Geçmiş olsun canımGirip menüleri okuyup çıkıyorum kusura bakmayın emi basım tuttu tuttu ne demek ağrıdan geberiyorum
niyekiYapmıyoruzz :))
sağolasın canımGeçmiş olsun canım
Nane çayı iç varsa ya da kuru nane kaynat canım iyi gelir geçmiş olsun kuzumAyy mide bulantısı ne yayapmam gereken bir sürü iş var uf
Ihlamur veya papatya da olur genelikle bunlari yapıyorum iyi geliyor canım. .Ayy mide bulantısı ne yayapmam gereken bir sürü iş var uf
Sağol canım nane var az dinleneyim kalkıp yapayımNane çayı iç varsa ya da kuru nane kaynat canım iyi gelir geçmiş olsun kuzum
Bilmem... ya hazır aldım şimdiye kadar ya da taze topladım hemen sardım ..niyeki
Çok çok geçmiş olsun canım12 mayıs menüsü
9.00: 1 haşlanmış yumurta, peynir, 3 zeytin, acı sos, 2 dilim kepek ekmeği
12.00: 3-4 erik, 2 yeni dünya
16.00: Haşlanmış tavuk avuç içi kadar, salata, yoğurt, 2 kaşık taze fasulye
19.00: 3-4 parça karpuz
20.00: Biraz yoğurt , 1 dilim ayva
Su: 2 litre
Spor : Yok
@MiuLegoWhiteblacklife @masumm
Annemlere gittim bugün kahvaltı vs hep orda yedim. 20 de ki ara yani şimdi ki mecburen oldu çünkü midem çok fena bulanıyor bastırsın diye yedim, yoğurt ve ayva iyi geliyor bana. Spor orda ip atlardım ama gece sabaha kadar midem bulandı gündüz biraz düzeldi tekrar bulandı falan ,en son babam getirirken arabada kötü oldum epey
Birde sancım vardı bütün gün, başım ağrıdıne oldu anlamadım bana ya üşüttüm galiba ben. Uyumak istiyorum erkenden.
Kendi yapman iyi oluyor aslında annem pet şişeye basıyorlar bende salamura düşünüyorum ama nasıl yapsamBilmem... ya hazır aldım şimdiye kadar ya da taze topladım hemen sardım ..
Sağol canımÇok çok geçmiş olsun canım
Annene sorsan..Kendi yapman iyi oluyor aslında annem pet şişeye basıyorlar bende salamura düşünüyorum ama nasıl yapsam
Pastırma olmasaymış keşke.. ödem yapar..Sabah 09.00
2 gün kurusu 1 incir 2.5 bardak su
Saat 11.00
Pastırmalı yumurta
Peynir
7 zeytin
2 dilim tbe
Yeşillik
Saat 15.00
1 kase yoğurt içine 2 yk yulaf 6 yeni dünya tarçın koyup yedim
Saat 17.00 2 köfte
Akşam 19.45
1 kepçe tarhana çorbası
4 köfte
Bol salata
Su 3 lt içmeye devam
Spor daha yapmadım 1 mil Leslie yatmadan inş
Whiteblacklife
Hadi ya niye ki hippomPastırma olmasaymış keşke.. ödem yapar..
Tuzlı yaa.. pişince iyice tuzu ortaya çıkıyo..Hadi ya niye ki hippom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?