Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yemekhanede açık büfe tatlı var
Kuzum kafana yazık, bi daha mı gelicez bu dünyaya, zaten zayıfsın kurudun kaldin, bi lokmacik al hepsinden tadına bak bisey olmaz, sana zaten zayıflık yakışmıyor, yemeğin salcalisi kadının kalçalisi, kadin dediğin azcik ele gelecek kuru kemik olmaz

Başına gelen şeylerde azıcık uzulsemde haykıra haykıra aglayamadim hep daha iyisini verir Allah dedim imtihan dedim her koşulda mutlu oldum erzuruma gittim anamm şart lar o kadar zor ki ama ben mutluydum evde otursam atanamasam kesin daha çok üzülürdüm ve mutlu oldum

Daha ne ler neler de mesela şu an çalışmıyorum aman gün olur elbet halkım geri verilir dedim bari 2. Çocuğu aradan cikarayim dedim çocuk yaptim hayat elbet zor ama kimsenin hayatı mükemmel değil dedim ne yapalım Allah hepimizin yardımcısı olsun

Not bu mesajı yazan kuru kemik

Hepfitttm son gün cok heyecanli yarin gozum ikinizin bildirinleeinde olacak

oda sebze imiş doyurucudegilmiş canım
başka seçenek yok mu ?
Yok ya cogunluk getirmis disardan soyleyen olmafi.yemekhanede zaten yiyemiyorum hem cok karbon oluyo hem de ben yemek secerim. Kantin zaten sadece tost simit acma.ya bi de aksama da kabak yemek zorunda olabilirim.kv yanina tavuk yapacak ben tavuk sevmiyom.
Benim mide iyice küçüldü sanırım, yiyemiyom artık ama ben çok halsiz düşüyorum. Bu ara baş dönmesi vurdu beni,Arkadaşm sapsarısın git dinlen dedi
Pinar dikkat et kendine cok yoruluyosun

Amin inşallah canım Allah razı olsun
Allah rahmet eylesin
Amin Allah razı olsun

Ahu canım hoşgeldin.Başın sağolsunRabbim sabır versin.
Amin canım tek ihtiyacım sabır ve zaman..
21 olucam temmuzda
Bence gençken peşpeşe doğurup defteri kapatacan burnun b.k a batmışken çıkarmıycan 3-4 tane yapıcan
Allah razı olsun Efserim çok özlemişim buraları yaa bende yakalıycam eski düzeni inşallah
Oy habdem hakkında ne hayırlıysa Rabbim onu nasip etsin.gel buraya ihamal etme.insan küresine kapanınca acı sadece onda herkes mutlu herkes lay kay lon sanıyo ama hayat herkesi farklı sınıyo işte
Hacıı akşam bizm eve topla kızları en iyisi
Hoşbulduk sherry Allah razı olsun çok özlemişim sizi..en son 67.5 kadar inmiştim şimdi 75 e yakınım bakalım en azından dönmem lazım zarardan
Ahu060812

ahumm başın sağolsun canım
Allah mekanını cennet etsin anneciğinin
Allah razı olsun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…