- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Evet, çok haklısınMaşaallah canım harikasın
En önemlisi o canımKafandan diyeti hiç atmayacaksın ve spor -hareket hayatından eksilmeyecek
Bonus ben de senelerce kilo vermeyi düşünüp aldıkça aldım, ama ne zaman ki o senin takıldığım dediğin şeyi aştım , kilolar gitmeye başladı. Seni çok iyi anlıyorum o yüzden
Başaracaksın başka yolu yok
En doğrusu canımEvet, çok haklısın
Koşuya ağırlık vereceğim ve aylardır çok alıştım bu tarz beslenmeye, devam edeceğim, eşim de destekliyor bu sağlıklı beslenme tarzını
Buradan sa kopmak yok
En doğrusu canımEvet, çok haklısın
Koşuya ağırlık vereceğim ve aylardır çok alıştım bu tarz beslenmeye, devam edeceğim, eşim de destekliyor bu sağlıklı beslenme tarzını
Buradan sa kopmak yok
Amiin Rabbim ac olanlarin yar ve yardımcısı olsun inşaAllahGeciktirdiğim şeyler vardı bitirdim şükür.
Lesli yapamadım ve acıktım epeydir açım.
Benim açlığım ne ki.. sabah yiyebilceklerim var ya olmayanlar napsın?
Allahım açlıkla imtihan etmesin banada aç insanları doyurmayı nasip etsin inşallah.
Hayırlı huzurlu geceler
canım büyük kızımda öyleydi nasıl bırakacam gece emzirmesini derdim birden aniden emzirmeyi bıraktım gece bazı geceler uyanıyordu sut veriyordum genelde deliksiz uyuyordu yatarkeniyice doyur şimdi benimki bile bazen 2 bazen saat başi ıyanırKizim 8.5 aylik ve gece bu saatlerde hep mama icmeye kalkiyo vermeyince UYUMUYOOOO 4 olcek veriyodm 3 vermye basladm yavas yavas kesim diye doymayincada uyumuyo yada uyusada erken uyaniyo
Nasil biraktiracam gece beslemmesini ya
Tecrubeli analar fikir verin bana
Regl olduğum zamanlar deliksiz uyumak istiyorum obur türlü zaten namaza kalkıyorum bi sekilde uyaniyorim ama reglken uyumak istiylrum yaaaaaa deliksiz uykuyu ozledimokadarda inatki mama verene kadar hingirdiyo essek dötüne bitane vurasim geliyo
Su verim kanar belki ona diyorum yok kanmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?