Çıplak çıplak mı
ya anlamadım pilini de yeni aldım ne oldu bilemedim
sinir krizi geçirdim evde sabah sabah
çıplak çıplak odada 15 dk tartı ile uğraştım servisi kaçırıyordum az daha
Benim yüzük var ama hiç öyle şişmedi barnaklarım üzülme hiç çok da seetmeiğde biz ne zaman ödemli olduğumuzu
"AY YÜZÜĞÜMDEN ANLADIM PARMAĞIMDAN DÜŞEN YÜZÜK ŞİMDİ SIMSIKI OYNAMIYOR"
diye belirteceğiz
anca parmağımı ayağıma bastırdım izi kaldı diyorsun hiç havalı değil
Yanlış alıntı
Onu düş tartıdan
King kullanıyorum 10 senedir@MiuLegoWhiteblacklife tartım bozuldu dün yazdım temizlik yaparken gitti çalışmıyor ama regli olduğum için Yen’i şişlik var dehşet birde damla damla geliyor olamıyorum
Ben tefal kullanıyordum yine aynı tartıyı mı alayım Başka tartı markası vermek isteyen var mı ne alayım
Ayyy mali yaPoh! içerdesin biliyorum ellerini başının üstüne koy ve dışarı çık
Karanfil Suyu İçmek, Karanfil suyu içerek metabolizmanızı hızlandırabilirsiniz. Karanfil mis kokusu ile yağ yakıcı ve vücuttaki istenmeyen toksinleri atıcı etkiye sahip bir baharattır. Karanfili sağlık bakımından da birçok faydası bulunmaktadır. Kış aylarında soğuk algınlığı için demleyen ıhlamur çayı içerisine karanfil atarak denediniz mi? Karanfili kulak ağrısından, anne sütü artırmak için birçok yerde kullanılmaktadırVaytımm her saat başı su icecem söz veriyorum
Allahımm bu ne guzel mesaj bu ne güzel bilgiler bayıldımmmeline emegine saglik o yazan ellerin dert görmesin kuzummmm
Soru 1.yaprak yesilcay iciyorum limon kesiyorum .karanfiillin etkisi ne kuzu
Soru 2. Sabah ac karna ceviz suyu zayiflamak icin mi yoksa hani tokluk adına mı faydası ne kuzum sen yaptın mı emzirmiyorum ben biliyon buyudu danam
Nolmuş nolmuşAyyy mali ya
Geçmiş olsun canım. Zor kendi işini yapamamakÇok belim ağrıyo yasabah sporu yapıp okula okuldan anneme gittim. Çok yorulmuştum. Ufak tefek bişeyler yaptım sonradan belim başladı ağrımaya eve geldiğimden beri yatıyorum hiç farketmedi ya
Yemeğimi kim yapıcak temizliğe kim devam edicek. İyi olmasam anneme gitmezdim zaten.
Ne zaman geçicek bunlar acizlenmiyorum allah beterinden korusun sadece iyi olmak istiyorum kilo vereyim istiyorum.
Böyle bişeye gücüm yetmezse her evi süpürdüğümde tutulursam ben nasıl altından kalkıcam bunca işin?
Nasıl taşınıcam? Zaten yetişemiyorum hiç bişeye
Eller yukarda çıktı mı pohNolmuş nolmuş
Bol sarımsaklı bir salata yedim hepinize birer Holooooskoooo yapsam iştah miştah kalmaz bence
Yenmez mi kızayy çok severim sarımsak ama benimde yemiş olmam lazım yoksa ıyk
Direniyor şirefsizEller yukarda çıktı mı poh
Bekarken hiç yemiyorsun ben kokar diyeYenmez mi kız
Soğan sarımsağı kahvaltıda bile yerdim eskiden ama şimdi iş var anca akşamları
O da evlenene kadar herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?