Gunaydinnnnn
Günaydın kızlarGünaydıın
Günaydın geçmiş olsun kuzumGünaydın kizlar dunku kermes yorgunlugunun uzerine eve gelip bi de bi odayi temizlige giristim 2 baza 2 dolap vardi onlari cekerken belimi agrittim bi onceki gun sacim islak yatmistim usuttum sanirim.oglumu uyuttun onun yanindan kalkip geldim bi karin agrisi vurdu banyoya zor kostum ishal istifra..bunda dun midemin icine etmemin de etkisi buyuk tabi..oturdugum yerden kalkamadim zaten rahat 1 saatim banyoda gecti soguk soguk terledim durdum.biraz rahatladim sonra da yattim hemen simdi daha iyiyim.
Menunun menuluk tarafi yok
Sabah 1 yumurta beyazi ve 7 zeytin saat 8 gibi
Oglen de saat 11 den 2 ye kadar kermeste ayakustu sunun da tadina bakin derken miktarlari az olsa da epey sey yedim.ama asil vurusu evde yaptim 2 tane kucuk kuru pasta yedim 7 gibi.okulda yesil cay ve sade nescafe icmistim.su 3e yaklasti da yediklerimden sonra cok bi faydasi yok.
Spor da
15 dk twister=30 puan(miu 2 olsun demisti)
Bi de pilates cemberoyle 15 dk bacaklari actim kapadim puani varsa eklersin @nehirnil111
@Whiteblacklife
Iyi sabahlar canimhayırlı sabahlar
Cumaya göre +500 tarti
Bugün geldi reglim
Ve WC yok 4 gündür
Kuzum eski mesajları siliyorum, yeni mesaj oluşturup gönder, ben de görünmüyor yazdıysan
O ne ya öyle joker eleman gibi, eğer maddi olarak çıkmak seni zorlamayacaksa taviz verme kuzum
Hayırlısı olsun kuzucumHepfit valla ben uzun süreli çalışmak için girmiştim ama olmadı ,cikicam sanirim
Hi o yuzden gormedn ozamanGünaydın kızlar
Günaydın geçmiş olsun kuzum
Iyi sabahlar canim
Günaydın canım, benimki de gelsin artık ya
Kuzum eski mesajları siliyorum, yeni mesaj oluşturup gönder, ben de görünmüyor yazdıysan
Bendende sana opucuklerÖhümm
Balkon konuşması yapayım
Öncelikle
@MiuLego beni 1 haftalık listeye alıp kep almama olanak tanıdığın için çok teşekkür ederim
Cansın
hepfit ben girmem listeye dediğimde beni ikna ettiğin ve 1 hafta boyunca ağlayıp zırlamamı dinlediğin için çok teşekkürler
@Whiteblacklife menü yorumun ve önerilerin için çok teşekkürler
Esra, bana inandığın için öpücükler
Be tüm takım arkadaşlarım her an bana destek olduğunuz için çok teşekkürler
Yaşasın 7.takım
Kız hakkı mulutun muhteşem sarkisi o4 yaşında kardeşin mi var?
Kız cevap yazmaz miyim hiçHi o yuzden gormedn ozaman
Bndr niye cevap yazmiyoki diyodm uzuluyodm
Bende sizi merak ettim ya bu kız nerde demişlerdir dedim bir elif vakası daha kaldıramazdı yureklerimizMerak ettim kuzum, haber vermeden girmemezlik yapmiyorsun sen
Hayırdır sıkıntı mi var işle ilgiliİşten ayrilcam galiba kızlar
Ek ücret olsa anlarım ama çalışma saatini aşıyor mu 45saati toplamAkşam çıkışta sordular naptınız Banu hanım diye dedim yani ben netim
Benim için zor o olay ve benim hakkım yeniyor ama anlamazlar
Pişman olmam umarım
Canım cumartesi çalışmamı istiyorlar
Ben ofis sekreteri yım ama
Başka bir yerde cumartesi akşama kadar mesai isteniyor her hafta değil ama arada bir, bu arada bir ayda birde olabilir
İki de olabilir , hiç belli değil yani
Ve hiçbir karşılığı yok
Mesai veya alacak izin filan yok
Ek ücret olsa anlarım ama çalışma saatini aşıyor mu 45saati toplam
Valla ya güya iyilestirdiler. Ctesi hep olmaya başlar bir gün gidince ctesi çalışmak çok zor insanı hayattan Soğutuyor. Hafta içi mesai yapınca hafta sonu cagiramiyorlar kanunen max 54 saat değil mi normal çalışma süresi. Acaba süreyi mi doldurmuyorsunuz. Akşam 7 de çıkınca haftasonu cagiramiyorlarBabanın işyerimiymiş orası hayrına çalışıcaksın tövbe ya. Bu nasıl iş arkadaş biri gece 12lere kadar çalıştırır. Biri çalışanın hakkını vermez. Hepsi mi aynı pok bunların ya.nalıncı keseri gibi hep bana hep bana diyolar. Özel sektör değil mi hepsinin köküne kibrit suyu
Valla ya güya iyilestirdiler. Ctesi hep olmaya başlar bir gün gidince ctesi çalışmak çok zor insanı hayattan Soğutuyor. Hafta içi mesai yapınca hafta sonu cagiramiyorlar kanunen max 54 saat değil mi normal çalışma süresi. Acaba süreyi mi doldurmuyorsunuz. Akşam 7 de çıkınca haftasonu cagiramiyorlar
Menümü yazayım
Sabah
1 yumurtadan omlet
2 parça peynir
5 zeytin
Akşam
1.5 tane kepekli-yulaflı un ile yapılmış ıspanaklı gözleme
Ayran
10-15 tane kabak çekirdeği
1 kup dondurma
@MiuLego
@Whiteblacklife
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?