gazınız çok mu canımGünaydın uykusuzluktan asabi bir haldeyim hiç iştahım YÖK vücudum uykuya aç
Küçük de problem YÖK o emip yatıyor büyük uyumuyorgazınız çok mu canım
Tertemiz menü şahane11 mayıs menüsü
10.00: İki tereyağında yumurta, peynir, 5 zeytin, dom, sal, bib, 2 dilim tb ekmeği
15.30: Izgara tavuk, ayran
18.00: Chialı puding(muz süt chia )
Su: 2 litre
Spor : 25 dk eliptik, 35 dk tempolu yürüyüş, 500 zıplama
@MiuLegoWhiteblacklife @masumm
Güzel olmuş Banu akşam iç suyu 1 litre gündüz iç 1 litre de akşam su onemli kuzumEvde kahvaltımı yaptım çıktım
Saçma sapan yemeyim diye
Bugün suyum az olurWhiteblacklife
Çünkü gittiğim yerde WC ye giremem
Herkesin kullandığı bir WC çünkü
Kahvaltımı da iki yumurtalı kırmızı biber yedim. Öncesinde 10 tane erik yedim
Haftaya ramazanHaftaya pazar krep yaparsın, bizim geleneksek birlikte kahvaltımız krep oluyor,hafta içi beraber kahvaltı yapamıyoruz hiç, ben yulaf unuyla yapıyorum normal un yerine çok lezzetli oluyor
Ayy telim bozuldu etiketler çıkmıyor
Sen görürsün mali yi yendim ama naber
bak görüyor musun verdiğim hedefe çok yaklaşmışsın 56.00000000 sana guveniyorum
Gunaydin hippomGünaydın
Yatatken mutlaka mamasini veriyorum canm ama yinede uyaniyocanım büyük kızımda öyleydi nasıl bırakacam gece emzirmesini derdim birden aniden emzirmeyi bıraktım gece bazı geceler uyanıyordu sut veriyordum genelde deliksiz uyuyordu yatarkeniyice doyur şimdi benimki bile bazen 2 bazen saat başi ıyanır
Ya kuckmu daha kesmek icin internetten okumstm ama hatırlamıyorum kac aylar musait diye bida bakmDaha küçük degilmi doktora sorsana gece beslenmesini ben veriyorum yani em de mesela bir gecede kaç kere kalkacaksın ben oğlanda hiç uyuyamazdim
Anladm canım bende yatarken mutlaka mamasini verip yatiriyorumCanim daha erken gece beslenmesini kesmen icin.o yavrucak hala cabuk acikiyo.yatarken mama degil de tok tutsun diye kati gida verirsen de midesini rahatsiz edebilir.Ben yaklasik 1 yasinda kesmeye basladim gece beslenmesini.ha o da kestim dedigim gece 12 sabah 6 arasi uyansa da vermiyodum su ihlamur rezene..bublarla kandirmaya calisiyodum ama minimum 5 saat midesi bos kaliyodu kesinlikle.doktor önermişti. Mesela aksam 6 7 gibi aksam yemegi yerdi 9 da mama yer yatardi.sonra saat 12de o uyanmasa da ben mamasini verirdim. Sabaha kadar uyansa da vermezdim en erken 5 gibi fln uyanirsa o zaman iste.sonra gece 12dekini kestim kacta uyanirsa o zaman vercem dedim bikac kere saat 1 2 gibi uyandi.en son da gündüz yemegini 4 ogune cikardim aksam yemegini yatmadan 1 saat kadar once yediriyorum yatmadan onceki mamayı da kestim.simdi gunde 1 kere o da sabah kalkinca mama yiyor.tabi bubuzun bi surec benim oglum 1.5 yasina geldi.
Ha soyle bisey de var ki gece beslenmesini kesince oyle hemen deliksiz uykular olmuyor :) bak 1 haftadir sadece bu gece deliksiz uyudum ben
Oyy seninki daha zor.canm.ya 2. Cocuktan bu yuzden korkuyorum ilerdeCanım benim kızım büyük emme bitti ama uykuyu sevmiyor akşam 10.30 uyudu gece 2.30 da kalktı 6 da uyudu 7.30 da kalktı uyumuyor ne yapacağım perişan oluyorum onunla
Ben seviyorum canım tatlı isteğimi güzel baskılıyor. Her gün yesem bıkmamAaaa değişik şeyler denemissin eflalimm
Şu CIA yi bı ben sevmedim heralde ya
Ay Berna ye su kuskusu artık lütfen
Canım evet olduğun yerde olabildiği kadar yukarı zıplıyorsun. Aralıksız yapınca arka bacak komple yanıyor. Selülit için iyi olur gibi geldi bana. Her yerde de yapılır misafirlikte gir bir odaya zıplaEflalim zıplama dediğin bildiğin öyle zıplama değil mi
Doğaçlama yiyicem bonus bedenimin isteğine göre. 500 gitsin tamam çok takmıycam, bayrama eşim söz verdi kıyafet alacak birazda ondan acele ediyorum 38 beden alsam diye :)Başladın yine kuş gibi yemeye sanki kahvaltı dışında
Senin kirli su kovası aklımdan çıkmıyo makineyi açmam lazım mutlaka
Cnm benim oğlum 2 yaşına giricek hala kaç kere emmek için uyanıyor.. oyalamaya çalılıyorum memew diye ağlıyo.. yatmadan önce muhallebi ver ama kabız etmesim diye 1 tatlı kaşığı tereyağ koy ben öyle yapıyorumYatatken mutlaka mamasini veriyorum canm ama yinede uyaniyo
Ya kuckmu daha kesmek icin internetten okumstm ama hatırlamıyorum kac aylar musait diye bida bakm
Anladm canım bende yatarken mutlaka mamasini verip yatiriyorum
Bi ara muhallebi yapıp veriyodm ama kabiz yapınca yaomayi biraktm
Ben bida bi arastrm yasi nr zaman uygunms yavas yavas birakir inşaAllah
Oyy seninki daha zor.canm.ya 2. Cocuktan bu yuzden korkuyorum ilerde
Keşke trambolin alabilsen :)) süper bişi çocuklarda eğlenir..Canım evet olduğun yerde olabildiği kadar yukarı zıplıyorsun. Aralıksız yapınca arka bacak komple yanıyor. Selülit için iyi olur gibi geldi bana. Her yerde de yapılır misafirlikte gir bir odaya zıpla
Ayy onda gözüm var çocuklar oyun alanında onu çok seviyorlar. Nereye koyucam ki ya valla evde eşya sevmiyorum ben fazladanKeşke trambolin alabilsen :)) süper bişi çocuklarda eğlenir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?