Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende fıtık var o yüzden ben ayaklarımı koltuğun altına takıyorum öyle çekiyorum o şekilde fazla zorlanmiyor belim öyle yapabilirsin alırız kuzum şuan porti masum sen ben 4 kişiyiz
Benmde cekmem lazm mekik ya gobegm icin
Yarismii var bnde katilimm

Yok kuzm hala hastayim fena oksuruk var dunden beri bogazlarim yirtldi
Evde sklyorm ya cikip deli gbi gezmek istiyorum
Kocam pek gezen tiplerden degil icimde kaldı doyasiya gezemedm evlendim evleneli
Al işte benim eşim de öyle.. serpme kahvaltıya gidelim diyorum aynısını sen evde hazirliyirsun ya diyor
Inşallah çabuk toparlarsın canım

Al işte benim eşim de öyle.. serpme kahvaltıya gidelim diyorum aynısını sen evde hazirliyirsun ya diyor
Inşallah çabuk toparlarsın canım
InşaAllah kuzm salgin var heryerde maalesef
Ayni seyi bizde yasiyoz disardakileri evdede yiyoz.diyo
Soyle dogaya cikmak istiyorum dag tepe göl yürüyüş bisiklet temiz hava oksijen hasretim resmen
Bekarken hep piknige giderdik mis gibi oyle ozledimki
Gezme derken oyle avm falanda demiyorum guzel yerler kesfedelm diyorum... yok
Arabamizi sattk bakim bahanemiz o smdi
Araba alinca bahane ne olacak merak ediyorum
Smdi kbabamlarn arayi aliyoz biyere giderken onlarda hep evde sorun olmuyo almasi ama almiyo
Oyle işte

Cam siliyorum
Benim balkonu mutfaga katmislar bi evin camindan fazla cam var.digerbalkon d kapali cam balkon...odalar bitti bi onlar kaldi..

Allaaahhhhiimmmmmmmmmmm

Aksama yemekli misafirim var

Bugun bana dua edin bu saatte hazirlanilir mi yahu
Kolay gelsin canım. Benim de katdeim bende calla zirnik yemk yok ama bugun camlari kapilari silcem disardan soylerim en olmadi.

bölgeselleri artık dakika değilde adet hesabı tutuyoruz iğde

Oy ona bi bakayım bu şekil olmuyor mu ki ya. Tek tek aklımda nası tutacam neysem az zaten

Spora mı başlıyon
come oooooooooooooon yeeeaah baby

Sağol canisi dün kilo bildirimi yaparken 7 'le yazmaya başlamışım sonra düşündüm biraz kız ben onları geride bırakmışım ya dank dedi
Tartıda gördüğümde en sevdiğim kilolar 60 tı
50 lere düştüğümde o kadar sevinmemişmdir.
6 ları görünce olacak bu iş dedim
Bu da böyle bir anımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…