Efser bu ne guzel haber canımSağol canım1.1 yağdan gitti kas oranım artmış
Göz dönmesi ne diyimEvet çok ekmek pilav reçel bal yok yok maşallah tek olmayan bu kadar yemeye spor
Puanın;:3
Bitter yiyebilirsin ki iki kare cnm meyve yerineKesmiyo
Canim çikolata istiyo mezun olayim ilk isim cikolata yemek olacak azbitteeeer
ListedeykenmiBitter yiyebilirsin ki iki kare cnm meyve yerine
Evet evet eveettiyi mi böyle
.canımmmelfkkk çok geçmiş olsun.
Hastane ortamında çocukla kalmak çok zordur.
Ben kalmadım ama yakın arkadaşımdan şahidim. Anne çok kötü etkileniyor.
Allah şifa versin.
SagolasnGeçmiş olsun cnm
Gerckten etkili mi bitterYemedim canım sabah wc icin bitter yemistim ustune onu yemezdim zaten
Ayy cok coook gecms olsunAman olmayınEvet bogaz enfeksiyonu antibiyotik tedavisi baslatik benimde eklemlerim çok agrıyor zanlımca enfeksyondan Sanada geçmiş olsun tatlım
Canım dikkat et bastan önlrmni alll inşGecmis olsun.
Benim de bademcikler costu.
Gece oglum yanimiza geliyor.
Yorgani tepiyor.
Ben de tepiyorum sicaklarsam.
Bademciklerde firsattan istifade ediyor .
SüüüpeerrrrrrrrrrKabinden bildiriyorum 38 beden pantolon ve m beden gomlek buyuk geldi biraktim ciktim
Miummmm @MiuLego ewtanlıyrm snrasan yazdm zaten.herkesin anlayısıicin gecmiş olsun dilekleri icin tek tek tesekkür ettim tekrar ederim bu arada..ben hak meselesine girilince ister istemez bozulmustum ama daha sınraki mesajları okuyunca anladm ne demk istenildgini yazdım da.Canım sana tepki gösterenler senş anlamıyor değil ama.. orda yanlış bar.. seni anlıyorlar çok zor durum hepsi de geçmiş olaun demiştir. Ama kendinin de dediğin gibi sen irade göstermedin ekstra.. yoksa zaten artı gelse ödem va 1 kilo maksimum gelir ama sendeki artı yediğim için oldu. Burada da hata var mı? Evet var..
Öldürme yok kim dedi onuListedeykenmi
Öldürürler
Hic canım ne abartilcakÖldürme yok kim dedi onu
Azcık dayak accık işkence bi tutam yerden yere çalma ufak bi parça da laf sokma o kadar. Bence abartılacak bişey yok yani
Hic gormedim lstede yiyeni yenilcenide sanmıyorumMeyve yerine yenir ya
@MiuLego
Ben yemistim hala hayattayimListedeykenmi
Öldürürler
Eti karam flava yedim bugun 3 kere ciktim ama surekli etki eder mi bilmemGerckten etkili mi bittermatematik61
Hafta sonunu gectik neyse cumaya mezun olacam ya inşaAllah ozaman yerim demi @MiuLegoBen yemistim hala hayattayimcuma cumartesi oglen saatleri.kajvenin yanina 2 kare yiyordum son 2 ayda fln 3 4 kere yemisimdir
Eti karam flava yedim bugun 3 kere ciktim ama surekli etki eder mi bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?