Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben 2 yaş düşünüyorum
Yemişken tam kafayı yerim diyom ne diyon
Kuzum bebeğin emzirme hakkını elinden alma hakkım yok ki ben.2 yıl anne sütü verilmesi taraftariyim.ha kazayla olur rabbim.nasip eder olur o ayrı ama en ideal 3 yaş zaten doğumdan sonra iki yıl doktorlar onermiyoe

Kuzum bebeğin emzirme hakkını elinden alma hakkım yok ki ben.2 yıl anne sütü verilmesi taraftariyim.ha kazayla olur rabbim.nasip eder olur o ayrı ama en ideal 3 yaş zaten doğumdan sonra iki yıl doktorlar onermiyoe
Ben ilaç kullanıyorum kuzum zaten çok uzun süre emziremeyecegim, onun haricinde baş edebilir miyim sence

Ben ilaç kullanıyorum kuzum zaten çok uzun süre emziremeyecegim, onun haricinde baş edebilir miyim sence
Çıkarsın çıkarsın birazcık ilk başlar teklersin o kadar sonra bı rutin tutturursun aynen devam çocuk çok güzel bişey ben hep 4 çocuk isterdim kalabalık aile olsunlar isterdim

Merhaba kızlar zor bi süreçten sonra yeniden dönmek istiyorum.hayata yeniden tutunmak aldığım kiloları vermek istiyorum..sizleri özledim

Allah razı olsun rüzgar bi savurdu annemi aldı götürdü alışmak çok zor ama o emeklerimin boşa gitmesini istemezdi o yüzden yeniden başlamak istiyorun
Hosgeldin Ahu basin sagolsun

Ahu060812 Başınsağolsun canım benim tekrardan Rabbim sabır versin Mekanı cennet olsun anneciğinin çok zor farkındayım ferahlık versin içine Allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…