Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Burya gelmeden once aynanin karşısına oturup dertli dertli kilolarima bakmistim nolacak bu halim diye aynalari cok severdm dogumdan sonra yuzune bile bakmak istemedm
Ama smdi incecik belim canim vucudum aynadan gozumu alamiyoeum

ortalık sapık dolu
Allah herkesin çocuğuna sağlık versin korusun inşallah
Ama şu anki aklım olsaydı emin ol çocuk sahibi olmazdım ben
sırf bunları yaşamamak için
Ismin hande sanirım kizlardan okuduklarima gore aziz mubarek gunler dua edicem sana hande cok etkiledin beni.rabbimize sükür hayatimiza bin sukur daha ne hayatlar var seni coookca öpuyorum canım benimm

Sen stajda iken bebeye kim bakıyor peki?

Oh agzina saglik.
Hicte ezdirmemisin de kendini aslinda..
Şerri annen ile yüzles balım hissettiklerini neler yaşadığını bunun senin hayatını ne hale getirdiğini anlat yüzles onla İnanki rahatlarsın
Aklında şu soru varken annem beni neden sevmedi insan bu soruyla yaşıyor
Ben hep düşündüm mesela beni neden istemedi
Çok mu kötu bı bebektim çok mu ağladım çok mu canını yaktım doğumda hep suçu kendimde aradım hatta küçükken bebekler altına kaka yapıyor diye istememiştir diye düşünüyordum sorularla yaşamak zordur çok iyi bilirim...
Suçu hep kendinde aramak insanlara kendini sevdirmeye çalışmak asla sevilmeyecegine inanmak u adamı yıkıyor biri karşıma çıkıp seni sevmiyorum diyince beni doğuran kadın bile sevmemiş o mu sevecekti bak bu da seni sevmedi o kadın gibi demek suc senin sen kotusun derdim kendime şuan daha iyiyim kabullenmek zor oldu ama kabullendim

Burya gelmeden once aynanin karşısına oturup dertli dertli kilolarima bakmistim nolacak bu halim diye aynalari cok severdm dogumdan sonra yuzune bile bakmak istemedm
Ama smdi incecik belim canim vucudum aynadan gozumu alamiyoeum
Asansördeki aynaya bile yan gözle bakıyordum ne üzücüydü

@MiuLego şaka yapıyorum canim eksideyim ama cuma gelmeden eksiyi garantilemek istedim oyuzden dün detoks yaptim ins. Oyu bir yüzdeyle gelerek

Sen cagirirsan sevgilim gaca gaca gelirem
Sevincimden uçarak uca uca gelerem

Selam hatunlar. Oğlum bugün okula gitmeyecek bende az temizlik yapayım dedim anca banyoyu bitirdim

Yemeğimi koyuyum pişsin öğleden sonra damlarım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…