Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kız benim mahalleye geldikten sonra parkta otururduk o kadarını da ayarladım yani

Kizlar yaa soylemesi ayip aksam vuzluktan kiyma cikarmistim dolabin altina.okuldan gelene kadar çözülsün diye de sabah dışarı almistim. Ama okuldan sonra esim geldi aldi yemegi fln disarda yedik anca g3ldik eve.mutfakta aşırı sicak olmus.bozulmus mudur bu kiyma tipinden kokusundan anlamiyom da oyyyy

Çok özledim sizi geçmişten kopuk eflal görülmüş şey degil bütün gün temizle yarın için hazırlık yap, bugün kandil diye yemekleri özenli yap, okula git gel. Bisiklet tepesinden bildiriyorum stop sporu halledeyim ki bu geceyi değerlendirecek vaktim olsun inşaallah

Nasıl herkes iyi mi

Bi kavur bakim berna.. kokuyo mu??

Birşey olmamıştır kuzum, kırmızı et 1 gün dışarda dşnlendirilse de birşey olmaz, daha o kadar sıcak değil. Rengine ve kokusuna bak, rengi kahverengi ise sıkıntılı

Birşey olmamıştır kuzum, kırmızı et 1 gün dışarda dşnlendirilse de birşey olmaz, daha o kadar sıcak değil. Rengine ve kokusuna bak, rengi kahverengi ise sıkıntılı
Ya burasi cok sicak mutfak da direk gunes aliyo elstra sicak olmus ondan tereddut ettim.disi kahve gibi olmus ama.ici kirmizi hala..

Slm waytt
Sabah 7.30 da 2 cılek
Sabah menü 11
2 yumurtadan omlet
3 catal peynır
1 tane zeytın
1 tane salatalık
2 dılım ekmek
1 tutam dereotu tere
Ara menü 3 hurma
Aksam menü
5 6 kasık turlu
2 kasık yogurt
Su 2 lıtre
Spor 1 saat 15 dakka tempolu yuruyus
Whiteblacklife

Menü vereyim

Sabah 07.45
1 bardak süt
1 dilim hellim peyniri
1 haslanmis yumurta
7 zeytin
Salatalik

Ara 11.30
Sade nescafe
1 kandil simidi

Öğlen 13.15
1 kase mercimek corbasi

Ara 15.15
1 elma

Aksam 18.30
6 kofte
Salata

Su 2yi gecti

Spor henüz yok uzerimden tir gecmis gihi yapar miyim bilmiyorum..

@MiuLego Whiteblacklife

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…