Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar geçen haftanın spor tablosu

Esra_4378
tevafuk55
arden32
Whiteblacklife
Floweroflife
@Portakal Sulu Ordek
smykmy
@Sherrysherrylady
hepfit
Konyakk
@masumm
Bonus

karpuzların birincisi Esra_4378
ikincisi Whiteblacklife
üçüncüsü arden32

kızlar harikasınız,sporlarınızdan ötürü size çok teşekkür ederim, tablomuzu şenlendirdiniz

keleklerin birincisi hepfit
ikincisi smykmy
üçüncüsü Bonus

kızlar sizlerede çok teşkkür ederim, devamını dilerim

bu durumda keleklerden hepfit ve smykmy karpuzlara geçiş yaptı, kızlar kutluyorum
ve üzülerek flawır seni keleklere alıyorum

tabloda Konyakk ve @Sherrysherrylady kızlar son hafta hiç puan yok, sizi silmek istemiyorum ama puan olmayıncada malesef ortalamamız düşüyor, spora devam edecek misiniz? en geç cumaya kadar bana bildirirseniz sevinirim

Son düzenleme:
Suyu 2 tamamla
Sabah geç olmasa yine ses etmem agaza bı lokma da olsa bişey at balık yanına salata isterdim kötü de olsa düzenli menü ver ki seni kontrol altında tutabilelim lütfen
Puanın:3

Menü de su da spor da şahane
Puanın:10

Berna uzun zamandır bu tarz şeyler yemediğin için hepsine birden yuklendigin için mideni bozmussun kuzum geçmiş olsun menü kötü bugün güzel menü ver balım ki dünü toplayalim

kızlar yeni haftanın spor tablosu bu şekilde
ramazanda spor yapamam diyen varsa bana cumaya kadar bildirin,listeden sileyim,çünkü her sıfır puan, hesap yaparken ortalamayı düşürüyor ama ben sizin ramazandada çok şahane sporlar yapacağınıza inanıyorum

Esra_4378
tevafuk55
arden32
Whiteblacklife
hepfit
smykmy
@Portakal Sulu Ordek bas gaza portim
@Sherrysherrylady sende spor yapacak gayreti görüyorum şerim ha gayret
@masumm spor yapılıyo demi masum sadece bildirmeyi unuttun sanırım
Bonus sende bas gaza bonuscan
Floweroflife
Konyakk
eksiklik de varsa etiket yapın kızlar hemen tamamlıyım

Son düzenleme:
Cumartesi simit pazar kurabiye pazartesi patates kızartması az ölçüleri ama gereksiz hiç biri de sağlıklı bı halt değil masum 3 gündür korumada gibi bı tane ciss var bugün itibariyle bir tane bile ciss istemiyorum menülerinde lütfen dikkat et
Bunların dışında şahane menü tabi kızartma hayır
Spor güzel hatta çok çok güzel
Su da 3 gör lütfen
Puanın:7

Pazar günü bir saat tempolu yürüyüşüm var canim

Begüşüm kişi sayısına bölüyorsun değil mi sıfır olanlar hesaplamaya alınmıyor yani tabi ki 1 kere bile yaptıysa ortalamayı düşürür de

Begüşüm kişi sayısına bölüyorsun değil mi sıfır olanlar hesaplamaya alınmıyor yani tabi ki 1 kere bile yaptıysa ortalamayı düşürür de
kuzucum aynen öyle,ilk hafta aslında şeryninde konyakında puanları var ikinci hafta sıfır puanları, o yüzden mecbur ortalamaya kattım

Menü mü veriyon sennnnn
Su ve spor yok mu yürüyüş falan?
Dondurmayı yemedim
Sporsuz olur muBen o sayede koruyorum
Menü vermeyi unutmuşum
Su günlük en az 2 lt
Geceleri yatmadan 500 sıcak su içiyorum.Genelde limonlu yeşilçaylı veya limonlu oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…