Gebesin diye bişey demiyorumbisi olmaz filavir ye gitsin bugun cumartesi miu gormeden
Geçmiş olsun pembiğim . Zencefil eğer emzirmeye etki etmiyorsa çayını yap kuzumkızlar ne yaparsınız ben fena oldum yaa baş boğaz her tarafım kırılmiş sanki o kadar ağrıyor
sağolasın canım ıhlamur kuşburnu içiyom surekliGeçmiş olsun pembiğim . Zencefil eğer emzirmeye etki etmiyorsa çayını yap kuzum
Menü su spor şahane ekmek beyaz mi TB belirten emiGüzel günümün menusugünlerden cumartesi
9.00 2 domates 2 biber 1 yumurta birlesince enfes menemenim 1 kupa eksimtrak limonluyesilcay 4 siyah zeytin 3 dlm suzme peynir .yarım dilim ekmek (eskiden olsa yarim beyaz ekmegi bu menemene gomerdim )
12.30 10 erik
16.30 7 yk kabak yemegi 1 yk sebzeli bulgur 1 kase cacık
Su 2.5
Spor
*30 dk leslie (90 puan)
*450 ip (90 p)
* pilates
1100 butt kick
210 bacak acma
80 kol calismasi lastikle
50 crunch
100 inner thing pulses (eskiden 10 tane zor yapardım)
100 köprü hareketi
20 reverse crunch (muthis hareket zevk aalarak yaptigim sevdigim anca bu kadar yaptım)
Pilates toplam 1660 hareket (322 puan
Spor toplam puan 502 puan
@MiuLegoWhiteblacklife @Esra_4378 begum75 Floweroflife Nare83
Geçmiş olsun canımmenuyu vereyim
9:30
2 yumurta salatalık 7 zeytin peynir 1.5 dilm tb ekmeği
kuşburnu çayı
ara 1 hurma 1 ceviz 1 kayısı
17:45
1 tabak kabak sote yoğurt salata
su 2.5
spor yok maalesef çok fena rahatsızım hiç halim yok
@MiuLegoWhiteblacklife begum75
Geçmiş olsun kızlar herkes bir pert durumda ya ev berbat durumda bende de hal yok yemek yapmaya daGirip menüleri okuyup çıkıyorum kusura bakmayın emi basım tuttu tuttu ne demek ağrıdan geberiyorum
Valla telefonu alamıyom artık gündüzleri. Uyarı aldım geçen gün. Telefonu bi kere yakaladılar elimde hemen laf geldi. Akşamları giriyom mecburenmalipina gelmesede gormesekte o bizim malimizdir gibi bisey oldun
Grçmiş olsunGirip menüleri okuyup çıkıyorum kusura bakmayın emi basım tuttu tuttu ne demek ağrıdan geberiyorum
Trambolin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?