Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hayır iğdem söylemedim söylemiyecemde
onlar benim tedavi sürecime çok sekte vuruyorlar
en azından bişeye sinirlensem hımmm ilaç almadı saldırıyor diyebiliyorlar
İçine atma ama. Zaten doktorlar bu süreci nasıl yöneteceğinle ilgili ne yapman gerektiğiyle ilgili bir sürü şey anlatacaktır. Onların dediği şekilde evdeki durumu şekillendirirsin. Söylemen şu an tedavine engel olabilir. En iyisini yapmışsın. bdt uzun bi tedavi zaman zaman yorucu olabiliyor. Gözün korkmasın. Ve yarıda bırakma

Kız korumada kilo vermeden daha çok yaptım sanki :)) şaka bi yana korumada zorlanıyorum ama toparlıcam berna .. idolümsün ♡♡♡
Hala kilo veriyorum
Kuzum ben menumu yaziyorum altina da spor yaptim yapacagim ekleyecegim ya da yapmayacagim yaziyorum vayt ona gore yorumluyor.spor isi bittikten sonra da gece yatmadan spor bildirimi yapiyorum.

hayır ikincisie söylemedim
söylemek beni çok yaralıyor
aciz gibi hissediyorum ben
Niye acizmissin canim iste çocuk tacizlerindeki en büyük sıkıntı soyleyememek kendini suclubhissetmek iste bu sayede bu pislikler istediklerini yapıyor sesler kısık kaldığı icinc
Aynen cnm bende öyle düşünüyorum.. ilk oğlundan sorna hep al ver yaptım.. 10 kilo verdim daha hedefime varken hep bıraktım .. şükür bu sefer başardım :))
COk şükür canim ben o kadar bile vermemiştim ama şimdi iyiki diyorum ve yeni bir hayatım bedenim evliliğim bile tazelendi sanki ve daha hedefime 17 kilo var kimbilir o zaman ne kadar değişik olacak

Storm- inan bir çok insanın senin kadar olmasa da bazı sıkıntıları olabiliyor çocukluk çağlarından.
annem beni sevdiğini belli eder, söyler ama ben hep onun abimi her zaman kayırdığını içten içe biliyordum. ve beni istemediklerini.. çünkü ben ana karnında iken kürtajdan son anda kurtulan bir bebekmişim. benden önce bir kaç abim-ablam aldırılmış.
annem ben doğana kadar her gün ağlamış, benden kurtulmak istemiş. sonunda ben doğdugumda da 1 hafta yatak döşek yatmış, hastalanmış. sebebinin ben olduğumu asla söylemediler ama. hep ben kendimi ezik hissettim ömür boyu. hep sevdirmek istedim kendimi herkese. ve tabi ki karşı cinse. hep sevsinler istedim. önlerine herşeyi döktüm. maddi manevi yardımcıları oldum, sattım savdım kazandım yedirdim. ama yaranamadım .. ama bir türlü de böyle mülayim masum tarz kadınlar olur ya mıy mıy. bayılır erkekler severler onları. sonra politiktirler işlerini bilirler. kocalarına herşeyi anlatmazlar ama herşeylerini bilirler. hiç öyle bi kadın olamadım. kadınsı olamadım. sandım ki iyice ezileceğim. alttan almak bana çok zor geliyor. eziliyorum baskılanıyorum diye sinir oluyorum. iki evliliğimde de sorunlar yaşadım, hala yaşıyorum. bir eziklik var bende. ve inan canım bunları yazmak paylaşmak öyle zor ki. seni anlıyorum. ben de bu durumu aşmayı çok istiyorum. acaba ne yapsam bilemiyorum.
ablam bana bir çeşit spiritüel terapi önerdi, kendisi reiki egitimi alıyor. bilmem kaçıncı sırada master olma adayı. ama bir sürü de masraf şimdi o şey. hep ana karnında yaşadıklarımın etkilediğini düşündüm bende. hayatta bir çok inanılmazı başardım aslında, çevremde hep güçlüsün sen aşarsın dendi bana. aslında hep güçlü olmak zorunda bırakılmış ezik bi çocuktan başka bişi değilim.ve bu ezikliği bir türlü atamıyorum üstümden..inan bana.
senin yaşadıklarınla kıyaslanmıyor elbette ama. demek istediğim o ki. burada ya da özelden. bizimle paylaşmanı isterim. yalnız olmadığını bilmeni...

Perşembe günü olur tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…