Valla ben bile kendime başka bir güzel görünüyorum iste insan aynaya bile bakmaya utanabikiyor yani sen kendini sevmelisin beğenmelisin dedim ince kendime tabi eşimden öyle kırıcı bir laf duymadım kiloluykende ama insan yanına yakışmak istiyor zayıf olmak güzelmiş ya fmdaha ulyolun yarışındayım amabelki kilo versem benimki de tazelenirdi ya... ayy ne güzel. imrendim
esra yarın tartıda beni üzmeyeceksin dimiiiiE
EN iyisi o sanirim çünkü 2 çocuk ev her daim dibinde kapını çalan akraba ilgi sever kocainsan net bir programı olamıyor ne zaman fırsat bulursan yapiyorsun
Ne yalan soylim bende sevindimVallaMelegiimm22 kusura bakma ama sevindim ben.. sende bebeğinde çok küçük .. hakkında hayırlısı olsun inş.. bende ilk bebeğimi 20 yaşında doğurdum.. tamam çok güzel ama arkadaşlarım ders çalışırken üni de gezerken ben çocukla,kocayla,kv derdiyle uğraştım. O yüzden 2.çocuk için olgunlaşmamı bekledim..27 yaşında doğurdum 2yi
adını elvan koy ne değişik isim.. kız olacak kesin sonuçtaNe yalan soylim bende sevindimharbi harbi cok erkendi
7 yil sonra cok gec ama ya
2.5 3 seneye 2.yi istiyoruz biz
Yazdıklarınizdan cok etkilendim storm.daha once ayni zaman dilimnde burda olduk ama tam anlamiyla tanisamamistik.yok zaten banu yatmam ben
yatarsam işler sarpa sarar
evde zaten deli yaftasını yapıştırmeye hazır kişiler var
bu kez kızımı benden sakınmaya çalışırlar daha beter olurum
adamlara şunu anlatamam.Bende korku var herşeyden korkuyorum o yüzden diye anlatamam
,direk şizofren manik falan olduğumu düşünürler
kızımla beni biyere göndermezler kızımda bişeye kızsam direk delirdiğimi düşünürler
ayrıca böyle durumlar sicil gibi bişeye işleniyormuş
böyle bişeyi hiç kaldıramam
bilişsel terapi diye bişey buldum
şu anda onu araştırıyorum
korkuları arkaya atmaktan ziyade yüzleşmeyle ilgili
sloganı BIRAK GELSİN şeklinde bişey
Bugun kabak yapicaktim ama malesef dün almayı unuttum nasıl yapsam dun senin gonderdigin corbayi yapicaktim kuzuöğle yemeğine gidiyoruuum.. yyip yürüyüşe çıkacağım inşallah yağmur yağmaz.. öğleden sonra buradayım.. öperim
Yok kız kimsem yok burda yalnızım.. gurbetteyim.. yaş 28.. Benimde erken evlenmemeden dolayı üni okuyamamak içimde kalmıştı daha geç olmadan okuyorum şükür.. sonrasında gitmek istediğim kurslarda var...maşallah sana yaayaş kaç ki?
bak ben 40 oldum bu sene hala kursa gidesim vs. var. ama cocukla zor. senin ailede yardımcı olanlar var her halde..
evet beni rahatlatan bu aslında birezyavruyu allah korumuş gerçekten. ama insan düşünmeden edemiyor. bu sapık pedofil hala o adiliklerine devam ediyor mu?
peki o kaç yaşlarındaydı canım ? seni incitecek bi soru olursa cevap vermeden gerek yok. sadece umarım o da o zamanlar cocuk yaşlardadır da aklı başına gelmiştir..
Ayy ben pek beğenemedim ... sanki elvanlar cadı oluyorlaradını elvan koy ne değişik isim.. kız olacak kesin sonuçta
nasıl yok.. metronun orada var.. sağın solun market dolu senin
Bende bilmiyorum ki deynep galiba motor takılıBenim anlamadığım o kadar spora ,birşey yememeye nasıl o kadar iş yapıyorsun ,ben mi güçsüzüm açken sen mi motor taktırdın anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?