Spartacus se ben küsmem
3.5 yaş canım hiç sorma ben de istemiyorum içmesinede çok karşiyim alişmiş nerde aliştıysa arkadaşlardan verenler var onlara ozenmiş vermesem oyle versem oyle genelde boşuna kattırmiş oluyorKızın kaç yaşında da çay veriyorsun kuzum sen en büyük kansızlık sebebi yapma ne olur yazık ona onun içinde ki kafein bebeğine ne kadar zararlı yediği peynirin zeytinin hiç bir faydası kalmıyor benim oğlum 5 yaşına girecek daha ağzına sürmedi ayran veriyorum kahvaltıda neden ayran içir miyorsun
Sen menü vermemeye devam et anlatacağım heroyu sana
işte bu yaaaa maşallahYoruldum azcık dinleneyim ama dinlenirken bile halay çekecem sevinçten
ELLERİNİZE SAĞLIK KIZLAAAAR
Ne şekil bahsetsene birazOhh bee kaç gündür atamadığım enerjiyi attım
Bonus bonus bonus
Büyük yürekli
Onurlu gururlu biraz da hüzünlü
Ne güzelde yendin miu
Unutma bu sevinci bu mutlulugu
Sevin gün senin gunun
Kızın kaç yaşında da çay veriyorsun kuzum sen en büyük kansızlık sebebi yapma ne olur yazık ona onun içinde ki kafein bebeğine ne kadar zararlı yediği peynirin zeytinin hiç bir faydası kalmıyor benim oğlum 5 yaşına girecek daha ağzına sürmedi ayran veriyorum kahvaltıda neden ayran içir miyorsun
Ne şekil bahsetsene biraz
tel emoji bi koysaydı nasıl oynardım gorurdun kaptaniçem
O zaman sizde icmeyeceksiniz çay illaki tatdirilmistir çay ama çok zararlı kansızlığın en büyük sebebi süt de oyla kansız insanlara zararlı yumurta yiyorsa 2 tane yedir sabahlarizaten canım kansızlık var dediğin pekmezden aldım yemedi kahvaltıda tatlıyıda unuttu yoksa balsız tahin pekmezsiz kahvaltı yapmıyordu
Varya super incesin yaaa maşallah eee mezun olsaydinGelelim bana canlarım
Listede iken az eksi sabit veya az da olsa artı olmak bana çok.agir geliyir ama bütün uğraşlarıma rağmen o aralıktan çıkamıyorum.
Şu an ideal kilomun 2 kilo kadar altındayım ve olmayınca olmuyor
Ama.su da var iki hafta içerisinde bana çok zayifladigimi söyleyen bir sürü kişi var demek ki yaptığım sporlar boşa gitmiyor
Gönül bambaşka isterdi listeye müthiş yüzdelerle katkı sağlamak gibi ama o yüzdeyi sağlayacak kiloda değilim. Bu ise yanlış hedef belirlememin sonucları
Bugunki fotomu atayım sizlere
Eki Görüntüle 2141105
Geldim burdayım tey tey teyBu hafta miuyu yenmiştim dimi mi mi mi........ biri ekoyu açık unutmuş şşş şşş
O vakit show must go on @MiuLego
Kutlamayı zarifçe yapmak isterdim ama mümkün değil yapamadım. Zerafet ruhumda yok
Kutlama alayı yerini alsın
igdedali Whiteblacklife @Portakal Sulu Ordek Esra_4378
Evet ateşle oynama zira ateşin ta kendisiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?