- 21 Aralık 2016
- 9.033
- 41.402
- 548
Ooo mortim kardio aliskanlik yapmis.
Kaptan aslında ben seni tutuyom kimse duymasınKaçmaaaaa
Demokratik takımız sonuçta sen git bonus kafalıyı tut
Ama cuma sizi dümdüz edicem o zaman görüşürüz ağlama bak
Sizi yenmek farz oldu bana
Kesin bjk lısın :)Harika yaaaaaaa keşke burda da deniz olsaaaa
Hııı tutarsın bonus benim daimi mortim artık
Evet canom bjk-gs maçı izlemeye geldim
Küçük ördek vurulmamak için spor mu yapıyormuş
Diğer hafta seni tutayımHarika yaaaaaaa keşke burda da deniz olsaaaa
Hııı tutarsın bonus benim daimi mortim artık
Evet canom bjk-gs maçı izlemeye geldim
Küçük ördek vurulmamak için spor mu yapıyormuş
Inşallah hersey yolunda gider iyi eğlencelerSelam hatunlar habersiz koydum sizi fırsat olmadı , dün ablama gittim geç geldik. Bugün erkenden piknik için kalktım hazırlık yaptım. Gittik geldik çocukları kendimi yıkadım, makina da çamaşır bitsin aşıdan yenisini atıcam, ütü yapıcam, oğlanın ödeve yardım etmem gerekiyor, sonra ip atlamaya çalışıcam
Çekirdek ailemle bir umut huzur ortamın sağlama çabaları içindeyim ondan bu piknik halleri
Ya cakil hep diyecegim unutuyorum.Inşallah hersey yolunda gider iyi eğlenceler
Amin çakıl sen nasılsınInşallah hersey yolunda gider iyi eğlenceler
Korktun muuuuuuu
Ayyy miu boncuk gözlülerden soğutma beni
Dün ablamın orda gittik yedik görmüştürsün. Hemen mesaj atmış benim niye haberim yok diye. Önceden söyler giderdim emrivaki yaptımdedim gittik çocuklar oynadı bizde oturduk iyi oldu bir şey demedi daha
Kortun korktuuuunKaptan aslında ben seni tutuyom kimse duymasıniyi hırs yapta kilo versin diye
Hakaret sayarım. DAMARIMIZDAN AKAN KAN SARI KIRMIZI BURCUMUZ BİLE ASLAN EFLALKesin bjk lısın :)
Enee şaşırdım, sen niye aslan burcusun be küçük görümcem aslanKorktun muuuuuuu
soğuma soğuma boncuktan
Kız iyi ediyon yavaş yavaş eğit işte ama art arda yapma böyle şeyler birden yüklenme
Kortun korktuuuun
Hakaret sayarım. DAMARIMIZDAN AKAN KAN SARI KIRMIZI BURCUMUZ BİLE ASLAN EFLAL
Mecburen iyileştim annem gelince daha da iyi oldum vallacakil80 nasil oldun?
Yooo sadece bir ara sürekli haksızlık bu diyip geziyordum aklıma kalimero geldi yoksa başka bir anlamı yok kucuklugumun çizgi karekteriYa cakil hep diyecegim unutuyorum.
Profil fotonun senin icin özel bi anlami var mi?
Ben dün dibe vurdum annemin dizinde 1 saat kendimden geçene kadar ağladım rahatladim. Şuan doktor randevularina bakıyorum ama iyi olacağım böyle devam edemeyecegimAmin çakıl sen nasılsın
Iyiyim canım sadece bu ara biraz cokusteyim işle ilgili ağır şeyler yaşıyorum ama toparlayacagim annem geldi moral oldu ama keşke beni böyle çökmüş görmeseydi tek üzüldügum bu aksam maçta neseleniriz artık formamizi giydik annemle macı bekliyoruzÇakılımmmmmmm ne hastalığı ya ben neden bilmiyorumşu işten raporluydun hatta o mu canom? Şimdi nasılsın? cakil80
Tuttum bırakmamNego kaptanı sıkı dut ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?