Bende suphelendim simdi bi daha kk yı kapatmayınca vereyim teli bozuk eşini benden ariyorKurcalamaz mı bilemem ama bende kesin kurcalar
Ayy iyi cesaret esra açık duruyor yani kk öyle mi?Bende suphelendim simdi bi daha kk yı kapatmayınca vereyim teli bozuk eşini benden ariyor
3 olan kazanıyor değil mi? yarışımız daha bitmiyor yaniBoşver kuzu ben bu hafta yenildim kabul ediyorum, bu beni kamçılar
Eki Görüntüle 2144625
eltinin zehirmeleme oyunlarına gelme eflalllllDünden beri keyfim yok. Dün eltim geldi beni zehirledi gittibütün neşem keyfim gitti ya sinir küpü oldum.
Kv ye gidiyor ya benim çocuklar ben istemiyorum biliyorsunuz her gün bunun savaşı var bizde. Orda burda bakamıyorum kafam kaldırmıyor artık diyormuş sanırsınız ona baksın diye gidiyorlar, çocuklarına bakamayan geline çıktı adım yıllardır eşime anlatmaya çalıştıgım ama anlamadığı konu sonunda
Menüleri gününde verin demişti ya white daha önce , gününe olmayana menüyü yorumlaması zor oluyor çünkü ev taşıma telaşı var sadece akşam girip menüleri yorumlayabiliyor.
bende de sökülmedi daha du bakalımgünnayydınnnn geçmiş yeni bitirdim..
Sular içiliyor @MiuLego aklında kalmasınn fena içiliuyor hem de.. Ben de 0,50 bitirdim artısı vardır..
Bu arada ben de halen sökülemedim sadece hergün 1 damla geliyor gerisi yok.. Kafayı yicem.. 1 haftadır böyle.. Ramazana kadar sökülüp de bitse bari.. Şiştim iyicene..
Akşam Bu arada hızlı 2 saat toplam 3,5 saate yakın yürüdüm..Whiteblacklife
@Melegiimm22 hamileymiş
cumaya göre eksiiiiiiiiiiipazartesiye göre mi eksi, cumaya göre mi peki
ÇOK YAKINDAAAAAAAAAAAAAAAAEflalin hedef 63.5 artı gelmezse şükredecekzalım 60 ne zaman görecem seni
Geçmiş bitti az konuşmuşsunuz. Eski 7.talim nerdeeee piiii
Ben paylasmistim listeye adini bilem yazmamissin kiz 56.6 zaten 58 girdun cumaya oraya inersin merak etme odemli oldugun icin
Ben temizliğe başlıyım ya ciddi kafamı boşaltmam lazım
Fındıgım hersey olcude olmalı cunku hıbıskus kansızlık yapar hrr gece ıcme.bı arastır yınede ıstersen.@igdedali kız ben dün içmeyi resmen unuttum hibisküsü.. yazdıydım gördün mü bilmiyorum pek beğendim ben çayı.. her gece içicem unutmazsam.. sağol kuzum
Ben direk hepsini zehirlemek istiyorumeltinin zehirmeleme oyunlarına gelme eflalllll
Kahvaltı ettiğim halde bende açımAŞIRI AÇIM YA
Sağol kuzum terapi niyetinekolay gelsin
Bu aralar ben de kahvaltiyla doymuyorum yahuKahvaltı ettiğim halde bende açım
Hee anlamaz o ya benim profili falan bulcak zor iş bilemez yani telde geçmiş yapmayı bile bilmiyordu ben ogrettimAyy iyi cesaret esra açık duruyor yani kk öyle mi?
Ama o şişti vermesende yaklasirsin revize edeyim mi hedefini3 olan kazanıyor değil mi? yarışımız daha bitmiyor yani
eltinin zehirmeleme oyunlarına gelme eflalllll
bende de sökülmedi daha du bakalım
bebek mi geliyormuş
cumaya göre eksiiiiiiiiiii
ÇOK YAKINDAAAAAAAAAAAAAAAA
burdayız lo
56.6 mııııııııııııııııııııı
56.6 nedir bacım 60.1 dim yahunasıl vereyim insanım ben
AŞIRI AÇIM YA
Kahvaltı ettiğim halde bende açım
Bu aralar ben de kahvaltiyla doymuyorum yahu
araştırmıştım kuzum iğde de sağolsun anlatmıştı günde 1 kupa için diyorduFındıgım hersey olcude olmalı cunku hıbıskus kansızlık yapar hrr gece ıcme.bı arastır yınede ıstersen.
o nasıl oldu sağlam da kahvaltı edersin sen halbukiKahvaltı ettiğim halde bende açım
hayııııır hedefim kalsın bağ kurduk biz onla.. imkansız aşk bizimkisi..Ama o şişti vermesende yaklasirsin revize edeyim mi hedefini
Ben sabahları hiç Acıkmıyorumm ama gözüm aç..
Şu sabahki iştahsızlık akşam da olsa yaww...
Hazır gibiyim ballı çörek dün kişisel temizliğimiz kaş manikür de halledildi bu akşam yaprak sarmaya gidiyoruz
Bilmiyorum ki bu aralar çok acıkıyorum doymuyorum. Kilo verdiğimi bir görsem valla 500 gr ma razıyım haftadaaraştırmıştım kuzum iğde de sağolsun anlatmıştı günde 1 kupa için diyordu
o nasıl oldu sağlam da kahvaltı edersin sen halbuki
hayııııır hedefim kalsın bağ kurduk biz onla.. imkansız aşk bizimkisi..
56.6miu
SporlaAyy sporu yazmayı unuttum..
1 mil leslie 45 puan
500 ip 100 puan
Toplam: 145
nehirnil111
aç geziyorum yine 5
Detoks gibi olmuş SimaySalı menum
8.30 1 incir 7 zeytin
11.00 menemen (2 ymrta bibr domates madonoz )
17.00 1 kase cacık.1 kase sebze corbasi
Su.2.5
Spor
60dk lesli
500 bolgesel
@MiuLegoWhiteblacklife Esra_4378 @begum75 @Floweroflife @masumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?