Çok süslüsünHazır gibiyim ballı çörek dün kişisel temizliğimiz kaş manikür de halledildi bu akşam yaprak sarmaya gidiyoruzSen nasılsın
Eki Görüntüle 2144633
spor yapmak iyi gelirdi benceEee ben temizliğe nerden başlıyımbırakıyım dağınık mı kalsın
Şimdi bana deli gibi alışveriş yapmak çok iyi gelirdi
neden?
Gözüm doymuyorneden?
Menü veriyorsun günü gününe vermek doğru olanSalı
8:30
3 taze hurma, sütlü türk kahvesi
10:45
2 kk peynirli 2 yumurta
5 ceviz, 1 taze hurma
20:00
1 büyük tabakta etli kuru fasulye
2 litre su, 1 litre dukan çayı
1 saat tempolu yürüyüş
35 dk normal yürüyüş
@begum75Whiteblacklife @hepfit
Aaa bu daha iyii fikirspor yapmak iyi gelirdi bence
gözün doymuor diye yemek de ne demek yeni mi çıktı bu eflalGözüm doymuyorsapıtmamak için
Ben direk hepsini zehirlemek istiyorum
Canim istemedi kuzu bide acelem vardi kahvaltida limonlu yesilcay ictim bide yazmayi unutuyorum bazen cay degilde her sabah limonlu yesilcay icerimKahvaltı niye az bi peynir zeytin olaydı akşam iyi
Sabah canim bse istemedi limonlu yesilcayla yedim menemeniDetoks gibi olmuş Simay
Puanın:10
Kuzm olay adete 1 gun kala oldu yani 6 gun once daha cikmaz idrarda ama.kanda cikabilir.
Berna iş bitmiyor gerçekten
Ben artık bende mi var diyorum birşey ama yok bitmiyorrr
3 lt olmuştur canım su
Ay yupppiiiii benimde bir 10 puanım var
Test yapsana varsa çıkar kesinlikle
Onu yemeye mecbur kaldım
Kadın sende ye lütfen filan dedi yani
Ay miu taciz etti cicim beni
Aksamm , kendisi dal ama yağ yakiyormus benden duymuş olma
Amin kuzmhayırlısı canım
Aynrn 1 er ay varmisPazartesı 6.ayı bıttı 7 den gun aldk canm.senınkı 9.ayında pembıkınkıdr 8.ayında.aralarımızda hemen hemen 1 er ay var en kucuk benmkı
2 gun daha beklicem olmazsa kana baktrcamIyi de kuzum birincisi sen emziriyosun ikincisi de gece gec saatlere kadar ders calisiyosun.ona da soyledim evet kahve masum ama daha korumanin ilk haftasında alisirsa boyle kilo almaya meyli olur hemen.
Kanda baktirsana.stresten de olur.
Aklimda kuzucum.Hos burda nerde satilir onu da bilmiyomkontrol ettim dogru tartiyo bu arada.cok sık da tartilmiyom nolur nolmaz alamam diye.
Aha olacagi buydu adim cikar smdi
Celallenme kiraz duduslumgözün doymuor diye yemek de ne demek yeni mi çıktı bu eflal
yeni yen, huylar ya.. zaten sabah yiyorsun ekmeke 3 öğün de yiyorsun ara da var.. daha neyine gözün doyacak? göz doymasına bırakırsak kendimizi burda hepimiz obez oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?