Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Boşver kuzu ben bu hafta yenildim kabul ediyorum, bu beni kamçılar
Eki Görüntüle 2144625
3 olan kazanıyor değil mi? yarışımız daha bitmiyor yani
eltinin zehirmeleme oyunlarına gelme eflalllll
bende de sökülmedi daha du bakalım
bebek mi geliyormuş
pazartesiye göre mi eksi, cumaya göre mi peki
cumaya göre eksiiiiiiiiiii
Eflalin hedef 63.5 artı gelmezse şükredecek zalım 60 ne zaman görecem seni
ÇOK YAKINDAAAAAAAAAAAAAAAA
Geçmiş bitti az konuşmuşsunuz. Eski 7.talim nerdeeee piiii
burdayız lo
Ben paylasmistim listeye adini bilem yazmamissin kiz 56.6 zaten 58 girdun cumaya oraya inersin merak etme odemli oldugun icin

56.6 mııııııııııııııııııııı
56.6 nedir bacım 60.1 dim yahu nasıl vereyim insanım ben

@igdedali kız ben dün içmeyi resmen unuttum hibisküsü.. yazdıydım gördün mü bilmiyorum pek beğendim ben çayı.. her gece içicem unutmazsam.. sağol kuzum
Fındıgım hersey olcude olmalı cunku hıbıskus kansızlık yapar hrr gece ıcme.bı arastır yınede ıstersen.

Ayy iyi cesaret esra açık duruyor yani kk öyle mi?
Hee anlamaz o ya benim profili falan bulcak zor iş bilemez yani telde geçmiş yapmayı bile bilmiyordu ben ogrettim
Ama o şişti vermesende yaklasirsin revize edeyim mi hedefini

Eflal valla benim kv çocuklara çok bakar hatta eltiminkilere daha çok bırakma götür çocuklarına der senin çocuğun ister bak ister bakma der bırakır gider o da bir güzel bakar ama kv ondan birşey istedi mi yapmaz bak hiçte üzülmüyor boşver ya babaanne istemiyorsa torun çocuk yapmasaymış oda yaşlıdır şikayet edebilir yada eltim abartıyordur

Fındıgım hersey olcude olmalı cunku hıbıskus kansızlık yapar hrr gece ıcme.bı arastır yınede ıstersen.
araştırmıştım kuzum iğde de sağolsun anlatmıştı günde 1 kupa için diyordu
Kahvaltı ettiğim halde bende açım
o nasıl oldu sağlam da kahvaltı edersin sen halbuki
Ama o şişti vermesende yaklasirsin revize edeyim mi hedefini
hayııııır hedefim kalsın bağ kurduk biz onla.. imkansız aşk bizimkisi..

56.6 miu

Bilmiyorum ki bu aralar çok acıkıyorum doymuyorum. Kilo verdiğimi bir görsem valla 500 gr ma razıyım haftada

Eee ben temizliğe nerden başlıyım bırakıyım dağınık mı kalsın

Şimdi bana deli gibi alışveriş yapmak çok iyi gelirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…