canım ozele bakabilirmisinözledik yenilensin
eşininki de mi bitmiş hahaha son internet yiyici hippo
aynen.. klima açıcam buz gibi hava geliyor.. sıcak soğuk ayar hep kalsa ne var mal mıyız sanki biz istediğimizi açarız
Canim gecmis olsunBen kesin yenecegim
Bilmem benim ikiside normal dogum kizda 40 dan 20 gun sonra oldum oda ayni sekilde oldu ve ondan sonrada hep duzenliBende kızım da 40 gün kanamam oldu 47. Gün tekrar oldum 60 ta tekrar
Ama oğlumda 40 gün sürmedi birde daha olmadım
Doğum şekli farkı olabilir belki
Is yerinde nerden bulacak ki calisiyoryaYogurda cig rendelenmis kabak bol yesillik yanina haslanmis yumurtada olabilir malim
Mesaji girmezden geldim
GElsin gelsiiiiinnn ooohhhh
Ben yedim doydum çok mutluyum
Yaaaa ton baliginin cekme halkasi koptu ayyyy
öğle arası yürüyüş yapayım dedim.. yağmura yakalandım geri döndüm.. hem yürüyüş yapamadım hem pantolonum ıslandı çok.. zaten oda soğuk.. bacaklarım donuyor
of ya..
geldim sade kahve yaptım duble.. içtim mis gibi.. karnım da tokyaşasın
Ekmek arası mahmut yeseMesaji girmezden geldim
Ceee ee akşam ekmek arası soner falan yesene
Birisi 4.5 yaşında kızımda 14 aylık canim
Ben çok memnunum Berna kıskançlıktan çekmedim öyle oğlum vurma falan yaşamadım ama 3 aylik. Hamile iken oğluma kardeşin olacak şöyle şlacak böyle olacak diye basladim doğuma kadar devam ettim doğum öncesi yaninama çağırıp kardeşinin dünyaya geleceğini onu terketmedigimi hastanede kalmam gerektiğini anlattim doğumdan sonrada herşeye oğlumu ortak ettim hiç sıkıntı çekmedim o yüzden ben
Ayyy içim gittiKızlar kusura bakmayın başıma bir iş gelditırnak çekimi yapacayukkk akşam gelirim
Ben de bayila bayila yemiyorum banu ama pratik iste okula gelebileceknideal yemek salata.dışardan soylutolar her gun ama bana uymuyo mesela çarşamba perşembe cig kofte ya da lahmacun söylediklerinde almiyorum.corba söylüyorlar onda da bana uyan bi mercimek vardi almadim.salatayi da bazen hellim peyniriyle yapiyorum.ama cidden biktim ben de salata yemekten.ramazan gelince rahatlicam ben de.yemek getirdi goturdu derdim olmicak.ay berna ne var bu ton balgında kız senin
ben yiyemiyorum artık ton balık
Ayyy bizim klima da öyle buz gibi üflüyor, şansımı denedimözledik yenilensin
eşininki de mi bitmiş hahaha son internet yiyici hippo
aynen.. klima açıcam buz gibi hava geliyor.. sıcak soğuk ayar hep kalsa ne var mal mıyız sanki biz istediğimizi açarız
Ben 2 yaş düşünüyorumBen çok memnunum Berna kıskançlıktan çekmedim öyle oğlum vurma falan yaşamadım ama 3 aylik. Hamile iken oğluma kardeşin olacak şöyle şlacak böyle olacak diye basladim doğuma kadar devam ettim doğum öncesi yaninama çağırıp kardeşinin dünyaya geleceğini onu terketmedigimi hastanede kalmam gerektiğini anlattim doğumdan sonrada herşeye oğlumu ortak ettim hiç sıkıntı çekmedim o yüzden ben
Abooo soner kimMesaji girmezden geldim
Ceee ee akşam ekmek arası soner falan yesene
Hoşgeldin Ahu hosgeldinMerhaba kızlar zor bi süreçten sonra yeniden dönmek istiyorum.hayata yeniden tutunmak aldığım kiloları vermek istiyorum..sizleri özledim
Aha detoksunu yapmasin da muzafferi yesin bu kezEkmek arası mahmut yese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?