- 21 Aralık 2016
- 9.033
- 41.402
- 548
Kiz sana demisti ya.Onu ben de hatirliyorum ama kime dedigini hatirlamiyorum
Dondurma yiyebilirsin demisti de 2 top fln onu bana dememisti :)Kiz sana demisti ya.
Okuldakiler dondurma yiyor diye yazmistin hani.
Heeee .Dondurma yiyebilirsin demisti de 2 top fln onu bana dememisti :)
Evet ya tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş iştesen de benim gibisin desene
İstanbul Avrupa canımSen nerde yaşıyorsun cnm??
Normalde böyle olmamalı ama malesef benim olduğum yer böyle ve ben çok mutsuzum çok uzun süre devam edemeyecegim onu biliyorum bebek olunca böyle gitmez sevdiğim İşi sonlandirabilirim bir anda o kadar yakinim.senin iş de zor be çakıl gecelere kadar.sabah 8de mi işe başlıyon sen .tee geceye kadar aman allahım insan işi değil senin iş
Kuzum ille orası olması şart mı. Başka yerlere baş vursan. Pestilini çıkarmicak yerlerde vardır illaki. Bize 9 saat bile çok geliyo bazen.can mı dayanır ya o kadar saatNormalde böyle olmamalı ama malesef benim olduğum yer böyle ve ben çok mutsuzum çok uzun süre devam edemeyecegim onu biliyorum bebek olunca böyle gitmez sevdiğim İşi sonlandirabilirim bir anda o kadar yakinim.
Acıma raki acı yok rakiEvet ya tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş işte
Benim ailemde istanbulda.. anadolu yakası..İstanbul Avrupa canım
Ne iş yapıyorsun cnm??Normalde böyle olmamalı ama malesef benim olduğum yer böyle ve ben çok mutsuzum çok uzun süre devam edemeyecegim onu biliyorum bebek olunca böyle gitmez sevdiğim İşi sonlandirabilirim bir anda o kadar yakinim.
Canım mortim benimAcıma raki acı yok raki
Sen neredesin canımBenim ailemde istanbulda.. anadolu yakası..
HataySen neredesin canım
Türkiye'nin bir ucundan bir ucuna vay bee benim ailemden ıspartada
Noldu mortim
Kısmett :))Türkiye'nin bir ucundan bir ucuna vay bee benim ailemden ıspartada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?