- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Bence listedeyken ona da izin yokGerçek hazır olmayan dondurmaya için veriyor..
Sanki geçen gerçek dondurma 2 top olur dedi ama...Bence listedeyken ona da izin yok
Onu ben de hatirliyorum ama kime dedigini hatirlamiyorumSanki geçen gerçek dondurma 2 top olur dedi ama...
Canımsınız hepinizde yaaa birde yüz yüze goruşebilsek hepimizde,öyle yaa ne diyeyim sağlık olsunSorma bana da canın sağolsun dedi.. olur mı bee ölee :)))
Korumada olan birine dedi canımSanki geçen gerçek dondurma 2 top olur dedi ama...
Kolay gelsin canım zor vallaBen bende değilim bugün yaa cumartesileri iş çok yoğun oluyo. Öğle molası bile yapamadım bugün. Ayaküstü bişeyler yedim iki dkda hemen işe geri geçtim. Ayaklarım zonkluyo sürahi nine gibi yürüyorum resmen
Sen nerde yaşıyorsun cnm??Canımsınız hepinizde yaaa birde yüz yüze goruşebilsek hepimizde,öyle yaa ne diyeyim sağlık olsun
Evet Berna herolugun kötü kötü kötü olmuş full artı full karbon krep muz çiğ köfte yeni herolugunda hayırlı olsun yine herosun ve menun ceza olarak puanlanmayacaktirHeroluguma yakismayan menumu de vereyim.aksam yemek yapamadim boyle olacagini bilsem kahvaltida kesinlikle karbon almazdim
Sabah uyaninca
Sade nescafe
2 kare bitter
Kahvalti 11.30
2 kucuk kasarli krep
7 zeytin
Salatalik
Yesil cay
Ara 16.30
Yarim muz
4 erik
4 cilek
2 yeni dunya
Aksam 19.00
5 cig kofte
Marul
Yatmadan yesil cay icerim
Su 3 lt
Spor yaptim eklicem
Whiteblacklife @MiuLego
Menü verdin miSanki geçen gerçek dondurma 2 top olur dedi ama...
Vermedim cnm.. ben dün seni alıntılayıp açıklamıştım ama görmedin galiba :))Menü verdin mi
Whiteblacklife kuzum kızma ama ben yarın hero olamam ne zmndır gelmek isteyen bi misafirim vardı.. bende mezuniyet ve sınav sonrasına ertelemiştim.. yarın onlar gelicek.. elimden geldikçe dikkat edicem tabi ama çok düzensiz ve sporsuz bi gün olucak maalesef şu saatte hala hazırlık yapıyorum.. iki dk oturdum bebeği emzirirken kk bakim diye çok yoruldum..
Gördüm o yüzden sordum eğer çok kötüydü Berna ve sen yarın yine herosunuzVermedim cnm.. ben dün seni alıntılayıp açıklamıştım ama görmedin galiba :))
Tamam yarın dikkat edicem inşGördüm o yüzden sordum eğer çok kötüydü Berna ve sen yarın yine herosunuz
cıks hiç icab etmezSorma bana da canın sağolsun dedi.. olur mı bee ölee :)))
sen de benim gibisin deseneben kıyamıyorum yaa mortilerime gerçekten
senin iş de zor be çakıl gecelere kadar.sabah 8de mi işe başlıyon sen .tee geceye kadar aman allahım insan işi değil senin işKolay gelsin canım zor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?