Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende lessie yapmak istiyorum ama mümkün görünmüyor 4 makina çamaşır yikacagim ütü var kuruyanlar var çocuklar doyurmam lazım bitmiyor ya

Benimde var ya
Birde bu hafta sonu bir gün çalışınca
Çok kötü oldu

İki makina dün yıkadim
İki makinada bugün yıkarım
Kurut ütüle derken

Yenileri ekleniyor ya

Bugun hic gelemedim kizlar okulda yetimler icin kermesi vardi 1200 kisilik okukun kermesini siz dusunun cok rahat 500 cesit sey vardi.saat 11den 4e kadar surdu canimin cok istedigi seylerin tadina baktim epeyce de doydum bugun akşam yemegim olmicak o yuzden. Ramazan da geliyo hayirlisiyla cok daha duzenli olurum artik.

Gecmis olsun ya.
Boyle boyle yapabildigin kadar yapacaksin bonusum.

Emziren anneler için diyet listesi
Sizlere, fazla sayıda diyet tarifleri sunduğumuzda kafanız karışıyor ama merak etmeyin, şimdi size bir liste vereceğiz, kürleri buna göre kullanabilirsiniz.

1. Sabah uyanınca geceden hazırladığınız ceviz suyunu için.
  2. Domates, salatalık, yumurta gibi sağlıklı yiyeceklerle kahvaltı yapın.
  3. Her saat başı bir büyük bardak su için.
  4. Kahvaltıdan birkaç saat sonra tarçınlı süt için ve yanında ceviz gibi zayıflamaya yardımcı kuruyemiş yiyin.
  5. Öğle yemeğinde sebze, bakliyat veya et yemekleri yiyip iyi beslenin.
  6. Her saat başı bir büyük bardak su için.
  7. Öğle yemeğinden hemen sonra karanfilli yeşil çay için.
  8. Akşamüstü 4-5 gibi dereotlu yoğurt kürünü yapıp yiyin.
  9. Akşam yemeğinde balık, salata, sebze yemekleriyle iyice doyun.
  10. Akşam yemeğinden hemen sonra rezene papatya çayı için.
  11. Her saat başı bir büyük bardak su için.
  12. Uyumadan 3-4 saat öncesinde tarçınlı süt için.
  13. Tüm bunlara ek olarak her gün 30-45 dakika hareket edin. Bu evde egzersiz yapmak, yürümek, evde dans etmek, yüzmek, koşmak olabilir.

Vaytımm her saat başı su icecem söz veriyorum

Allahımm bu ne guzel mesaj bu ne güzel bilgiler bayıldımmm eline emegine saglik o yazan ellerin dert görmesin kuzummmm

Soru 1.yaprak yesilcay iciyorum limon kesiyorum .karanfiillin etkisi ne kuzu
Soru 2. Sabah ac karna ceviz suyu zayiflamak icin mi yoksa hani tokluk adına mı faydası ne kuzum sen yaptın mı emzirmiyorum ben biliyon buyudu danam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…