Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bugün yogurt hurma yapıyorum. ama yogurt ev yogurdu. sulu oldugu için pek tutmuyor.
arada 1 yumurta ceviz vs de yiyebilirim.
umarım yarına biraz etkisi olur. hah hiç su içmedim kalkıp bi lokma su içeyim.

bu arada çinden ev ep. cihazı aldım ipl. merak ediyorum bakalım..

Sevgili @MiuLego Whiteblacklife ve begum75 simdi dünde yazmıştım ama dönüt olmadi demekki gormediniz birdaha sorayim dedim ben akşam eşim dışarı çıkınca spora devam ediyorum bazen o sebeble yazmıyorum çünkü begüm ayrı ayrı yazmasanız demişti toplamak zor olabiliyor hepsini menüyle yazalım diye simdi ne yapalım menüyü vereyim spor var diyeyim sporu tamamen bitince ayrıca mi etiketliyeyim

kızlar bu dediğim şahıs 2 sene önce evlendi.
Dul ve çocuklu bir kadınla
çocuk kız çocuğu 9-10 yaşlarında
anne çocuğu almak istedi çok uğraştı
günlerce dualar ettim Allahım vermesinler diye
babası vermedi şükürler olsun ben üvey baba eline çocuk vermem dedi Rabbime şükürler olsun
eğerki alsalardı ben babasını bulup arayacaktım ve ona anlatacaktım durumu
sakın verme diyecektim sonuçları ne olursa olsun öleceğimi bilsem bile anlatacaktım

Kızlar dün gece 2.30da falan uyudum.. sabah 5.30 gibi oğlum uyandı saolsun.. sonra 8.30da geri uyuttum uyudum geri 10.30da uyandım ama elim ayağım şiş gözümü açamıyorum .. birazdan evden çıkmam lazım staja gidicem..

Evet

Kuzum spor yapıp geç menü verenlere lafım yok yeter ki spor yapın benim dediklerim sporu bitirip yeme işini bitirip menü yazmayanlara akşam spor yapan bı sensin bı de masum yani iki kişinin menüsünü gece 1 girerim yine okurum ama 10 15 tane olunca zor oluyor kuzum

Tabii ki faydası olur. Bdt olaylara bakış açını yorumlamanı değiştirebilr. Evdekiler biliyor mu ilaç kullandığını?
Olur tabi neden olmasın. İlla yumurta şart değil her gün. Böyle zamanlarda yulaf ezmesi kullansana. Yine aynı malzemelerle yulaf lapası yap. Daha uzun süre tok tutar hem

ay ben seni ogrenci sanıyordum. cocuk filan okuyunca şaşırdım. çok zor olmalı canım. kolay gelsin.

Bazen öğleden yazıyorum ben spor yapacağım diyorum.

hayır iğdem söylemedim söylemiyecemde
onlar benim tedavi sürecime çok sekte vuruyorlar
en azından bişeye sinirlensem hımmm ilaç almadı saldırıyor diyebiliyorlar

yavruyu allah korumuş gerçekten. ama insan düşünmeden edemiyor. bu sapık pedofil hala o adiliklerine devam ediyor mu?
peki o kaç yaşlarındaydı canım ? seni incitecek bi soru olursa cevap vermeden gerek yok. sadece umarım o da o zamanlar cocuk yaşlardadır da aklı başına gelmiştir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…