- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 28
Burya gelmeden once aynanin karşısına oturup dertli dertli kilolarima bakmistim nolacak bu halim diyeValla ben bile kendime başka bir güzel görünüyorum iste insan aynaya bile bakmaya utanabikiyor yani sen kendini sevmelisin beğenmelisin dedim ince kendime tabi eşimden öyle kırıcı bir laf duymadım kiloluykende ama insan yanına yakışmak istiyor zayıf olmak güzelmiş ya fmdaha ulyolun yarışındayım ama
Ismin hande sanirım kizlardan okuduklarima gore aziz mubarek gunler dua edicem sana hande cok etkiledin beni.rabbimize sükür hayatimiza bin sukur daha ne hayatlar var seni coookca öpuyorum canım benimmortalık sapık dolu
Allah herkesin çocuğuna sağlık versin korusun inşallah
Ama şu anki aklım olsaydı emin ol çocuk sahibi olmazdım ben
sırf bunları yaşamamak için
Şerri annen ile yüzles balım hissettiklerini neler yaşadığını bunun senin hayatını ne hale getirdiğini anlat yüzles onla İnanki rahatlarsınSen stajda iken bebeye kim bakıyor peki?
Oh agzina saglik.
Hicte ezdirmemisin de kendini aslinda..
pek severim kendileriniOlur olur.. üstüne bol pul biber at :))
Asansördeki aynaya bile yan gözle bakıyordum ne üzücüydüBurya gelmeden once aynanin karşısına oturup dertli dertli kilolarima bakmistim nolacak bu halim diyeaynalari cok severdm dogumdan sonra yuzune bile bakmak istemedm
Ama smdiincecik belim canim vucudum aynadan gozumu alamiyoeum
Eskidendii çook eskideen
PiştAsansördeki aynaya bile yan gözle bakıyordum ne üzücüydü
Aynen öyleAsansördeki aynaya bile yan gözle bakıyordum ne üzücüydü
Sen 6lara ben 7leredaha da güzel olacak mali
Bu hafta guzel olsun daha guzel insa
#dirensmy bu hafta 6 lı gorebilcekmiydi
Ayyy dikkat et malimBenim mide iyice küçüldü sanırım, yiyemiyom artık ama ben çok halsiz düşüyorum. Bu ara baş dönmesi vurdu beni,Arkadaşm sapsarısın git dinlen dedi
Kiz işlerine öyle geliyor aslinda.
Ilk sevgilim beni terkederken. Düşün ilk askimdi o benim.
Bana sen güçlüsun halledersin demisti yaa.
Ulan agliyorum salya sümük
Kız nörüyon denk gelemedik bi ne ericek yolun yarışındayım 17 kilo verdim bi o kadar daha vercem ins.Pişt
Eridin eridin yeter
Aradığınız kişi temizlikte deterjanlarla kafa buluyornerdesin senNego
Hahshsgsgbenmde 6. Gunde geldi kendileri
ne demek dünden az eksi çıktım ne demek hiçbişey anamadım
nazlanıyor vaytım
hell yeahhhhhhh kamonnnnnnnnnnnnnnnn
Burdayim ballı kaymagimKız nörüyon denk gelemedik bi ne ericek yolun yarışındayım 17 kilo verdim bi o kadar daha vercem ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?