Ne guzel maşallah bende 5sene önceki deri pardesüm vardı evlendikten sonra hiç giyemedim dun denedim ayy öyle bir güzel oldukiMinnak takım size ne dicem dinleyin
4 sene önce giydigim kiyafetin icine girdim harika oldualllahımmm 5li rakamlara talibim direk enerjimi gönderiyorum 55 olayım allahımmmmm oluyor olacak az kaldı galiba
@Floweroflife ın dedigi gibi insa çorap sökügü gibi gelir
Geçmiş olsunÇok belim ağrıyo yasabah sporu yapıp okula okuldan anneme gittim. Çok yorulmuştum. Ufak tefek bişeyler yaptım sonradan belim başladı ağrımaya eve geldiğimden beri yatıyorum hiç farketmedi ya
Yemeğimi kim yapıcak temizliğe kim devam edicek. İyi olmasam anneme gitmezdim zaten.
Ne zaman geçicek bunlar acizlenmiyorum allah beterinden korusun sadece iyi olmak istiyorum kilo vereyim istiyorum.
Böyle bişeye gücüm yetmezse her evi süpürdüğümde tutulursam ben nasıl altından kalkıcam bunca işin?
Nasıl taşınıcam? Zaten yetişemiyorum hiç bişeye
Hoş geldin
Ben geldimmmm.
Keyifler nasilll?
Yok kocaya da zorla yediriyon. Soğan sarımsak yemiyorsa almayacan o herifiYenmez mi kız
Soğan sarımsağı kahvaltıda bile yerdim eskiden ama şimdi iş var anca akşamları
O da evlenene kadar herhalde
Artı mısın pempikKızlar ben geldim kaptancık buralardamısın kiloyu diyeyimde iftar hazırlığın geçeyim
Cuma:84.2
Pazartesi:84.5
Fark:0.3
@MiuLegomatematik61
Kaptancık cumadan beri rahatsız olunca hiç Spor yapamadım birde cuma ile dun karbon az kaçtı cumaya eksi inşallah
tartıyı kim takip ediyordu unuttumArtı mısın pempik
Geçmiş olsn bonuscm bel ağrısı çok kötü Allah kimseye vermesin.Çok belim ağrıyo yasabah sporu yapıp okula okuldan anneme gittim. Çok yorulmuştum. Ufak tefek bişeyler yaptım sonradan belim başladı ağrımaya eve geldiğimden beri yatıyorum hiç farketmedi ya
Yemeğimi kim yapıcak temizliğe kim devam edicek. İyi olmasam anneme gitmezdim zaten.
Ne zaman geçicek bunlar acizlenmiyorum allah beterinden korusun sadece iyi olmak istiyorum kilo vereyim istiyorum.
Böyle bişeye gücüm yetmezse her evi süpürdüğümde tutulursam ben nasıl altından kalkıcam bunca işin?
Nasıl taşınıcam? Zaten yetişemiyorum hiç bişeye
Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun.Koyamadim bayağı yarıldı ıslatmak istemedim kuzum şükür iyileşiyor hergun pansuman falan yapıyorum düzelir 1 haftaya
Ohhh dolu dolu menü beğendim su güzel spor güzel ama az oryantal yok muPazartesi menüm
Sabah 7.00
Bi haşlanmış yumurta
Öğlen 12.30
Bi haşlama yumurta
4 yk dünkü kabak yemeği
3 kaşık yoğurt
Bi dilim peynir
Bi salatalık
Akşam 17.30
bi muz
Akşam 19.00
2 ızgara göğüs
Salata
Ayran
2.5 litre su
55 dk tempolu yürüyüş
Whiteblacklife nehirnil111 7
tartıyı kim takip ediyordu?Ulan kendime cam termos gibi bi şişe aldım 1 litrelik sanıyodum meğer 0.75likmiş
Maalesef canım ama cuma gidecek inşallah kaç gündür spor yok malum birde karbon gelse artı olmasınkaptan beni dovermi kiArtı mısın pempik
Matematik61 ve hepfiti etiketle kuzumtartıyı kim takip ediyordu?
Matematik61tartıyı kim takip ediyordu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?