Dün akşam kaydı sabah ceza olarak kahvaltı yapmadı hafta sonu bozdu elimde kalacakEvet doğru haklısın
Banunun kafa iş meselesine kaydı
Bişeye aklı kayınca hemen diyeti gevşetiyor
Yaptın mı hiç spor peki?şimdi namaz mutfak derkenvakit geçiyor bide kızları uyutmaya çalişirım olur yatsı vakti namazı kılar olur 12 sonrada yatarım
Direk beyinden başlayacağım yemeyeGel la
Göbüşümden
Az da bel çevremden yersen sevinirim.
Yağlar gitmiş olur
Desteğe gelirimDün akşam kaydı sabah ceza olarak kahvaltı yapmadı hafta sonu bozdu elimde kalacak
Var mı ki oDirek beyinden başlayacağım yemeye
Baş ofisini miuuu güzelce döv gel bana uzak kaliyorDesteğe gelirim
Sen vur öldürme süründür
Ben de öldürücü vuruşu yapayım
Neden laKendimi hiç sevmiyom
Evet doğru haklısın
Banunun kafa iş meselesine kaydı
Bişeye aklı kayınca hemen diyeti gevşetiyor
Uykum vaaaar
Dün akşam kaydı sabah ceza olarak kahvaltı yapmadı hafta sonu bozdu elimde kalacak
dun sadece yuruyuş yap demiştin ya bende sahilde 1 saat tempolu yurudum yap dersen leslie yaparımYaptın mı hiç spor peki?
İse üzül evde sorun varsa ona üzül ne bileyim hepimizin hayatında ters giden bir sürü şey var üzülecek ama diyeti bozup bı de ona üzülmek saçmalık Banu yiyince düzelmiyor denenmiştir yiyerek hiç bir halt değişmiyor sadece değişen ne biliyor musun sorun 1 se üstüne bide kilo sorunu oluyor al sana 2 sorunBeni nasıl taniyorsun sen yaaa
Benimde Ağrımda var
Gözler kayıyor
Waytim haklısın. Koptum yine
Ama ciddden artık neye uzulsem bilmiyorum
güzel menü balım suyu 3 vur sporu artiriyi akşamlar kızlarbugün çok uykusuzdum. ne açlık ne susuzluk uykusuzluk bitirdi beni
sahur 03.20
1 yumurtadan peynirli omlet
6 top peynir
2 tk zeytinyağlı kuru incir
domates yeşillik salatası
1 kk siyez ekmeği
1 tk şekersiz kaju ezmesi
biraz antep fıstığı
iftar 20.25
2 kepçe tarhana çorbası
4 köfte
pişmiş domates biber
2 yk domatesli patlıcan sote
1 dilim ekmek kadar tb yufka
1 avuç kiraz
şimdi kabuk tarçın çayı içeceğim
sahur da dahil yatana kadar 2 lt su
35+20 dk tempolu yürüyüşWhiteblacklife igdedali
BendeKendimi hiç sevmiyom
Tamam o iş bende. Öğle arası yürüyüş yapıyom ya gideyim ofisine doğru yürüyüp basayımBaş ofisini miuuu güzelce döv gel bana uzak kaliyor
Fit benden çok kilo veriyor ben nabamNeden la
Hihuahauahaua yaşasın açlıkAcimmmmm gür gur sesler duyarsanız bilinmiyor benden
Tanırım ben. Hayat hep inişli çıkışlı banu ama bunu kabullenmek lazım. Yoksa o kilo hiç gitmez. O iniş çıkışlar yeme düzenine etki etmemeliBeni nasıl taniyorsun sen yaaa
Benimde Ağrımda var
Gözler kayıyor
Waytim haklısın. Koptum yine
Ama ciddden artık neye uzulsem bilmiyorum
Yaptıysan tamamdır kuzumdun sadece yuruyuş yap demiştin ya bende sahilde 1 saat tempolu yurudum yap dersen leslie yaparım
Desteğe gelirim
Sen vur öldürme süründür
Ben de öldürücü vuruşu yapayım
Baş ofisini miuuu güzelce döv gel bana uzak kaliyor
İse üzül evde sorun varsa ona üzül ne bileyim hepimizin hayatında ters giden bir sürü şey var üzülecek ama diyeti bozup bı de ona üzülmek saçmalık Banu yiyince düzelmiyor denenmiştir yiyerek hiç bir halt değişmiyor sadece değişen ne biliyor musun sorun 1 se üstüne bide kilo sorunu oluyor al sana 2 sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?