- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Banuuu kilo bildirimini gordum supersinnnGünaydın bernaaaaa
Çok uzun ac kalmak yaramadı sana ufak ara öğün iyi geliyor demekki
Banuuu kilo bildirimini gordum supersinnn
Kuzum zaten benim gün boyunca yaptığım ara öğün 2 meyve az sütlü kahve ile çerezKız ara yapmıyorum
Sabah iki meyve
Kahvaltı öğlen birde akşam
Ben ara öğün yapsam tutamam kendimi
Ama sabahki meyveyi 10 da yiycem artık kahve yanında
Sayenizde canım
Burası olmasa tutamam kendimi
cortBugün oglen menüsü cort
Ezogelin çorbası
Dolma
Börek milfoyden
Yoğurt
İki dolma yoğurt yerim
Akşam içinde iki çığ kabak rendeledim
Yoğurt alıp karistiririm
Ben de kilo bildireyim.kizlar ben koruyamiyorum
Gecen hafta : 57.6
Bu hafta : 56.5
Fark : 1.1
Yuzde : %1.91
@MiuLegohepfit Whiteblacklife
Ben de kilo bildireyim.kizlar ben koruyamiyorum
Gecen hafta : 57.6
Bu hafta : 56.5
Fark : 1.1
Yuzde : %1.91
Yogurt yıgcektm ama demır ılacı ıcmıstm o yuzden yıyemedm havuc yedm artık.bır de persembe dıye tuttum yoksa atardm bıseyler agzımaFatma sen emziriyorsun dimi ?
Bence okadar aç kalma bir bardak süt senin hakkın şuanda iç hemen yazık süt veriyorsun
YapmadiHelllöö
Waytt kilo bildirimi yaptı mı
Aaa dedikodumu yapmislarrrAyyy berna çok tatlısın ya
Dün senin kulaklarını cinlattik biz
Masallahin var vallahi kız
Ramazanda gelir bence
O 55 gelecek
Cakil sana da bravo oyogunlukta yorgublukta sporsuzlukla bile eksiyle geldin tebrikler.Günaydın
Eski kilo 84.2
Yeni kilo 83.8
Fark 400 gram
Emek harcayan herkese Tebrikler güzel bir hafta olsun
Evet Banu ama bu defa iyi eksi geldi ödem o bu şu farketmez seni 67 yaklaştırdı bu hafta gibi bir hafta bekliyorum senden lütfen menü vermeye spor yapmaya dikkat et ne olur
Banu varsa yanına 1 domates 1 salatalık ekle öğleye akşama kabak harika sabah ki ekmek bugün olmamaliymis ama olsun çok etkilemezBugün oglen menüsü cort
Ezogelin çorbası
Dolma
Börek milfoyden
Yoğurt
İki dolma yoğurt yerim
Akşam içinde iki çığ kabak rendeledim
Yoğurt alıp karistiririm
Ve 68 dibini siyirmis olurdun ama çok çok güzel eksi BanuEvde olsam geç tartilsam kesin 500-600 daha iner bu tartı
Ilk ay gercekten zor oluyo ilk 1 ay annemlerde kaldm cocuk tutamıyo sureklı uyuyo uyandıramıyosn sen yorgun oluyosun hepsı ust uste oluyo tecrubelı bırı olmassa cok zor oluyo.bız zorla uyandırdk yontemımızde uzerını bezını fılan acıyoduk oyle uyanıyodu.sutum yokmu acaba derken annem yedırdı ıcırdı zorla emzır sut gelecek dedı oyle emdıkce sut geldı derken atlattık sukur.artı meme ucum yara oldu kanıyodu fılan fılan zor ısler vesselam cok sukur gectı.2.cıye tecrubeli anne oluruz ınsBenim de oyle olsu melek benim de tecrubesizligime denk geldi cocuk tembelliginden uyuyomus ben dotdu da uyuyo zannediyorum meger ac yavrum aglamiyo da.o aglamayinca ben de uyandirmadim salak gibi.zaten zor uyaniyodu.ill ay hic kilo almadi karaciget enzimleri yuksek cikti beslenme eksikligi gorulsu sebep hoop basladik mamaya.once emzirdim ardindan kasikla verdim ama doymadi kasikla icemedi mecbur biberon.sonra grip oldu ememedi sunnet oldu huysuzlandi emmedi oyle boyle derken 6.5 aylik tamamen birakti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?