Öğrenciyim zati :)) aöf okuyorm finallere 18 gün kaldı :)) çocukları uyutup ders çalışıyorum
Lan nasıl konsantre olamamış 2 kilo verdi zalimin kizi@MiuLego bacım sen niye bu sefer bi konsantre olamadın diyete??
Niye acizmissin canim iste çocuk tacizlerindeki en büyük sıkıntı soyleyememek kendini suclubhissetmek iste bu sayede bu pislikler istediklerini yapıyor sesler kısık kaldığı icinc
COk şükür canim ben o kadar bile vermemiştim ama şimdi iyiki diyorum ve yeni bir hayatım bedenim evliliğim bile tazelendi sanki ve daha hedefime 17 kilo var kimbilir o zaman ne kadar değişik olacak
Kız heyirdir bu ne böyle kısa ve net kusmuyiz gi
Anladım canim sıkıntı yokKuzum spor yapıp geç menü verenlere lafım yok yeter ki spor yapın benim dediklerim sporu bitirip yeme işini bitirip menü yazmayanlara akşam spor yapan bı sensin bı de masum yani iki kişinin menüsünü gece 1 girerim yine okurum ama 10 15 tane olunca zor oluyor kuzum
inşallah mezun olursun inşallaaaahAç geziyorum miu
Ramazana girmeden mezun olayım kafam rahat etsin.
Ramazanda zaten verdiğim kiloyu geri alıcam sklgjlkhjflhf
Bizim de balıklıgölümüz var alla alla
sağol kuzum@MiuLego geçmiş olsun kaptanım.
tırnak çektirme sıkıntısı vardı. Olmadı böbrek dalak girer artık araya :)) ama alırız bu maçı@Lunya kilo verme törelerimize karşı mı geldin başımızı öne mi eğdin sen
Ya miu
Evlende sen yap hadi bitane biz ona neler neler alirz
Yeminle gidip test alacağım tövbe ya ağrısı var sancısı var şişliği var kendi yok regl inin tamam değilim biliyorum ama stres oldum lan
tırnak çektirme sıkıntısı vardı. Olmadı böbrek dalak girer artık araya :)) ama alırız bu maçı
kolay gelsin hippoşumKızlar dün gece 2.30da falan uyudum.. sabah 5.30 gibi oğlum uyandı saolsun.. sonra 8.30da geri uyuttum uyudum geri 10.30da uyandım ama elim ayağım şiş gözümü açamıyorum .. birazdan evden çıkmam lazım staja gidicem..
bak öyle bak yiyeceğim seni yarın
Tırnak çektirme diye yalan söyledi bence ,benden duymuş olma da galiba @Lunya yağlarını aldırmaya gitti hastaneyetırnak çektirme sıkıntısı vardı. Olmadı böbrek dalak girer artık araya :)) ama alırız bu maçı
Canım herhalükarda saldırıyorlar zaten konuşmasan konuşsan para versen vermesenhayır iğdem söylemedim söylemiyecemde
onlar benim tedavi sürecime çok sekte vuruyorlar
en azından bişeye sinirlensem hımmm ilaç almadı saldırıyor diyebiliyorlar
Evet ben mi ayy benden bahsetmişler evet çok yapıyorum çok yaşasın ben aferin ben sporu çok seviyorum bir insanla aynı boyda ve ondan 5 kilo fazlayken ona dar gelen heryerinin fışkırdığı elbise bana gayet güzel oluyor meselaEsra çok spor yapıyor hepsini ayrı ayrı toplamak zorunda olur ona
Evet lunya tutuyordun dimi sen tabi ki iğde çevirme yapacağım seni
lunya yı ve seni de yiyeceğiz vaytlaSonuna kadar benim sütlü tatlım @Lunya cıyım
Tırnak çektirme diye yalan söyledi bence ,benden duymuş olma da galiba @Lunya yağlarını aldırmaya gitti hastaneye
Canım herhalükarda saldırıyorlar zaten konuşmasan konuşsan para versen vermesen
Evet ben mi ayy benden bahsetmişler evet çok yapıyorum çok yaşasın ben aferin ben sporu çok seviyorum bir insanla aynı boyda ve ondan 5 kilo fazlayken ona dar gelen heryerinin fışkırdığı elbise bana gayet güzel oluyor mesela
Yaşasın spor yapmak
Kamu spotudur
yadaBen de şerbetli tatlım @Lunya cıyım
Neyse sütlü tatlısı daha güzeldi ben de sütlü tatlım diyeyim Ona
Kız heyirdir bu ne böyle kısa ve net kusmuyiz gi
Anladım canim sıkıntı yok
Lunyanın tırnağı o kadar büyük değil ki,sen ne demek istiyorsun @Lunya yacuma hafif gelecem die tırnakları mı çektiriomuş
EN iyisi o sanirim çünkü 2 çocuk ev her daim dibinde kapını çalan akraba ilgi sever kocainsan net bir programı olamıyor ne zaman fırsat bulursan yapiyorsunHala kilo veriyorum
Kuzum ben menumu yaziyorum altina da spor yaptim yapacagim ekleyecegim ya da yapmayacagim yaziyorum vayt ona gore yorumluyor.spor isi bittikten sonra da gece yatmadan spor bildirimi yapiyorum.
harikasın sen yaCocuklardan ip aldim 2 arada 100 tane atlayiverdim
Tırnak çektirme diye yalan söyledi bence ,benden duymuş olma da galiba @Lunya yağlarını aldırmaya gitti hastaneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?