Sagol vaytim ellerine saglikKaranfil Suyu İçmek, Karanfil suyu içerek metabolizmanızı hızlandırabilirsiniz. Karanfil mis kokusu ile yağ yakıcı ve vücuttaki istenmeyen toksinleri atıcı etkiye sahip bir baharattır. Karanfili sağlık bakımından da birçok faydası bulunmaktadır. Kış aylarında soğuk algınlığı için demleyen ıhlamur çayı içerisine karanfil atarak denediniz mi? Karanfili kulak ağrısından, anne sütü artırmak için birçok yerde kullanılmaktadır
Ne guzel maşallah bende 5sene önceki deri pardesüm vardı evlendikten sonra hiç giyemedim dun denedim ayy öyle bir güzel olduki
Esra iyiysen sorun yok kuzum bugun biraz gec olmus aksam yemegi kuzuAklım sizde kaldı dedim simdi merak etmişlerdir beni ama babamlara kaldım eşimde yoktu onların teldede internet yok asker telofonu gibi yazamadım biryerden
hayırlı olsun flo çok yakısmıs geliyom bende takacamAnaaaa
KEPİM gelmiş bile
Ya diyet bitti mi ben hala inanamıyorum, ben hala kilo verme modundayım..
Neyse böyle gitsin, en azından kilo almayayım
Hepimiz birer birer takacagız zaten , huninin yanına takıveririz,kaçarı yokSagol vaytim ellerine saglik
Bundan sonra limonlu yesilcayima bi tane karanfil aticam
Pembişşşşş tam yazıcaktım 5 sene önceki pardusemi giydim ay çok güzel oldu üstümdeki çuvalmıs ben bilememisim ayyy şok olduk eşimle
Esra iyiysen sorun yok kuzum bugun biraz gec olmus aksam yemegi kuzu
bu haftada seni yicemmm hazır ol hemde çig çiğ
#2de2 yapcam
hayırlı olsun flo çok yakısmıs geliyom bende takacam
Şuan emzirme döneminde ek gıdaya geçmeden karatay yapamazsın çünkü onda iki öğün Yemen lazım ne kadar uzun süre açlık o kadar iyi kuru fasulye ye mercimek ye ekmek yemediğin süreçteki bunu sana yazmıştım ben sabah ekmeği çıkarıp kurufasulye mercimek bakliyat ye diye bende çakma karatayciyim ekmek yemek zorundayım yoksa bende WC iptal oluyor meselaWhiteblacklife canım ben eski karataycılardanım onda iki öğün yaptım ben bunda adapte olamıyorum birde bunda mercimek çorbası filan karbon deniyor ama Karatay’da serbest kuru fasülye de kafam karıştı ama ekmek yok tabi hiç yerine kuru yemiş var
geçmiş olsun canımGünaydın kizlar dunku kermes yorgunlugunun uzerine eve gelip bi de bi odayi temizlige giristim 2 baza 2 dolap vardi onlari cekerken belimi agrittim bi onceki gun sacim islak yatmistim usuttum sanirim.oglumu uyuttun onun yanindan kalkip geldim bi karin agrisi vurdu banyoya zor kostum ishal istifra..bunda dun midemin icine etmemin de etkisi buyuk tabi..oturdugum yerden kalkamadim zaten rahat 1 saatim banyoda gecti soguk soguk terledim durdum.biraz rahatladim sonra da yattim hemen simdi daha iyiyim.
Menunun menuluk tarafi yok
Sabah 1 yumurta beyazi ve 7 zeytin saat 8 gibi
Oglen de saat 11 den 2 ye kadar kermeste ayakustu sunun da tadina bakin derken miktarlari az olsa da epey sey yedim.ama asil vurusu evde yaptim 2 tane kucuk kuru pasta yedim 7 gibi.okulda yesil cay ve sade nescafe icmistim.su 3e yaklasti da yediklerimden sonra cok bi faydasi yok.
