Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

begum75 sporlarımı yazayım kusura bakma canım geç oldu
Geçcen perşembe: 2 saat tempolu : 300 p

Cuma: leslie 3 mile:135 p
Cumartesi 90 dakika tempolu yuryus
300 ip : 285p
Pazar: leslie 3 mile: 135p
Pazartesi: 1 saat tempolu yur: 150 p
Sali: leslie 3 mile: 135 p
Carsamba: 60 dk tempolu y: 150 p
Persembe: 40 dk step: 120 p

Kizlar ya benim canim biseye cok sıkılıyo atamıyorum kafamdan

Kızımı emziremedim istedigim gibi
Hep hayalimdi 2 yasina kadar emzirmek emziren bi anne gördüğümde okadar icleniyorum ki hep bi yara olarak kalacak bende nasil unutrm aklimdan çıkar
Gören ammiyomu diye sorunca aglayasim geliyo

Niye emmedi diye sorarsnz simdi
Cocuk dru pis kari kilosu az mama ver dedi herseu oyle basladi benimde tecrubesizligm bilincsizligim iste
6 ay emdi yavrum sadece oda mamayla birlikte tadini alamadim o duygunun

Şahane menü şahane su şahane spor
Puanın:10

Puanın:10 ohhh beeee ohhhh spor sahaneeeeee

İçimi okudun sanki :) ilk defa çok kararsızım ek gıdaya geçmedik ama ilk gün bir tutsam mı diyorum bebeğim 2 aylık olacak Ramazan da ama ara ara tutsam sütü çok etkiler mi ki
Etkiler balim dinimiz emziren anneye şart kosmuyor zaten şuan en çok süte ihtiyacı olan zan bu yüzden ben tutmamistim oğlumda tutma bence daha çok küçük bebişin kışın ek gıdaya geçince telafi edersin

Hiç emmemis olmasından iyidir demi ama emmek istememiş bunda senin suçun yok ki her bebek aynı olmuyor ikincisinde daha tecrübeli olur mamadan önce süt verir mamayı kaşıkla verirsin sütun yetmezse yeter inşallah

Hiç emmemis olmasından iyidir demi ama emmek istememiş bunda senin suçun yok ki her bebek aynı olmuyor ikincisinde daha tecrübeli olur mamadan önce süt verir mamayı kaşıkla verirsin sütun yetmezse yeter inşallah
InşaAllah vaytm inşaAllah
Cok icimde kaldi ama coook

Bugün sonucu çok merak ediyorum, bu bir perşembe menüsü olur ama diğer günler bu kadar az beslenme emi

Yafff o elbiseler kadar tatlı değil baklava, ayrıca yiyorsun yarim saat mutlu kalan 23.5 saatte mutsuz elbiselerine sigamayan biri olacaksin boşver. Sana kilo veremezsin diyen(başta eşin) akrabalarını kapak yapıp diş kapıya asicaz

Kuzum 69 değilde 68 gördün.
Bu ara öğünlü minnoş beslenme sana yaradi gibi, tabi bi de spor bu hafta daha güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…