11 mayıs menüsü
10.00: İki tereyağında yumurta, peynir, 5 zeytin, dom, sal, bib, 2 dilim tb ekmeği
15.30: Izgara tavuk, ayran
18.00: Chialı puding(muz süt chia )
Su: 2 litre
Spor : 25 dk eliptik, 35 dk tempolu yürüyüş, 500 zıplama
@MiuLegoWhiteblacklife Nare83
Daha küçük degilmi doktora sorsana gece beslenmesini ben veriyorum yani em de mesela bir gecede kaç kere kalkacaksın ben oğlanda hiç uyuyamazdimKizim 8.5 aylik ve gece bu saatlerde hep mama icmeye kalkiyo vermeyince UYUMUYOOOO 4 olcek veriyodm 3 vermye basladm yavas yavas kesim diye doymayincada uyumuyo yada uyusada erken uyaniyo
Nasil biraktiracam gece beslemmesini ya
Tecrubeli analar fikir verin bana
Regl olduğum zamanlar deliksiz uyumak istiyorum obur türlü zaten namaza kalkıyorum bi sekilde uyaniyorim ama reglken uyumak istiylrum yaaaaaa deliksiz uykuyu ozledimokadarda inatki mama verene kadar hingirdiyo essek dötüne bitane vurasim geliyo
Su verim kanar belki ona diyorum yok kanmiyo
Ben de 53 'le mezun oldum, hemen 2 kilo aldım aman dikkat et emi cicegimEvet nevo
Eski mortim
52.5’le mezun oldum
Şimdi koruma zamanı
Azcik surtustuk geçtiğimiz hafta ama
Bende inanıyorum. Bişey vardı sanki engel olan takılıp kaldığım çok şükür onu aştım
Eflalim zıplama dediğin bildiğin öyle zıplama değil mi11 mayıs menüsü
10.00: İki tereyağında yumurta, peynir, 5 zeytin, dom, sal, bib, 2 dilim tb ekmeği
Amin Kuzum, kimseyi gerçek açlıkla sınamasın. Evet ya kahvaltı artık rüyalarımı süslüyorGeciktirdiğim şeyler vardı bitirdim şükür.
Lesli yapamadım ve acıktım epeydir açım.
Benim açlığım ne ki.. sabah yiyebilceklerim var ya olmayanlar napsın?
Allahım açlıkla imtihan etmesin banada aç insanları doyurmayı nasip etsin inşallah.
Hayırlı huzurlu geceler
İşte beklenen havai fişekler
Çok teşekkürler bonus, darısı sana(olacak ben inanıyorum)
hayırlı olsun mezuniyetin kuzucumEvet nevo
Eski mortim
52.5’le mezun oldum
Şimdi koruma zamanı
Azcik surtustuk geçtiğimiz hafta amabu hafta daha güzel olacak demi
Canim daha erken gece beslenmesini kesmen icin.o yavrucak hala cabuk acikiyo.yatarken mama degil de tok tutsun diye kati gida verirsen de midesini rahatsiz edebilir.Ben yaklasik 1 yasinda kesmeye basladim gece beslenmesini.ha o da kestim dedigim gece 12 sabah 6 arasi uyansa da vermiyodum su ihlamur rezene..bublarla kandirmaya calisiyodum ama minimum 5 saat midesi bos kaliyodu kesinlikle.doktor önermişti. Mesela aksam 6 7 gibi aksam yemegi yerdi 9 da mama yer yatardi.sonra saat 12de o uyanmasa da ben mamasini verirdim. Sabaha kadar uyansa da vermezdim en erken 5 gibi fln uyanirsa o zaman iste.sonra gece 12dekini kestim kacta uyanirsa o zaman vercem dedim bikac kere saat 1 2 gibi uyandi.en son da gündüz yemegini 4 ogune cikardim aksam yemegini yatmadan 1 saat kadar once yediriyorum yatmadan onceki mamayı da kestim.simdi gunde 1 kere o da sabah kalkinca mama yiyor.tabi bubuzun bi surec benim oglum 1.5 yasina geldi.Kizim 8.5 aylik ve gece bu saatlerde hep mama icmeye kalkiyo vermeyince UYUMUYOOOO 4 olcek veriyodm 3 vermye basladm yavas yavas kesim diye doymayincada uyumuyo yada uyusada erken uyaniyo
Regl olduğum zamanlar deliksiz uyumak istiyorum obur türlü zaten namaza kalkıyorum bi sekilde uyaniyorim ama reglken uyumak istiylrum yaaaaaa deliksiz uykuyu ozledimokadarda inatki mama verene kadar hingirdiyo essek dötüne bitane vurasim geliyo
TamamdırBen de 53 'le mezun oldum, hemen 2 kilo aldım aman dikkat et emi cicegim
11 mayıs menüsü
Kahvaltida krep yiyesim varrrr ama bugun kuskus salatasi yapcam kendime obyizden baska karbon almamam lazimmmmmm
Haftaya pazar krep yaparsın, bizim geleneksek birlikte kahvaltımız krep oluyor,hafta içi beraber kahvaltı yapamıyoruz hiç, ben yulaf unuyla yapıyorum normal un yerine çok lezzetli oluyorKahvaltida krep yiyesim varrrr ama bugun kuskus salatasi yapcam kendime obyizden baska karbon almamam lazimmmmmm
Canım benim kızım büyük emme bitti ama uykuyu sevmiyor akşam 10.30 uyudu gece 2.30 da kalktı 6 da uyudu 7.30 da kalktı uyumuyor ne yapacağım perişan oluyorum onunlaKizim 8.5 aylik ve gece bu saatlerde hep mama icmeye kalkiyo vermeyince UYUMUYOOOO 4 olcek veriyodm 3 vermye basladm yavas yavas kesim diye doymayincada uyumuyo yada uyusada erken uyaniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?