Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tertemiz menü şahane
Puanın:10

Güzel olmuş Banu akşam iç suyu 1 litre gündüz iç 1 litre de akşam su onemli kuzum

Haftaya pazar krep yaparsın, bizim geleneksek birlikte kahvaltımız krep oluyor,hafta içi beraber kahvaltı yapamıyoruz hiç, ben yulaf unuyla yapıyorum normal un yerine çok lezzetli oluyor
Haftaya ramazan

Ayy telim bozuldu etiketler çıkmıyor

Sen görürsün mali yi yendim ama naber

bak görüyor musun verdiğim hedefe çok yaklaşmışsın 56.00000000 sana guveniyorum

KIZLAR ESRANIN TELI BOZUKMUS O YUZDEN BOYLE ETIKETLER CIKMIYOMUS BENDE GORSUN RAHAT DEDIM SIZDE KUSURABAKMAYIN ARTIK BIRAZ AYNI RESMI GORMUS OLACAKSINIZ

Yatatken mutlaka mamasini veriyorum canm ama yinede uyaniyo

Daha küçük degilmi doktora sorsana gece beslenmesini ben veriyorum yani em de mesela bir gecede kaç kere kalkacaksın ben oğlanda hiç uyuyamazdim
Ya kuckmu daha kesmek icin internetten okumstm ama hatırlamıyorum kac aylar musait diye bida bakm
Anladm canım bende yatarken mutlaka mamasini verip yatiriyorum
Bi ara muhallebi yapıp veriyodm ama kabiz yapınca yaomayi biraktm
Ben bida bi arastrm yasi nr zaman uygunms yavas yavas birakir inşaAllah
Canım benim kızım büyük emme bitti ama uykuyu sevmiyor akşam 10.30 uyudu gece 2.30 da kalktı 6 da uyudu 7.30 da kalktı uyumuyor ne yapacağım perişan oluyorum onunla
Oyy seninki daha zor.canm.ya 2. Cocuktan bu yuzden korkuyorum ilerde

Eflalim zıplama dediğin bildiğin öyle zıplama değil mi
Canım evet olduğun yerde olabildiği kadar yukarı zıplıyorsun. Aralıksız yapınca arka bacak komple yanıyor. Selülit için iyi olur gibi geldi bana. Her yerde de yapılır misafirlikte gir bir odaya zıpla

Başladın yine kuş gibi yemeye sanki kahvaltı dışında
Senin kirli su kovası aklımdan çıkmıyo makineyi açmam lazım mutlaka
Doğaçlama yiyicem bonus bedenimin isteğine göre. 500 gitsin tamam çok takmıycam, bayrama eşim söz verdi kıyafet alacak birazda ondan acele ediyorum 38 beden alsam diye :)

Cnm benim oğlum 2 yaşına giricek hala kaç kere emmek için uyanıyor.. oyalamaya çalılıyorum memew diye ağlıyo.. yatmadan önce muhallebi ver ama kabız etmesim diye 1 tatlı kaşığı tereyağ koy ben öyle yapıyorum

Canım evet olduğun yerde olabildiği kadar yukarı zıplıyorsun. Aralıksız yapınca arka bacak komple yanıyor. Selülit için iyi olur gibi geldi bana. Her yerde de yapılır misafirlikte gir bir odaya zıpla
Keşke trambolin alabilsen :)) süper bişi çocuklarda eğlenir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…