Boşver kuzu ben bu hafta yenildim kabul ediyorum, bu beni kamçılarsenle yarış kilomu kaç yapalım?
60.1 cumartesi sabah kilom .. ödemleri atalım da onu başlangıç sayalım senle yarışta.. kaç olsun?
Menüleri gününde verin demişti ya white daha önce , gününe olmayana menüyü yorumlaması zor oluyor çünkü ev taşıma telaşı var sadece akşam girip menüleri yorumlayabiliyor.
Her günün menüsünü veriyorum listeden öncede vermeye başlamıştım.
Bir çoğunu hergün sen okuduğun halde vermiyor demen?
İnsanın adı çıkmasın derler ya bonusunda adı çıkmış. Sorumsuzluk bilinçsizlik kraliçesi bonus.
5 çocukları mı varGünaydın .
Sabah yine zor uyandım .
Akşamki 7 çocuktan sonra
İki benim ,5 misafirin abowwwww
Benim oğlanın yorumu
Bunlara nasıl ekmek yetiyor ki oldu
bende içtim o kadar500 ml su içildiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bir tane daha 500 ml içmek öğlene kadar hedefimgideyim de şişlere su doldurayım
Bende sevmedim ama ablam vardı spor yapamadım acıkınca onlarla yedim akşamda yanlız bırakmamak için salata yoğurt falan dengesiz oldu ins. Sporu bugün telefi etmeliyimBu menüyü sevmedim kuzum hele 17 yenen ekmeği hiç sevmedim spor da az olmuş
Puanın:7
Kahvaltı niye az bi peynir zeytin olaydı akşam iyiSalı menum
8.30 1 incir 7 zeytin
11.00 menemen (2 ymrta bibr domates madonoz )
17.00 1 kase cacık.1 kase sebze corbasi
Su.2.5
Spor
60dk lesli
500 bolgesel
@MiuLegoWhiteblacklife Esra_4378 begum75 @Floweroflife @masumm
pazartesiye göre mi eksi, cumaya göre mi pekitam kızacam benim fotoları görüp yumuşuyorum.. az kızacam tamam..
ZATEN PAZARTESİ ARTI İDİNNN.. CUMA EKSİ GELİNECEEEEKKKKKKKKKKKKKKKKKK
Gecmis yapiyordum
Mesajım burdan çıkmış hemde yarımDünden beri keyfim yok. Dün eltim geldi beni zehirledi gittibütün neşem keyfim gitti ya sinir küpü oldum.
Kv ye gidiyor ya benim çocuklar ben istemiyorum biliyorsunuz her gün bunun savaşı var bizde. Orda burda bakamıyorum kafam kaldırmıyor artık diyormuş sanırsınız ona baksın diye gidiyorlar, çocuklarına bakamayan geline çıktı adım yıllardır eşime anlatmaya çalıştıgım ama anlamadığı konu sonunda
Menüleri gününde verin demişti ya white daha önce , gününe olmayana menüyü yorumlaması zor oluyor çünkü ev taşıma telaşı var sadece akşam girip menüleri yorumlayabiliyor.
Ben paylasmistim listeye adini bilem yazmamissin kiz 56.6 zaten 58 girdun cumaya oraya inersin merak etme odemli oldugun icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?