Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dünden beri keyfim yok. Dün eltim geldi beni zehirledi gitti bütün neşem keyfim gitti ya sinir küpü oldum.

Kv ye gidiyor ya benim çocuklar ben istemiyorum biliyorsunuz her gün bunun savaşı var bizde. Orda burda bakamıyorum kafam kaldırmıyor artık diyormuş sanırsınız ona baksın diye gidiyorlar, çocuklarına bakamayan geline çıktı adım yıllardır eşime anlatmaya çalıştıgım ama anlamadığı konu sonunda
Menüleri gününde verin demişti ya white daha önce , gününe olmayana menüyü yorumlaması zor oluyor çünkü ev taşıma telaşı var sadece akşam girip menüleri yorumlayabiliyor.

günnayydınnnn geçmiş yeni bitirdim..

Sular içiliyor @MiuLego aklında kalmasınn fena içiliuyor hem de.. Ben de 0,50 bitirdim artısı vardır..

Bu arada ben de halen sökülemedim sadece hergün 1 damla geliyor gerisi yok.. Kafayı yicem.. 1 haftadır böyle.. Ramazana kadar sökülüp de bitse bari.. Şiştim iyicene..

Akşam Bu arada hızlı 2 saat toplam 3,5 saate yakın yürüdüm.. Whiteblacklife

Sanırım bu ay havadan mıdır bir tür geçiş döneminden özellikle PKO olunca regl olma sürecini etkiliyor gibi geldi bana.. Bilemedim inşallah öyledir çok kötüyüm Zaten 3 hafta gecikti 1 haftadır da sökülemedim(

Mesajım burdan çıkmış hemde yarım dikkate almayınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…