Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ins canim iste kırılma noktaları oluyor bunlar böyle zor zamanlar hayatımızda keşke hiç olmasa ama hep olacak ona göre dikkat etmemiz lazim
Malesef oluyo. Ben de bu aralar krizlerle boğuşuyorum. Tatlı krizi hamurişi krizi fena vuruyo Allahtan hurma var o biraz dizginliyo da ucuz atlatıyom.

Menüm
Sabah
2 tane orta ayran(1 cay kasgı keten tohumu ile)
Öğle
Sekersz cay
5 tane form bisküvi(suntaya benzeynlerdrn)
Ara
Sde kahve
Akşam
3 bardk ayran(icine bir salatalık ve 1 ciğ labak rendeleyrk)
Su
2.5 lt
Spor
30 dk yürüyş. @MiuLego Whiteblacklife

Malesef oluyo. Ben de bu aralar krizlerle boğuşuyorum. Tatlı krizi hamurişi krizi fena vuruyo Allahtan hurma var o biraz dizginliyo da ucuz atlatıyom.
Evet hurma super oluyor yoğurtla yiyince ayrı bir lezzetli oluyor ben dondurma imtihanındayım bu aralar ama bayrama 60 olsam ne güzel olur yaa

Koruma için güzel menü spor yok galiba
Puanın:6

bayagi ara verdim
once menu bıldıreyım dun aksam sahurluk saat 10 lebeni yarim kase
uzerıne tıroıd ıcın yenıhazırladıgım macun 1 kask 3 bardak su
bugun actım cunkı orucluydumyokız saka
ackmadim susadım
yarım saat yuruyus yaptım
aksamkı menum sebze corbası
kuru patlican domates bıber hepsı kuru kısdan kalan onları sal calı az bı zeytın yagında pısırdım yanı etsız kazan kebabı
peynır 2 dilım
avuc ici kadar ev ekmeyı tam bugday
bugun boyle

Su az spor güzel sabah kahvaltıda çayı bıraktın mi unuttun mu menü güzel
Paunin:9 su iç su iç su ic

Sık Sık besleniyorsun kandil.simidi gereksiz ve fazla onu yediysen karbon bombasi çorba neden sevmedim.
Puanın:4 oda sabah ila aksama

Canim hastanede yedigin için şiştiysen bu senin iraden ve sende farkindasinki dikkatte edebilirdim zaten diyorsun tam olarak ne yedin içtin bilinmediği için tabi yanlış anlamalar olabilir ama çocuğunun basında uykusuz devamlı ayakta durup şişmem de olağan buna kimse birşey diyemez hem spor hem menü dikkat edildiği halde pazartesi +1 üstü bile geldiğim oldu benim özellikle bakliyat yiyince sağlıklı ama beni fena şişiriyor iner diyoruz geçiyoruz sende hem dinlen hem yediklerine dikkat temizlersin

Akşam dengeli ve çok değil Esra spor az ama orucsun anladım menü guzel safir da ekmek yememeye dikkat elinden geldiği kadar
Puanın:7

Puanın:0 bu menüye açıklama yapmiyacagim flawir ben yine söylüyorum o mideyi akşam etle doldurma.yoksa gerçektende ilerde çok cekersin

Whiteblacklife

Detoks yapılmış yine de paketli gıdaya hayır
Puanın:8

Şu yazılmamış abla akşam.ekmek tüketme lütfen lebeni ne bilmiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…