Ben de sizi hanımefendi ben de sizi
Ben seviyom sen sevmesen de olur
Dİyecek birşey bulma da diyetini sekteye de uğratma. Güçlü kadınsın sen yahu. Bunlar mı seni yoldan çıkaracak???Abowww way anam vay
Top tüfekle gemi anam dövün ,vurun
Çok haklısın wayt
Kendime diyecek birşey bulamıyorum
Güzel.enu balım ben çok begendimSabah 11: 1 kahve yulaf lapasi yaban mersini ve çilek ile yendi..
Ara: kahve 1 hurma
Aksam 18.30:tavuk kanat salata abagannuc
Şu 2.5 litre 45 dakika yürüyüşWhiteblacklife
Canım aşırı dondurma çekti 2 olgun muz kakao ile dondurma yaptım. Sıfır şeker bunu yemekte sakınca varmı vaytimmmWhiteblacklife
Tamam o iş bende. Öğle arası yürüyüş yapıyom ya gideyim ofisine doğru yürüyüp basayım
Fit benden çok kilo veriyor ben nabam
Hihuahauahaua yaşasın açlık
Her açlığın bir sabahı kahvaltısı var vaytttt diren
Tanırım ben. Hayat hep inişli çıkışlı banu ama bunu kabullenmek lazım. Yoksa o kilo hiç gitmez. O iniş çıkışlar yeme düzenine etki etmemeli
Yaptıysan tamamdır kuzum
Hayıedır inşallah. O zman beni cumaya yemezsinKendimi hiç sevmiyom
Habibte her gün menü veriyor mu düzenliGüzel.enu balım ben çok begendim
Puanın:10
yarında boyle yapacam inşallah canım kaptanTamam o iş bende. Öğle arası yürüyüş yapıyom ya gideyim ofisine doğru yürüyüp basayım
Fit benden çok kilo veriyor ben nabam
Hihuahauahaua yaşasın açlık
Her açlığın bir sabahı kahvaltısı var vaytttt diren
Tanırım ben. Hayat hep inişli çıkışlı banu ama bunu kabullenmek lazım. Yoksa o kilo hiç gitmez. O iniş çıkışlar yeme düzenine etki etmemeli
Yaptıysan tamamdır kuzum
Akşam ki pattis hariç güzel menü balım suyu 3 vur
Puanın:8
Yiyecem iştahım çok açıkHayıedır inşallah. O zman beni cumaya yemezsin
Fulya hergün düzenli menü veriyor mu vayt?Akşam ki pattis hariç güzel menü balım suyu 3 vur
Puanın:8
Ne oldu bebisimmm yemekte sakınca varsa yemiycem çocuklar yer
Canım gün içinde akşam için karbon hayirrrCanım aşırı dondurma çekti 2 olgun muz kakao ile dondurma yaptım. Sıfır şeker bunu yemekte sakınca varmı vaytimmmWhiteblacklife
Evet balım bugün 3 günü hiç aksatmadim bu defa tam basladiFulya hergün düzenli menü veriyor mu vayt?
Bende yarın yerimCanım gün içinde akşam için karbon hayirrr
Yapacak birşey bırakmıyorsun Banu enson çare ofis basmak yaniAbowww way anam vay
Top tüfekle gemi anam dövün ,vurun
Çok haklısın wayt
Kendime diyecek birşey bulamıyorum
Niyeymiş kiiiii
Engel değil işte sen engel diye tutunuveriyorsun onaAynen canım kafa olarak çok rahatım aslında ,kafam tam diyet kafasında biliyomusun , ama hep engel çıkıyor işte
Tamamdır canısıyarında boyle yapacam inşallah canım kaptan
Eveeeeet yaşasıınnnnBende çok zor günler yazıyorum ocak ayından beri ama diyeti aksatmamaya çalıştım bunları yiyerek mutlu olabilirim ama aynadaki yansıma tadi hiçbir yemekte yok
Hıı çok
Sabah 20 dk yürüdum aslında ben 2 lt de şu içmiştim
YeNe oldu bebisimmm yemekte sakınca varsa yemiycem çocuklar yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?