- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.394
- 248
- 28
Benmde cekmem lazm mekik ya gobegm icinBende fıtık var o yüzden ben ayaklarımı koltuğun altına takıyorum öyle çekiyorum o şekilde fazla zorlanmiyor belim öyle yapabilirsin alırız kuzum şuan porti masum sen ben 4 kişiyiz
Al işte benim eşim de öyle.. serpme kahvaltıya gidelim diyorum aynısını sen evde hazirliyirsun ya diyorYok kuzm hala hastayim fena oksuruk var dunden beri bogazlarim yirtldi
Evde sklyorm ya cikip deli gbi gezmek istiyorum
Kocam pek gezen tiplerden degil icimde kaldı doyasiya gezemedm evlendim evleneli
Hergun 25 25 atriyoruz kuzum hedef günde 500 mekik ve üstü senle beraber 5 kişi olduk superMekige bende katilirim vayt ayrintilar nedir
Gel kuzum gelBenmde cekmem lazm mekik ya gobegm icin
Yarismii var bnde katilimm
InşaAllah kuzm salgin var heryerde maalesefAl işte benim eşim de öyle.. serpme kahvaltıya gidelim diyorum aynısını sen evde hazirliyirsun ya diyor
Inşallah çabuk toparlarsın canım
Napiyoz smdik kim daha cok cekti yarışımıGel kuzum gel
benimde önce yanaklar gidiyo
Ne sıkıcı bi hafta sonu
Cok sıkıldım
Kolay gelsin canım. Benim de katdeim bende calla zirnik yemk yok ama bugun camlari kapilari silcem disardan soylerim en olmadi.Allaaahhhhiimmmmmmmmmmm
Aksama yemekli misafirim var
Bugun bana dua edin bu saatte hazirlanilir mi yahu
Benimde var esimn arkadaslari gelecek yemekliAllaaahhhhiimmmmmmmmmmm
Aksama yemekli misafirim var
Bugun bana dua edin bu saatte hazirlanilir mi yahu
Silme la, ben hiç cam silmiyorumCam siliyorum
Benim balkonu mutfaga katmislar bi evin camindan fazla cam var.digerbalkon d kapali cam balkon...odalar bitti bi onlar kaldi..
Yok kuzum herkes orti mantigu ben yaptım hadi sen yap destek amacliNapiyoz smdik kim daha cok cekti yarışımı
Oy ona bi bakayım bu şekil olmuyor mu ki ya. Tek tek aklımda nası tutacam neysem az zatenbölgeselleri artık dakika değilde adet hesabı tutuyoruz iğde
come oooooooooooooon yeeeaah babySpora mı başlıyon
Tartıda gördüğümde en sevdiğim kilolar 60 tıSağol canisi dün kilo bildirimi yaparken 7 'le yazmaya başlamışım sonra düşündüm biraz kız ben onları geride bırakmışım ya dank dedi
İkiye kadardı notmalde bugün de 5e kadar işteyimdaha günü yarılamadık bile
iştemisin bugün?
Eski evimde ben de silmiyodum da burasi cok kirlendi laSilme la, ben hiç cam silmiyorum
Çok gereksizEski evimde ben de silmiyodum da burasi cok kirlendi la
Bi daha kışa artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?