sagol canim hallettim islerimi misafirleri bekliyorum izmir torpilide yaptım bilirmisinKolay gelsin canım. Benim de katdeim bende calla zirnik yemk yok ama bugun camlari kapilari silcem disardan soylerim en olmadi.
Didi diyen agzinı yerim@begum75 begume tombis didi
ben haslama et yicem baci etli pideyede bayilirim heBenimde var esimn arkadaslari gelecek yemekli
Etli pide yaptrcaz
Ben kendime ne yaoacam hala bilmiyorum
sagol canim pek imtihanli olcak nefsimeAllah kolaylık versin,işlerini rast getirsin
misafirlerinde iyi eğlenceler dilerim
aaa senin 2 cocuk mu var kız ben 1 saniyodum yaş kac esraArtık çok geç 2. Oldu bile
Vayt benimde kol çok abes
Yürü yavrum yürümekle yollar aşınmaz kilolar aşınırBen annemle yürüyüşlerdeyim moral depoluyorum
28 canim oğlan 5 olcak kız 10 ayliksagol canim hallettim islerimi misafirleri bekliyorum izmir torpilide yaptım bilirmisin
Didi diyen agzinı yerim
ben haslama et yicem baci etli pideyede bayilirim he
sagol canim pek imtihanli olcak nefsime
aaa senin 2 cocuk mu var kız ben 1 saniyodum yaş kac esra
Ben bende değilim bugün yaa cumartesileri iş çok yoğun oluyo. Öğle molası bile yapamadım bugün. Ayaküstü bişeyler yedim iki dkda hemen işe geri geçtim. Ayaklarım zonkluyo sürahi nine gibi yürüyorum resmenmalipina sen kayiplardasin
Bende 28 yıllik simay28 canim oğlan 5 olcak kız 10 aylik
Hayir bilmiyorum.Koydugun emojiye bakarsak bilmek de istemiyorumsagol canim hallettim islerimi misafirleri bekliyorum izmir torpilide yaptım bilirmisin
Simdi resim atardim daHayir bilmiyorum.Koydugun emojiye bakarsak bilmek de istemiyorum
Bende coook severdimsagol canim hallettim islerimi misafirleri bekliyorum izmir torpilide yaptım bilirmisin
Didi diyen agzinı yerim
ben haslama et yicem baci etli pideyede bayilirim he
sagol canim pek imtihanli olcak nefsime
aaa senin 2 cocuk mu var kız ben 1 saniyodum yaş kac esra
mali kıvrak davrandı sonrada senle olayımBulmadiysan adayım
Aferin sanaSimdi resim atardim damiu beni yer yeminle oyle harika bise ki ammaaaa tadını biliyorum ki ben hep yedigim seydi ne gerek var bu aksam yiyip kilomu bozmaya demi ama hic merak etmiyorum tadinı zaten guzel olmustur onun icin tadmaya gerek yok
aynen valla
beni mortiler hep grçiyor zaten.hippo ile verilen kilo aynıydı yuzdelerden kaybettim olsun sen kazan hiç olmazsa sahipsiz kalmamiş oluruzPempişi morartayım biraz di mi
Mor güzel renk yakışır
Ohoo ne demek sen kazan. Lütfen mortiliğe uygun oynayalım. Sataşma laf sokma sınırsız. Mortilikte hepsi mübahtırbeni mortiler hep grçiyor zaten.hippo ile verilen kilo aynıydı yuzdelerden kaybettim olsun sen kazan hiç olmazsa sahipsiz kalmamiş oluruz
ben kıyamıyorum yaa mortilerime gerçektenOhoo ne demek sen kazan. Lütfen mortiliğe uygun oynayalım. Sataşma laf sokma sınırsız. Mortilikte hepsi mübahtır
Gerçek hazır olmayan dondurmaya için veriyor..@MiuLego dondurma hakkında ne dusunuyorsun
Sorma bana da canın sağolsun dedi.. olur mı bee ölee :)))Ohoo ne demek sen kazan. Lütfen mortiliğe uygun oynayalım. Sataşma laf sokma sınırsız. Mortilikte hepsi mübahtır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?