Kabağı kizartirsa zor onuda yiyemezsinYok ya cogunluk getirmis disardan soyleyen olmafi.yemekhanede zaten yiyemiyorum hem cok karbon oluyo hem de ben yemek secerim. Kantin zaten sadece tost simit acma.ya bi de aksama da kabak yemek zorunda olabilirim.kv yanina tavuk yapacak ben tavuk sevmiyom.
Pinar dikkat et kendine cok yoruluyosun
5ler senin olsun ben almiyimAyy bende 5 lere siz oralara gelmeden ben 5 i görürüm ha ha ha
Biliom kuzuBut ama etsiz kemikli tavuk budu
Cansun can şaka yapıyorum kilonda çok hoş bence
melekten beklerken senden gelirmiş bebiş. Canım
O anca dövsün, ne anlar sevüşmekten
Miu gelip cemkirmeden bi tane daha
Kuzum bende actfry va onda kizartiyoz yagsiz.sıkıntı olmuyo.Kabağı kizartirsa zor onuda yiyemezsin
Kuzum kafana yazık, bi daha mı gelicez bu dünyaya, zaten zayıfsın kurudun kaldin, bi lokmacik al hepsinden tadına bak bisey olmaz, sana zaten zayıflık yakışmıyor, yemeğin salcalisi kadının kalçalisi, kadin dediğin azcik ele gelecek kuru kemik olmaz
Street fighter gibi olmuş
dur kuzum
Bebeğim şaka bir yanada yani ben 6 kardayım zaten ondan diyorum ve sele aramizda baya boy farkı var beni anca kurtarir5ler senin olsun ben almiyim
Abooo simay asıl haftaya isterim bunu
Koz valla super olmus ama profil ler fitin ne kadarda seksi güzel miunun pofidik olmus
O yüzden dedim. Ben 50leri istesem de göremem iskelete dönerimBebeğim şaka bir yanada yani ben 6 kardayım zaten ondan diyorum ve sele aramizda baya boy farkı var beni anca kurtarir
Street fighter gibi olmuş
Ben bise yapmadım profilleriniz konustuAbooo simay asıl haftaya isterim bunu
Yiyeydin bütün bahaneleri de saydıydımMortim böyle diyince yeme isteğim tamamen kaçıyoriyi ki varsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?