- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Kuzum bebeğin emzirme hakkını elinden alma hakkım yok ki ben.2 yıl anne sütü verilmesi taraftariyim.ha kazayla olur rabbim.nasip eder olur o ayrı ama en ideal 3 yaş zaten doğumdan sonra iki yıl doktorlar onermiyoeBen 2 yaş düşünüyorum
Yemişken tam kafayı yerim diyom ne diyon
Hoş geldin canimMerhaba kızlar zor bi süreçten sonra yeniden dönmek istiyorum.hayata yeniden tutunmak aldığım kiloları vermek istiyorum..sizleri özledim
Ben ilaç kullanıyorum kuzum zaten çok uzun süre emziremeyecegim, onun haricinde baş edebilir miyim senceKuzum bebeğin emzirme hakkını elinden alma hakkım yok ki ben.2 yıl anne sütü verilmesi taraftariyim.ha kazayla olur rabbim.nasip eder olur o ayrı ama en ideal 3 yaş zaten doğumdan sonra iki yıl doktorlar onermiyoe
Hoşbulduk canım zor zamanlar geçirdim şimdi ayağa kalma zamanıHoşgeldin Ahu hosgeldin
Allah razı olsun rüzgar bi savurdu annemi aldı götürdü alışmak çok zor ama o emeklerimin boşa gitmesini istemezdi o yüzden yeniden başlamak istiyorunHoş geldin canimhaberini aldık, mekanı cennet olsun
Haberim oldu Ahu rabbim.sabir versin mekanı cennet olsun evet kilo kaç oldu hadi bakalım basliyoruzzxzHoşbulduk canım zor zamanlar geçirdim şimdi ayağa kalma zamanı
Çıkarsın çıkarsın birazcık ilk başlar teklersin o kadar sonra bı rutin tutturursun aynen devam çocuk çok güzel bişey ben hep 4 çocuk isterdim kalabalık aile olsunlar isterdimBen ilaç kullanıyorum kuzum zaten çok uzun süre emziremeyecegim, onun haricinde baş edebilir miyim sence
Başın sağolsun Ahu, her zaman buradayız biz yanındaAllah razı olsun rüzgar bi savurdu annemi aldı götürdü alışmak çok zor ama o emeklerimin boşa gitmesini istemezdi o yüzden yeniden başlamak istiyorun
Başın sağolsun ahu hoşgeldinAllah razı olsun rüzgar bi savurdu annemi aldı götürdü alışmak çok zor ama o emeklerimin boşa gitmesini istemezdi o yüzden yeniden başlamak istiyorun
Allah sabır versin canımAllah razı olsun rüzgar bi savurdu annemi aldı götürdü alışmak çok zor ama o emeklerimin boşa gitmesini istemezdi o yüzden yeniden başlamak istiyorun
Merhaba kızlar zor bi süreçten sonra yeniden dönmek istiyorum.hayata yeniden tutunmak aldığım kiloları vermek istiyorum..sizleri özledim
Hosgeldin Ahu basin sagolsunAllah razı olsun rüzgar bi savurdu annemi aldı götürdü alışmak çok zor ama o emeklerimin boşa gitmesini istemezdi o yüzden yeniden başlamak istiyorun
4 muÇıkarsın çıkarsın birazcık ilk başlar teklersin o kadar sonra bı rutin tutturursun aynen devam çocuk çok güzel bişey ben hep 4 çocuk isterdim kalabalık aile olsunlar isterdim
Öyle isterdim de simdik iki iyidir diyorum ama belli.olmaz4 mu
2 iyidir iyi
Laaa bu tuğcan lar soner ler benim klavyenin kafa gidik döner yazacaktimEkmek arası mahmut yese
Öyle isterdim de simdik iki iyidir diyorum ama belli.olmazbize bişey olunca yanlız kalmasinlar isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?