Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

senin iş de zor be çakıl gecelere kadar.sabah 8de mi işe başlıyon sen .tee geceye kadar aman allahım insan işi değil senin iş
Normalde böyle olmamalı ama malesef benim olduğum yer böyle ve ben çok mutsuzum çok uzun süre devam edemeyecegim onu biliyorum bebek olunca böyle gitmez sevdiğim İşi sonlandirabilirim bir anda o kadar yakinim.

Normalde böyle olmamalı ama malesef benim olduğum yer böyle ve ben çok mutsuzum çok uzun süre devam edemeyecegim onu biliyorum bebek olunca böyle gitmez sevdiğim İşi sonlandirabilirim bir anda o kadar yakinim.
Kuzum ille orası olması şart mı. Başka yerlere baş vursan. Pestilini çıkarmicak yerlerde vardır illaki. Bize 9 saat bile çok geliyo bazen.can mı dayanır ya o kadar saat

Ne iş yapıyorsun cnm??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…