tamam o zaman ama o zaman adet değil dakika lazım @Portakal Sulu OrdekZumba gibi hesaplansin demisti
Evet yine bir köy vakası ama ben değil köye giden benim arabam ve telefonum eşim eltimler koca sulaleKöye gitti heralde diye tahmin ettiydim :)
Suyu 2 tamamlaWhiteblacklife @MiuLego
Geciktigim icin cok özür dilerim. Bugün nerden geldiyse bir temizlik telaşı aldı beni sabahtan şu saate kadar temizlik yaptım. Şimdi totom yeri gördü şükür.
Beslenme olarak berbat birgündü. Telaştan su içmeyi unuttum. Spora zaten vaktim de enerjim de kalmadi pertim çıkmış haldeyim
Yazayım da ne olacaksa olsun.
Sabah demeyelim öğle yemegi icin bile gec bir vakitte saat 2de kahvalti yaptim. Evde ekmegim de yumurtam da yesilligim de kalmamıştı.
Tb krep vardı ( 2 tane )
2 üçgen peynir
7 zeytin
Akşam 7:00
Yarım firinda alabalık
2 ince dilim patates
Suyu 1,5 litreye tamamlayacağım.
Menü de su da spor da şahaneVaytım çok üzülerek yazıyorum spor yüzünden bu saate kaldım hakkını helal et
Sabah
7.00 1 kuru kayisi 1 bardak su ile
11.30 4 dlm suzme peynir.bool domates salatalik.4 siyah zeytin.3 çatal tavada yumurta .1 dlm ekmek
14.30 sütlü nescafe sekersiz
17.00 4 yk mantarli tavuk sote.1 kase semizotlu salataliklı yogurt
Su:2.5lt
Spor:
30 dk leslie
1000 pilates
@MiuLegoWhiteblacklife Esra_4378 begum75 @masumm
Berna uzun zamandır bu tarz şeyler yemediğin için hepsine birden yuklendigin için mideni bozmussun kuzum geçmiş olsun menü kötü bugün güzel menü ver balım ki dünü toplayalimGünaydın kizlar dunku kermes yorgunlugunun uzerine eve gelip bi de bi odayi temizlige giristim 2 baza 2 dolap vardi onlari cekerken belimi agrittim bi onceki gun sacim islak yatmistim usuttum sanirim.oglumu uyuttun onun yanindan kalkip geldim bi karin agrisi vurdu banyoya zor kostum ishal istifra..bunda dun midemin icine etmemin de etkisi buyuk tabi..oturdugum yerden kalkamadim zaten rahat 1 saatim banyoda gecti soguk soguk terledim durdum.biraz rahatladim sonra da yattim hemen simdi daha iyiyim.
Menunun menuluk tarafi yok
Sabah 1 yumurta beyazi ve 7 zeytin saat 8 gibi
Oglen de saat 11 den 2 ye kadar kermeste ayakustu sunun da tadina bakin derken miktarlari az olsa da epey sey yedim.ama asil vurusu evde yaptim 2 tane kucuk kuru pasta yedim 7 gibi.okulda yesil cay ve sade nescafe icmistim.su 3e yaklasti da yediklerimden sonra cok bi faydasi yok.
