Merhaba kızlar zor bi süreçten sonra yeniden dönmek istiyorum.hayata yeniden tutunmak aldığım kiloları vermek istiyorum..sizleri özledim
Allah razı olsun rüzgar bi savurdu annemi aldı götürdü alışmak çok zor ama o emeklerimin boşa gitmesini istemezdi o yüzden yeniden başlamak istiyorun
Bonuscan gel sarılalım mı
Çok kötü bi anımda gördüm okudum seni ahuçok üzüldüm başın sağolsun. Yıllardır görmezsin ya eski bi dostunu gördüğün an sarılıp ağlarsın öyle sarılmak istedim mekanı cennet olsun.
Hoşgeldin.
Ayy ne diyorsun geçmiş olsunKızlar kusura bakmayın başıma bir iş gelditırnak çekimi yapacayukkk akşam gelirim
Bonuscan gel sarılalım mıNasılsın iyi ol lütfen
Hasta olmasan bariöğle arası yürüyüş yapayım dedim.. yağmura yakalandım geri döndüm.. hem yürüyüş yapamadım hem pantolonum ıslandı çok.. zaten oda soğuk.. bacaklarım donuyor
of ya..
geldim sade kahve yaptım duble.. içtim mis gibi.. karnım da tokyaşasın
Caaaanım hoş geldinMerhaba kızlar zor bi süreçten sonra yeniden dönmek istiyorum.hayata yeniden tutunmak aldığım kiloları vermek istiyorum..sizleri özledim
keşkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeKalkın sporaaa
Birazdan kalkıcam eliptik yapıcam bugünKalkın sporaaa
Canim gecmis olsun
Ayyy içim gitti
Ayy ne diyorsun geçmiş olsun
Aaa valla çok sevindim gözün aydın canım. Darısı başıma bekle beni 16 haziran :)Nego daha önce ara sıra götürüyodum kızı wc ye klozetten korkusu geçsin diye.
3 hafta oluyodur tam alıştırıyorum yapıyo derken yine altına yapmıştı. Bi anlık sinirle bıraktım kapadım altını. Zaten belim kötü eğil kalk oynatıyodu beni.
Kaşınıyo artık zorlanıyo bezden ama ısrarlada bağla diyo. Son kez açıcam kızım dedim ağladı falan 2 gündür yapıyo çişini kakasını
O kadar uğraşmalar delirmeler üst değişmeler yerden çiş silmeler sabırsız duruma düşmeler.... bu kadarmıydı yani ne kadar basit yapıyor şu anöyle işte
İyiyimdir inşallah. Sana sarılmazmıyım hiç yaçok duygusalım bu aralar nehir aklına gelebilcek herşeye oturup ağlıyorum anlamış değilim.
Kendi ağlama hızıma inanamıyorum.
İçtiğim su baya gözyaşına gidiyo :)
Allah ağlatıcak dert vermesin.
Sen nasılsın? Düğününüz varmış öyle okudum
soner midesine oturmasınMesaji girmezden geldim
Ceee ee akşam ekmek arası soner falan yesene
ben de tokum hala beynim aç ama onun oyunlarına gelmiyorum aslaay bende yemek yedim şimdi çok tokum gerçekten
çay içiyorum ama gözlerim kapnıyor uykum var
sadece ama sadece öğlen ve akşam yer değiştirsin istedim
geçmiş olsun geliyor artık desene şükürÖyle bir sancim var ki hala geldi gelecek ama sancı şahane şahane sahane
Başım zonk zonk ağrıyorsa nolmus, insanlar bu kadar zalımsa nolmus. Sporumu da yaparım diyetimi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?