yersemde kaptanımızdan yiyeyim dedimEfser 1 tabak makarna ile ekmek gömen Efser ben o menüyü yorumlarsam sen.kalpten gidersin ben seni dovmekten
Süt verme kansızlık varsa benim.ogluma yasaklamıştı doktor şükür şuan çok iyi kansızlığıbende içmeyecem canım ama eşim içiyor sut önce çok içerdi şimdi arada içer yumurta da beyazını uiyor sadece
Benim bir tabak makarnayı görünce buraya topladılar31 ziyaretçinin o bir tanesi sensin biliyorum
İyi de Efser ya hep karbon yaaa makarnayı normal hayatta ekmek ile mi tuketiyorsun harbi soruyorumNe yapayım yemesem diyetisyen dövecek yersemde sen. dedim bilmediğim ellerden dayak yemeyeyim yersemde kaptanımızdan yiyeyim dedim
Gülüm burada kilo kaç, boy kaçGelelim bana canlarım
Listede iken az eksi sabit veya az da olsa artı olmak bana çok.agir geliyir ama bütün uğraşlarıma rağmen o aralıktan çıkamıyorum.
Şu an ideal kilomun 2 kilo kadar altındayım ve olmayınca olmuyor
Ama.su da var iki hafta içerisinde bana çok zayifladigimi söyleyen bir sürü kişi var demek ki yaptığım sporlar boşa gitmiyor
Gönül bambaşka isterdi listeye müthiş yüzdelerle katkı sağlamak gibi ama o yüzdeyi sağlayacak kiloda değilim. Bu ise yanlış hedef belirlememin sonucları
Bugunki fotomu atayım sizlere
Eki Görüntüle 2141105
İmkanı yok tüketememİyi de Efser ya hep karbon yaaa makarnayı normal hayatta ekmek ile mi tuketiyorsun harbi soruyorum
Eee yani bu demek ki senin beslenme tarzın degil zorla yedirmek gibi birşey ekstra kalori ekstra karbon zaten 1 tabak makarna ile doymamak mümkün değil üstüne ekmek bide zaten durmadan yenilen 6 öğün abi bu ne yaaaİmkanı yok tüketemem
Yaptın mı sporu haydi soyle listeye az kaldı kiBisiy itiraf edeyim mi
Listede değilken ,takım birinci olunca
Kutlamalari geriden izleyen bı çocuk gibi hissediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?