Spor da
15 dk twister=30 puan(miu 2 olsun demisti)
Bi de pilates cemberoyle 15 dk bacaklari actim kapadim puani varsa eklersinnehirnil111
Whiteblacklife
O ne ya öyle joker eleman gibi, eğer maddi olarak çıkmak seni zorlamayacaksa taviz verme kuzumAkşam çıkışta sordular naptınız Banu hanım diye dedim yani ben netim
Benim için zor o olay ve benim hakkım yeniyor ama anlamazlar
Pişman olmam umarım
Canım cumartesi çalışmamı istiyorlar
Ben ofis sekreteri yım ama
Başka bir yerde cumartesi akşama kadar mesai isteniyor her hafta değil ama arada bir, bu arada bir ayda birde olabilir
İki de olabilir , hiç belli değil yani
Ve hiçbir karşılığı yok
Mesai veya alacak izin filan yok
KuzuKuzum pek sık giremesem de bu hafta takip ederim haftaya birine devrederim olur mu?
İlk haftanda bırakmak istemiyorum
Ya mali ben de aldım da böyle sebzeli bi tarif arıyorum var mı bildiğin? Sen nası yapıyorsun
Yeminle yemeye yemeye unutmuşum
Bi de makarna tadı geliyor mu? Yani yerken hımm aynı makarna işte diyebiliyor muyuz
yoksa boşuna karbon almayım diyorum
Merak ettim kuzum, haber vermeden girmemezlik yapmiyorsun senKızlar ya kusura bakmayın telim kayboldu eşinin ailesi köye gitmişti arabayla onlarla birlikte gitmiş araba simdi geldi akıllılar bi arabanın içine bakıp bulamamislar sagolsunlar
Gecmis olsn canım, bnde fark ettim birsz fazla yiyince cok rahatsız ediyoGünaydın kizlar dunku kermes yorgunlugunun uzerine eve gelip bi de bi odayi temizlige giristim 2 baza 2 dolap vardi onlari cekerken belimi agrittim bi onceki gun sacim islak yatmistim usuttum sanirim.oglumu uyuttun onun yanindan kalkip geldim bi karin agrisi vurdu banyoya zor kostum ishal istifra..bunda dun midemin icine etmemin de etkisi buyuk tabi..oturdugum yerden kalkamadim zaten rahat 1 saatim banyoda gecti soguk soguk terledim durdum.biraz rahatladim sonra da yattim hemen simdi daha iyiyim.
Menunun menuluk tarafi yok
Sabah 1 yumurta beyazi ve 7 zeytin saat 8 gibi
Oglen de saat 11 den 2 ye kadar kermeste ayakustu sunun da tadina bakin derken miktarlari az olsa da epey sey yedim.ama asil vurusu evde yaptim 2 tane kucuk kuru pasta yedim 7 gibi.okulda yesil cay ve sade nescafe icmistim.su 3e yaklasti da yediklerimden sonra cok bi faydasi yok.
Spor da
15 dk twister=30 puan(miu 2 olsun demisti)
Bi de pilates cemberoyle 15 dk bacaklari actim kapadim puani varsa eklersinnehirnil111
Whiteblacklife
Çok yakışmışAnaaaa
KEPİM gelmiş bile
Ya diyet bitti mi ben hala inanamıyorum, ben hala kilo verme modundayım..
Neyse böyle gitsin, en azından kilo almayayım
Öhümm
Balkon konuşması yapayım
Öncelikle
@MiuLego beni 1 haftalık listeye alıp kep almama olanak tanıdığın için çok teşekkür ederim
Cansın
hepfit ben girmem listeye dediğimde beni ikna ettiğin ve 1 hafta boyunca ağlayıp zırlamamı dinlediğin için çok teşekkürler
Whiteblacklife menü yorumun ve önerilerin için çok teşekkürler
Esra, bana inandığın için öpücükler
Be tüm takım arkadaşlarım her an bana destek olduğunuz için çok teşekkürler
Yaşasın 7.takım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?