Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menumi yazam.kacam ben

Sabah 12.00
3 minik yurmuta
1 tb
1 yk lor
2 3 dilim kasar
Domates
Yesillik

Aksam iftar saatinde
1 kase yesil mercimek corba
1 Dilim etli pide
Bol salata
Öbür gunler dikkat edecm inşaAllah

500 ip

2.5 lt olur inşaAllah su yatana kadar

Whiteblacklife

Ben bu menünun neresine idare edeyim ki helva dondurma pide masallah menü kilo alma menusu gercektende sen bu kiloyu versenden emzirme bittikten sonra hepsini geri alacağını düşünüyorum artık 3 gün güzel menü gelse mutlaka 4 gün berbat menü geliyor senden
Puanın:0

Senden de artık umudum yok dün karbon bugün pide mercimek ohhh yarasin lop lop yag olsun spor yok yada hep az
Puanın:0

Sabah yeşillik aradı gözüm gerisi mükemmel bayıldım
Puanın :10

12 mayıs menüsü

9.00: 1 haşlanmış yumurta, peynir, 3 zeytin, acı sos, 2 dilim kepek ekmeği

12.00: 3-4 erik, 2 yeni dünya

16.00: Haşlanmış tavuk avuç içi kadar, salata, yoğurt, 2 kaşık taze fasulye

19.00: 3-4 parça karpuz

20.00: Biraz yoğurt , 1 dilim ayva

Su: 2 litre
Spor : Yok

@MiuLego Whiteblacklife Nare83

Annemlere gittim bugün kahvaltı vs hep orda yedim. 20 de ki ara yani şimdi ki mecburen oldu çünkü midem çok fena bulanıyor bastırsın diye yedim, yoğurt ve ayva iyi geliyor bana. Spor orda ip atlardım ama gece sabaha kadar midem bulandı gündüz biraz düzeldi tekrar bulandı falan ,en son babam getirirken arabada kötü oldum epey
Birde sancım vardı bütün gün, başım ağrıdı ne oldu anlamadım bana ya üşüttüm galiba ben. Uyumak istiyorum erkenden.

kuzum test yaptim onda ogrendim zaten hesapladim netten oda 4 +2 olduk bugun biliyorum canim daha nokta gbi zaten 12. Haftada cok net gormustum oglumda rabbim sagliklisi i hayirlisjni versin insallah kuzum
hee senin bir tane oglun mu var kuzu bu ikinci bebe mi

Bikini giymeeeek
Geçen yaz yapamadım bedenimi beğenmediğimden ama bu sene coşacam
whu huu

Menü su spor şahane ekmek beyaz mi TB belirten emi
Puanın:10
aaa beyaz ekmek ne ola ki onu yemeyeli cok oldu ben zaten tam bugday yiyore yesem

Girip menüleri okuyup çıkıyorum kusura bakmayın emi basım tuttu tuttu ne demek ağrıdan geberiyorum
Ahh kuzummm beniimmm kiyamam yat dinlen ya yarın toplu bakarsınn kuzummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…