Ters yatmis olabilirsin canım gecmis olsunHellööööö
Dışarıdaydım işler vardı onlarla ilgilendiiim...
Kızlar sağ kürek kemiğimden içten bıçak saplanıyor sanki sırtıma.. noluyor yavyanlış mı yattım ben ne yaptım geçmesi için napayım? Acıtıyor canımı çok
Kuzum yanlış bir hareket yapıp incitmişsindir, kasın şişmiştir ödemle..Hellööööö
Kızlar sağ kürek kemiğimden içten bıçak saplanıyor sanki sırtıma.. noluyor yavyanlış mı yattım ben ne yaptım geçmesi için napayım? Acıtıyor canımı çok
Hellööööö
Önce ki kuzum önce kinasıl yaaa şuan belin 110 mu basende 86 yok ya 60 kiloya 110 bel olmaz bunlar öncekiler heralde
ne kadar farklı vücut tiplerimiz var wayt
Ellerine sağlık canım bende yapacamda kızlar durmuyorSıkılıyorum yatemizlik yapiyoz
Geçmiş olsun kaptan canım ne oldu hayırdırBu masa başı iş beni sırtımdan edecek heeee (suçu işe atma keyf)
Nemli sıcak çok iyi gelir ama eğer kas ağrısı ise elektrikli minderler isitabilirsin ama en son Buharlı Ütü ile ısırığının havluyu koyup rahatlatan lazım o iyi geliyor bana ben de çok oluyorHellööööö
Amam varlik icindeyokluk boyle bisi kimse yokki oglana gelunce dagitmasin yeterAaaa kızların yok mu sen mi yapıyorsun tüm işi
O 3 kızı neye büyüttün sen Emoş
Minnak oğlun yardım eder sana ya
Evde 6 cesit meyve var 2sini eledim kalanlarin kac tanesi 1 porsiyon onu arastirmakla mesguldum
Hee hepsinden birer avuçZengoluk zor
Bu menü balım çok az akşam çorba tavuk salata yeseydin sabah kahvaltı yok akşam yok spor yok beğenmedim bu menüyüMenüm
Sabah11.30
1 kase hurmali tarcinli yogurt
Ara 14.50
10 badem
5 findik
1 bardak süt
Aksam 17.00
1 kase mercimek corba
Ayran
Su 2 olur inşaAllah henuz az
Spor henuz yok misafir gelecek yapablrmiyim bilmiyorm
Bugun 5 6 puan anca herde
Whiteblacklife @MiuLego
Menü çok çok güzel su güzel spor var diyorsun ama ne kadarMenuyu vereyim dışarıya çıkacak
8:30
2 yumurta 1dilim peynir 7 zeytin salatalık kıvırcık
13:00
1 kucuk elma
16:00
Eşime poğaça ile cislar yaptım ama yemedim bende yumurtalı taze fasulye kavurması ile peynir 5 zeytin yedim
Su 2.5 daha içerim
Spor sonra yazayım
@MiuLegoWhiteblacklife
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?