Spor da
15 dk twister=30 puan(miu 2 olsun demisti)
Bi de pilates cemberoyle 15 dk bacaklari actim kapadim puani varsa eklersinnehirnil111
Whiteblacklife
O zaman çok büyük bir artı yok şu WC bı vize bilsek kilo vermen de hizlanacakCumaya göre +500 tarti
Bugün geldi reglim
Ve WC yok 4 gündür
Cumartesi simit pazar kurabiye pazartesi patates kızartması az ölçüleri ama gereksiz hiç biri de sağlıklı bı halt değil masum 3 gündür korumada gibi bı tane ciss var bugün itibariyle bir tane bile ciss istemiyorum menülerinde lütfen dikkat etPazartesi
9:00
Türk kahvesi
14:00
1 yumurtalı küçük bi tabak menemen
1 avuç fındık
18:30
100 gr haşlanmış tavuk
Domates biberle zeytinyağlı salata
2-3 kk beyaz peynir
7-8 tane küçük patates kızartması
Su 2 litre
Spor
1 mil lesli 15 dk
35 dk kardiyo
30 dk normal yürüyüş
Whiteblacklife begum75
Pazar 60 dk tempolu yürüyüş
Pazar günü bir saat tempolu yürüyüşüm var canimEki Görüntüle 2146517
kızlar yeni haftanın spor tablosu bu şekilde
ramazanda spor yapamam diyen varsa bana cumaya kadar bildirin,listeden sileyim,çünkü her sıfır puan, hesap yaparken ortalamayı düşürüyor ama ben sizin ramazandada çok şahane sporlar yapacağınıza inanıyorum
Esra_4378
tevafuk55
arden32
Whiteblacklife
hepfit
smykmy
@Portakal Sulu Ordek bas gaza portim
@Sherrysherrylady sende spor yapacak gayreti görüyorum şerim ha gayret
@masumm spor yapılıyo demi masumsadece bildirmeyi unuttun sanırım
Bonus sende bas gaza bonuscan
Floweroflife
Konyakk
eksiklik de varsa etiket yapın kızlar hemen tamamlıyım
Begüşüm kişi sayısına bölüyorsun değil mi sıfır olanlar hesaplamaya alınmıyor yani tabi ki 1 kere bile yaptıysa ortalamayı düşürür deEki Görüntüle 2146517
kızlar yeni haftanın spor tablosu bu şekilde
ramazanda spor yapamam diyen varsa bana cumaya kadar bildirin,listeden sileyim,çünkü her sıfır puan, hesap yaparken ortalamayı düşürüyor ama ben sizin ramazandada çok şahane sporlar yapacağınıza inanıyorum
Esra_4378
tevafuk55
arden32
Whiteblacklife
hepfit
smykmy
@Portakal Sulu Ordek bas gaza portim
@Sherrysherrylady sende spor yapacak gayreti görüyorum şerim ha gayret
@masumm spor yapılıyo demi masumsadece bildirmeyi unuttun sanırım
Bonus sende bas gaza bonuscan
Floweroflife
Konyakk
eksiklik de varsa etiket yapın kızlar hemen tamamlıyım
Oyyy yerim ben onu yaaaAnladık temizlik ediyorsun bana yardım ediyorsunda elindekiyle bi burnunu bi dolabı silmek beden onu anlayamadimEki Görüntüle 2146518
bende mukabeleye gidiyorum canımHayırdır ya buralarda niye kimseler yok iyiki bi temizlik yapcam dedim ha tmm tmm gelin yapmam ya sizden kiymetlimi
kuzucum aynen öyle,ilk hafta aslında şeryninde konyakında puanları var ikinci hafta sıfır puanları, o yüzden mecbur ortalamaya kattımBegüşüm kişi sayısına bölüyorsun değil mi sıfır olanlar hesaplamaya alınmıyor yani tabi ki 1 kere bile yaptıysa ortalamayı düşürür de
esra yarın ramazan bugün ne yapsan kardır sen yap işleriniHayırdır ya buralarda niye kimseler yok iyiki bi temizlik yapcam dedim ha tmm tmm gelin yapmam ya sizden kiymetlimi
Anladım kuzum tabi ki diğer hafta normal de düşürmüştür bu hafta etkilemese dekuzucum aynen öyle,ilk hafta aslında şeryninde konyakında puanları var ikinci hafta sıfır puanları, o yüzden mecbur ortalamaya kattım
Dondurmayı yemedimMenü mü veriyon sennnnn
Su ve spor yok mu yürüyüş falan?
nehirnil111
Cuma 2 saat tempolu yürüyüş:300
2 saat yürüyüş:120
Toplam : 420
Cumartesi
1 saat tempolu yürüyüş:150
1 saat yürüyüş: 60
Toplam:210
Pazar
1 saat tempolu yürüyüş : 150
Pazartesi
1 saat tempolu yürüyüş
2 saat yürüyüş
Topla: 270
Kuzu
1 kabak
1 yeşil köy biberi
1 kırmızı kapya biber
1 küçük havuç
Incecik incecik julyen doğra
Küçük bir diş sarımsak incecik doğra
Hepsini çok az tereyağında sotole(hafif diri kalacak, orjinalinde soya sosu da koyuyorum ben ama soya çok ödem yapıyor aklında olsun)
Makarnanı haşlayıp bu sosla karıştır(ekstra yağ koyma) mis gibi tereyağlı sebzeli makarna oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?