Kız benim mahalleye geldikten sonra parkta otururduk o kadarını da ayarladım yaniBir tombalak ne kadan mutlu olabilirse o kadan mutlu oldum şuan
Muhulego sunu yerim laaaaa onun söyleyişine bak heleee
La keşke aynı şehirde olaydık yaaa.. kız 2-3 gün önceden konuşaydık gerçekten gelebilirdim he 1 mayıs yatatil çok ciddiyim nasıl akıl edemedik
Camı önüne gider aşağıdan daNego e de el sallardık
La cidden buluşalım yea.. bara pavyona .. ayyy tövbeişte bi yerlere de giderik çılgın atarık
Bi kavur bakim berna.. kokuyo mu??Kizlar yaa soylemesi ayip aksam vuzluktan kiyma cikarmistim dolabin altina.okuldan gelene kadar çözülsün diye de sabah dışarı almistim. Ama okuldan sonra esim geldi aldi yemegi fln disarda yedik anca g3ldik eve.mutfakta aşırı sicak olmus.bozulmus mudur bu kiyma tipinden kokusundan anlamiyom da oyyyy
Yani kızma bana bir aydan fazla oldu her gün düzenli spor yapıyorumEvet telafi ettt
Tamam iyileştin mi artık? Telafi et
Eki Görüntüle 2141752
Sus üstada cevap verilmez
Kofteli yemek yapmaya niyetliydim..pofff..canim sıkıldı yaa..Bi kavur bakim berna.. kokuyo mu??
Buzdolabına koy bundan sonra.. alt tarafına akşamdan koy sabaha eriyo..Kofteli yemek yapmaya niyetliydim..pofff..canim sıkıldı yaa..
Birşey olmamıştır kuzum, kırmızı et 1 gün dışarda dşnlendirilse de birşey olmaz, daha o kadar sıcak değil. Rengine ve kokusuna bak, rengi kahverengi ise sıkıntılıKizlar yaa soylemesi ayip aksam vuzluktan kiyma cikarmistim dolabin altina.okuldan gelene kadar çözülsün diye de sabah dışarı almistim. Ama okuldan sonra esim geldi aldi yemegi fln disarda yedik anca g3ldik eve.mutfakta aşırı sicak olmus.bozulmus mudur bu kiyma tipinden kokusundan anlamiyom da oyyyy
Ya burasi cok sicak mutfak da direk gunes aliyo elstra sicak olmus ondan tereddut ettim.disi kahve gibi olmus ama.ici kirmizi hala..Birşey olmamıştır kuzum, kırmızı et 1 gün dışarda dşnlendirilse de birşey olmaz, daha o kadar sıcak değil. Rengine ve kokusuna bak, rengi kahverengi ise sıkıntılı
Kokusu nasıl?Ya burasi cok sicak mutfak da direk gunes aliyo elstra sicak olmus ondan tereddut ettim.disi kahve gibi olmus ama.ici kirmizi hala..
Anlamiyom ki yaaa.bi koku var ama iyyy dicek gibi degilKokusu nasıl?
Atcam ben yaa..riske atmayayim hic.yazik gubah oldu valla..bu da bana ders olsun..Kokusu nasıl?
Yani bende aynen çok sasirdim ondan ve eyvah yaniGördüm onu da esra niyeyaptı onu anlamadım
Amin ... Amin ... Amin...Allahım miu can önce 53 kilo olsun sonra da çok ama çok iyi, zengin,yakışıklı, iyi kalpli,Allah korkusu olan bir eşle izdivaç yapsın... çok amin...
Tartışmayı unuttum açlıktan hemen sofraya oturdum ya
Bende 55 olayım giycemBende de şort var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?