- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Şükür çatlak yokta cam kavanoz doğal olarak kesti birazda Sisti ağrısı var ama dayanamayacagim kadar degil şükür ben ayak gitti demiştim buna şükürayy çok geçmiş olsun vaytım. çatlak filan mı var ayagında. ay nazar degdi sana ya. kuzum benim agrın filan yok dimi çok?
Waytm.hic istahimm yok 3 yk kisir bile sisirdi rahatsix ettiMelek ben bu menüyü kabul etmiyorum ne sağlıklı nede başka birşey lütfen düzelt bu menuyu
Sebzeleri tencerede haşlıyorum yaÖğle et göremeyince 3 defa.okudum senin menun mu diye aksama sadece sebze yoğurt yapsan bide tencere yemeği artık ya yazık o mideye valla üzülüyorum
Menü güzel akşam geç Mısır'a gerek yokmuş
Puanın:8
Yok kuzum ufak bı ev kazası atlattım mutfak dolabından kavanoz düştü ayağıma üstü yarıldı şükür kırılması ayagim
Menü vereyim
Sabah 10
1 dilim TB ekmek
1 yağda yumurta
Azıcık dometes salatalik
2 küp şeker büyüklüğünde peynir 1 zeytin
Saat 3 gibi kahve
Spordan sonra azıcık kiraz
Akşam 17:30
Sebzeli tavuk sote
Yoğurt
Su 3 litre
Spor az ama ayak hastalık bu kadar oluyor
1500 ip atlama 300 point
begum75 @Lunya @MiuLego
@eflalimNare83
Tribini yerim senin peki demis banaoyyy yaaa.. neyse ki şube değişti malim..
haftasonu da dinlenemiyor musun tam?
7 lere çıkmaman güzel.. ama eksi az.. sonuçta 3 koca gün geçti..
akşamki geç yemeğe bağlayalım peki.. ama hedef kilonu biliyorsun.. ben anlamam eksiler çoğalacak.
kocaaaman bir düğün atlattın nilişko.. kilo da gayet iyi minnak.. daha yukarıları olmasın yeter
Koyamadim bayağı yarıldı ıslatmak istemedim kuzum şükür iyileşiyor hergun pansuman falan yapıyorum düzelir 1 haftayaaaa geçmiş olsunc nm
buz filan koysaydın ayagina
menü yine süper cnm
maşallahh
Koyamadim bayağı yarıldı ıslatmak istemedim kuzum şükür iyileşiyor hergun pansuman falan yapıyorum düzelir 1 haftaya
Cok gecmis olsn vaytmKoyamadim bayağı yarıldı ıslatmak istemedim kuzum şükür iyileşiyor hergun pansuman falan yapıyorum düzelir 1 haftaya
Bakıyorum melek bugün ki menun de ortada ne diyeyim ki sana canın istememiş olabilir moralin bozuk olabilir ama sabah yok öyle yok akşam yok spor yok yok oğlu yok dengesiz besleniyorsun melek hep karbon yiyorsun listedeyken menülerin böyle değildi ha listedeki gibi menü beklemiyorum tabi ki yiyeceksin ama dengeli bilmem anlatabildim miCok gecmis olsn vaytm
Ozele bakmiyomusn
Buna da şükür ben ayağı kırdım dedim 4 parmakla beraber Allah tan kemiklerim sağlammis yada rabbim halime acıdı sukurGeçmiş olsun allah korusun daha fena olabilirdi.
HaklısınBakıyorum melek bugün ki menun de ortada ne diyeyim ki sana canın istememiş olabilir moralin bozuk olabilir ama sabah yok öyle yok akşam yok spor yok yok oğlu yok dengesiz besleniyorsun melek hep karbon yiyorsun listedeyken menülerin böyle değildi ha listedeki gibi menü beklemiyorum tabi ki yiyeceksin ama dengeli bilmem anlatabildim mi
Akşamı kapattım geriye 1 kahve kaldı yemekler pisti şimdi çamaşırda sıra yarında temizlik yapacağım ayağıma su değer diye bugün de cesaret edemedim
Bu defa benimki de baş ağrısıyla geldi Banu ilacın dibini gördüm desem yeridir ilaç iç canım geçmiyor başka turluBaş ağrısı feci. Ama gelen regli yok
Bende lessie yapmak istiyorum ama mümkün görünmüyor 4 makina çamaşır yikacagim ütü var kuruyanlar var çocuklar doyurmam lazım bitmiyor yaBende kapattım yeme faslını waytim.
Bı spor kaldı
Sabah 25 dk yürüdum
Lesile ve stepper var
Mutlaka yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?