Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bende içmeyecem canım ama eşim içiyor sut önce çok içerdi şimdi arada içer yumurta da beyazını uiyor sadece
O zaman sizde icmeyeceksiniz çay illaki tatdirilmistir çay ama çok zararlı kansızlığın en büyük sebebi süt de oyla kansız insanlara zararlı yumurta yiyorsa 2 tane yedir sabahlari

bende içmeyecem canım ama eşim içiyor sut önce çok içerdi şimdi arada içer yumurta da beyazını uiyor sadece
Süt verme kansızlık varsa benim.ogluma yasaklamıştı doktor şükür şuan çok iyi kansızlığı
İki yumurta yedir demişti bana bende 2 yumurta yiyorum bu yüzden benim ki yukselmezde en azından sabit tutma çabası çay verme kesinlikle

Gülüm burada kilo kaç, boy kaç

Kızlar simdik bugün miu ile de konuştuk ama fikir alışverişi yapmak en güzeli ise yarar mı motive olur musun yok ise yaramaz derseniz hiç uğraşmayalim
Takım içinde kendi aramızda en yüksek yuzdeyle alan kişi sırlarını paylaşsa bı yazı yazsa ilk 3 belirlemek böylelikle liste dışı devam eden arkadaşlar daha çok motive olmaz mı sizce aynı yarışta gibi ama kendi tkmimizda

Menu:sabah yoğurt soda yarım saat sonra kahvalti

Sabah10:2yumurta peynir maydonoz

Ara:ananas 2 dilim 2 çatal karpuz

Aksam: yoğurt ve kabak

2.litre şu içildi. . Yatana kadar 3 olur efenim..
Spor :200 ip 200 mekik 30 dakika yürüyüş 1 daha saat yürüyüş gece eşimle yürüyeceğiz @MiuLego Whiteblacklife

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…