Bende lessie yapmak istiyorum ama mümkün görünmüyor 4 makina çamaşır yikacagim ütü var kuruyanlar var çocuklar doyurmam lazım bitmiyor ya
Bu defa benimki de baş ağrısıyla geldi Banu ilacın dibini gördüm desem yeridir ilaç iç canım geçmiyor başka turlu
Gecmis olsun ya.Çok belim ağrıyo yasabah sporu yapıp okula okuldan anneme gittim. Çok yorulmuştum. Ufak tefek bişeyler yaptım sonradan belim başladı ağrımaya eve geldiğimden beri yatıyorum hiç farketmedi ya
Yemeğimi kim yapıcak temizliğe kim devam edicek. İyi olmasam anneme gitmezdim zaten.
Ne zaman geçicek bunlar acizlenmiyorum allah beterinden korusun sadece iyi olmak istiyorum kilo vereyim istiyorum.
Böyle bişeye gücüm yetmezse her evi süpürdüğümde tutulursam ben nasıl altından kalkıcam bunca işin?
Nasıl taşınıcam? Zaten yetişemiyorum hiç bişeye
Gecmis olsun vayt.Şükür çatlak yokta cam kavanoz doğal olarak kesti birazda Sisti ağrısı var ama dayanamayacagim kadar degil şükür ben ayak gitti demiştim buna şükür
çok çok geçmiş olsun canımKoyamadim bayağı yarıldı ıslatmak istemedim kuzum şükür iyileşiyor hergun pansuman falan yapıyorum düzelir 1 haftaya
Nisa kendi okuduğum çok etkilemiyor bana genelde eşime okutuyorum yada arkadaşlarıma bu ara bıraktım nedenseGecmis olsun vayt.
Ya sen devamlioku ufle kendine.
Bu ay herkes gecikti Banu yaErken Olcam derken gününde bile gelmedi bekliyorumkahvenin dibini bulurum eve gidince
Hoşgeldin
Ben geldimmmm.
Keyifler nasilll?
Teşekkürler kuzumçok çok geçmiş olsun canım
Ben geldim, yaş pastanın kuru pastaların arasından alnımın akıyla sıyrılıp da geldim
Minnak takım size ne dicem dinleyin
4 sene önce giydigim kiyafetin icine girdim harika oldualllahımmm 5li rakamlara talibim direk enerjimi gönderiyorum 55 olayım allahımmmmm oluyor olacak az kaldı galiba
Floweroflife ın dedigi gibi insa çorap sökügü gibi gelir
Emziren anneler için diyet listesi
Sizlere, fazla sayıda diyet tarifleri sunduğumuzda kafanız karışıyor ama merak etmeyin, şimdi size bir liste vereceğiz, kürleri buna göre kullanabilirsiniz.
- Sabah uyanınca geceden hazırladığınız ceviz suyunu için.
- Domates, salatalık, yumurta gibi sağlıklı yiyeceklerle kahvaltı yapın.
- Her saat başı bir büyük bardak su için.
- Kahvaltıdan birkaç saat sonra tarçınlı süt için ve yanında ceviz gibi zayıflamaya yardımcı kuruyemiş yiyin.
- Öğle yemeğinde sebze, bakliyat veya et yemekleri yiyip iyi beslenin.
- Öğle yemeğinden hemen sonra karanfilli yeşil çay için.
- Akşamüstü 4-5 gibi dereotlu yoğurt kürünü yapıp yiyin.
- Akşam yemeğinde balık, salata, sebze yemekleriyle iyice doyun.
- Akşam yemeğinden hemen sonra rezene papatya çayı için.
- Uyumadan 3-4 saat öncesinde tarçınlı süt için.
- Tüm bunlara ek olarak her gün 30-45 dakika hareket edin. Bu evde egzersiz yapmak, yürümek, evde dans etmek, yüzmek, koşmak olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?