Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Başladın yine kuş gibi yemeye sanki kahvaltı dışında
Senin kirli su kovası aklımdan çıkmıyo makineyi açmam lazım mutlaka

Daha küçük degilmi doktora sorsana gece beslenmesini ben veriyorum yani em de mesela bir gecede kaç kere kalkacaksın ben oğlanda hiç uyuyamazdim

Eflalim zıplama dediğin bildiğin öyle zıplama değil mi

Amin Kuzum, kimseyi gerçek açlıkla sınamasın. Evet ya kahvaltı artık rüyalarımı süslüyor

Canim daha erken gece beslenmesini kesmen icin.o yavrucak hala cabuk acikiyo.yatarken mama degil de tok tutsun diye kati gida verirsen de midesini rahatsiz edebilir.Ben yaklasik 1 yasinda kesmeye basladim gece beslenmesini.ha o da kestim dedigim gece 12 sabah 6 arasi uyansa da vermiyodum su ihlamur rezene..bublarla kandirmaya calisiyodum ama minimum 5 saat midesi bos kaliyodu kesinlikle.doktor önermişti. Mesela aksam 6 7 gibi aksam yemegi yerdi 9 da mama yer yatardi.sonra saat 12de o uyanmasa da ben mamasini verirdim. Sabaha kadar uyansa da vermezdim en erken 5 gibi fln uyanirsa o zaman iste.sonra gece 12dekini kestim kacta uyanirsa o zaman vercem dedim bikac kere saat 1 2 gibi uyandi.en son da gündüz yemegini 4 ogune cikardim aksam yemegini yatmadan 1 saat kadar once yediriyorum yatmadan onceki mamayı da kestim.simdi gunde 1 kere o da sabah kalkinca mama yiyor.tabi bubuzun bi surec benim oglum 1.5 yasina geldi.

Ha soyle bisey de var ki gece beslenmesini kesince oyle hemen deliksiz uykular olmuyor :) bak 1 haftadir sadece bu gece deliksiz uyudum ben

Aaaa değişik şeyler denemissin eflalimm
Şu CIA yi bı ben sevmedim heralde ya

Kahvaltida krep yiyesim varrrr ama bugun kuskus salatasi yapcam kendime obyizden baska karbon almamam lazimmmmmm

Ay Berna ye su kuskusu artık lütfen

Kahvaltida krep yiyesim varrrr ama bugun kuskus salatasi yapcam kendime obyizden baska karbon almamam lazimmmmmm
Haftaya pazar krep yaparsın, bizim geleneksek birlikte kahvaltımız krep oluyor,hafta içi beraber kahvaltı yapamıyoruz hiç, ben yulaf unuyla yapıyorum normal un yerine çok lezzetli oluyor

Canım benim kızım büyük emme bitti ama uykuyu sevmiyor akşam 10.30 uyudu gece 2.30 da kalktı 6 da uyudu 7.30 da kalktı uyumuyor ne yapacağım perişan oluyorum onunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…