Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayy çok geçmiş olsun vaytım. çatlak filan mı var ayagında. ay nazar degdi sana ya. kuzum benim agrın filan yok dimi çok?
Şükür çatlak yokta cam kavanoz doğal olarak kesti birazda Sisti ağrısı var ama dayanamayacagim kadar degil şükür ben ayak gitti demiştim buna şükür

Menü vereyim
Sabah 10
1 dilim TB ekmek
1 yağda yumurta
Azıcık dometes salatalik
2 küp şeker büyüklüğünde peynir 1 zeytin
Saat 3 gibi kahve
Spordan sonra azıcık kiraz
Akşam 17:30
Sebzeli tavuk sote
Yoğurt
Su 3 litre
Spor az ama ayak hastalık bu kadar oluyor
1500 ip atlama 300 point
begum75 @Lunya @MiuLego @eflalim Nare83

Sebzeleri tencerede haşlıyorum ya

Üstüne de güzelce zeytinyağı dökerim wc için
Akşam mecburi
Mısır da başka karbonhidrat almadığım için koydum
Midem iyi şimdilik sorun yok, hep çoook yavaş yiyiyorum
:)

Yok kuzum ufak bı ev kazası atlattım mutfak dolabından kavanoz düştü ayağıma üstü yarıldı şükür kırılması ayagim

aaa geçmiş olsunc nm
buz filan koysaydın ayagina

menü yine süper cnm
maşallahh

acıkmadım ama elma ve yogurt yesemmi
içim dışım su oldu 3 lt bitti 1 lt de evde içeirm maydanoz kaynatıp içicem

Tribini yerim senin peki demis bana

Olacak mium çok güzel olacak

Çok belim ağrıyo ya sabah sporu yapıp okula okuldan anneme gittim. Çok yorulmuştum. Ufak tefek bişeyler yaptım sonradan belim başladı ağrımaya eve geldiğimden beri yatıyorum hiç farketmedi ya
Yemeğimi kim yapıcak temizliğe kim devam edicek. İyi olmasam anneme gitmezdim zaten.
Ne zaman geçicek bunlar acizlenmiyorum allah beterinden korusun sadece iyi olmak istiyorum kilo vereyim istiyorum.
Böyle bişeye gücüm yetmezse her evi süpürdüğümde tutulursam ben nasıl altından kalkıcam bunca işin?
Nasıl taşınıcam? Zaten yetişemiyorum hiç bişeye

Akşamı kapattım geriye 1 kahve kaldı yemekler pisti şimdi çamaşırda sıra yarında temizlik yapacağım ayağıma su değer diye bugün de cesaret edemedim

Cok gecmis olsn vaytm
Ozele bakmiyomusn
Bakıyorum melek bugün ki menun de ortada ne diyeyim ki sana canın istememiş olabilir moralin bozuk olabilir ama sabah yok öyle yok akşam yok spor yok yok oğlu yok dengesiz besleniyorsun melek hep karbon yiyorsun listedeyken menülerin böyle değildi ha listedeki gibi menü beklemiyorum tabi ki yiyeceksin ama dengeli bilmem anlatabildim mi

Haklısın
Çeki-düzen vericem kendime.söz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…