İçine atma ama. Zaten doktorlar bu süreci nasıl yöneteceğinle ilgili ne yapman gerektiğiyle ilgili bir sürü şey anlatacaktır. Onların dediği şekilde evdeki durumu şekillendirirsin. Söylemen şu an tedavine engel olabilir. En iyisini yapmışsın. bdt uzun bi tedavi zaman zaman yorucu olabiliyor. Gözün korkmasın. Ve yarıda bırakmahayır iğdem söylemedim söylemiyecemde
onlar benim tedavi sürecime çok sekte vuruyorlar
en azından bişeye sinirlensem hımmm ilaç almadı saldırıyor diyebiliyorlar
İçine atma ama. Zaten doktorlar bu süreci nasıl yöneteceğinle ilgili ne yapman gerektiğiyle ilgili bir sürü şey anlatacaktır. Onların dediği şekilde evdeki durumu şekillendirirsin. Söylemen şu an tedavine engel olabilir. En iyisini yapmışsın. bdt uzun bi tedavi zaman zaman yorucu olabiliyor. Gözün korkmasın. Ve yarıda bırakma
Niye yasatmayacaksin onu o utanciyla rezilligiyle başbaşa bırakmak daha acı verici olur bencehayır yüzleşmedim yüzleşmem
eğerki bunu yaparsam onu orada yaşatmam
kendime asla hakim olamam
bunu yapan dayım
Evet lunya tutuyordun dimi sen tabi ki iğde çevirme yapacağım seniBeni mi yiyecen vayt
Sen hayırdır?
Hala kilo veriyorumKız korumada kilo vermeden daha çok yaptım sanki :)) şaka bi yana korumada zorlanıyorum ama toparlıcam berna .. idolümsün ♡♡♡
Kuzum ben menumu yaziyorum altina da spor yaptim yapacagim ekleyecegim ya da yapmayacagim yaziyorum vayt ona gore yorumluyor.spor isi bittikten sonra da gece yatmadan spor bildirimi yapiyorum.Sevgili @MiuLegoWhiteblacklife ve @begum75 simdi dünde yazmıştım ama dönüt olmadi demekki gormediniz birdaha sorayim dedim ben akşam eşim dışarı çıkınca spora devam ediyorum bazen o sebeble yazmıyorum çünkü begüm ayrı ayrı yazmasanız demişti toplamak zor olabiliyor hepsini menüyle yazalım diye simdi ne yapalım menüyü vereyim spor var diyeyim sporu tamamen bitince ayrıca mi etiketliyeyim
Niye acizmissin canim iste çocuk tacizlerindeki en büyük sıkıntı soyleyememek kendini suclubhissetmek iste bu sayede bu pislikler istediklerini yapıyor sesler kısık kaldığı icinchayır ikincisie söylemedim
söylemek beni çok yaralıyor
aciz gibi hissediyorum ben
COk şükür canim ben o kadar bile vermemiştim ama şimdi iyiki diyorum ve yeni bir hayatım bedenim evliliğim bile tazelendi sanki ve daha hedefime 17 kilo var kimbilir o zaman ne kadar değişik olacakAynen cnm bende öyle düşünüyorum.. ilk oğlundan sorna hep al ver yaptım.. 10 kilo verdim daha hedefime varken hep bıraktım .. şükür bu sefer başardım :))
Öğrenciyim zati :)) aöf okuyorm finallere 18 gün kaldı :)) çocukları uyutup ders çalışıyorumay ben seni ogrenci sanıyordum. cocuk filan okuyunca şaşırdım. çok zor olmalı canım. kolay gelsin.
Benim anlamadığım o kadar spora ,birşey yememeye nasıl o kadar iş yapıyorsun ,ben mi güçsüzüm açken sen mi motor taktırdın anlamadımEvet lunya tutuyordun dimi sen tabi ki iğde çevirme yapacağım seni
Perşembe günü olur tabi kihepfit
igdedali ve burdaki herkes
Hurma ceviz süt ile kahvaltı olur dimi ille yumurta yemek zorundamıyız?
Şu an şiştim ben ondan sordum gözüm aç o ayrı.
Kahve içip spor yapcaktım ama kalçama çok ağrı vuruyo böyle yapamam daha sonra inş.
Kahveyi içmiş bulundum bi kere hurma yedim tatlı isteğini başka türlü bastıramıyorum cevizde yedim baktım ki oha doyuyorum süt içtim 1 kupa ve tokum.
Az yemek değil niyetim şişkinim sadece regl sebebiyle.
@Lunya kilo verme törelerimize karşı mı geldin başımızı öne mi eğdin senEvet lunya tutuyordun dimi sen tabi ki iğde çevirme yapacağım seni
market yok buradaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?